Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydin canlar; size ilham verecek,bilincaltiniza kaliplamanizai siddetle tavsiye edecegim yazilar paylasayim...Mutluluk dolu,mucize dolu;gelecek icin harika olusumlarin olustugu bol yüksek enerji dolu bir gün diliyorum...Siz uyurken size bol bol enerji gonderiyorum okyanus ötesinden...Rabbim hayallerinizi,tutkunuzu altin tepsiyle sizlere sunsun Ya Latif adiyla

Eklentiler

• 2015-12-15 18.43.17.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 256
  • 2015-12-15 18.42.01.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 250
  • 2015-12-15 18.42.52.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 260
  • 2015-12-15 18.42.23.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 261
  • 2015-12-03 02.10.37.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 248
Ben acaba'yı ileriye yönelik düşünmüştüm.
"Acaba nasıl olur?" gibi mesela :)
Gerçi "nasıl" (yani ne şekilde) olacağı da bizi ilgilendirmediği için gene de kullanmamak lazım galiba. :)
kızlar bir de neden ve niçin yerine nasıl sorusu vardı
neden öyle oldu niçin böyle oldu sitem cümleleri çözüm odaklı değil, hiçbir şey elde edemiyorsun, sebep arıyorsun sadece hayata küstürüyor. ama nasıl oldu sorusu çözüm odaklı. o sorunun nasıl olduğunu öğrenip ders çıkarmak ve bir sonrakine ilerleyebilmek için öğreniyorsun.

Günaydın kızlar, bugün işim çok ama öncesinde buraya uğrayıp enerji depolamak istedim

Ben de güne saate dikkat etmiyorum ne zaman istersem o zaman okuyorum salı Allah'ın günü değil mi niye ters etki yapsın. Üstelik İslamda uğursuzluk gibi şeyler yoktur. Allah niyetimizi biliyor sonuçta gönlünüzü ferah tutun.

Bu arada aklıma gelmişken bir şey önermek istiyorum.
YA HAYY – 324 ADET (güzelleşmek, gençleşmek, sağlıklı, canlı olmak için)

Ben mümkün mertebe hergün okumaya çalışıyorum, Dr. Ender Saraç'ta bu esmanın anti aging etkisi olduğunu söylemiştir. Aklınızda bulunsun

buyrun kızlar

bu da ektedir..

Kızlar ya,evli iki çocuklu olan var mı başka aramızda? buttrfly biliyorum
Sabah oğlumun okula gitmemek için verdiği savaş,benim onu ikna ederken döktüğüm diller ve erkenden tükettiğim enerjim,kızımı okula hazırlarkenki,sinir harbi,çantan hazır mı?ödevini koydun mu?pembe tokan nerde?o da mı kayıp? Yüzünü yıkarken kolunu mu ıslattın? Diğer beyaz tişörtün nerede? Yıkanmamış mı!?!?!? vs vs vs,annemin kendi stresini bizim üzerimizden boşaltmak için durup dururken öfke patlamaları,beddua,kahır,lanet....kız kardeşimin iş sterisini evde atmaya çalışması,tripleri....ben eşimin görevi sebebiyle annemlerle oturuyorum,kendi evime geçmeye 1 ay kaldı inşallah.sma yine de memeleketimdeyim,güvendeyim,sağlıklıyım,varlıklıyım,hepsine çoooookkkk şükür demeye çalışıyorum,evime gidince bu günlerimi de özleyeceğimi biliyorum.
Hayat herkese kolay değil tabi ki,enerjimizi sömüren bir sürü asalak var,sizi de sıktıysam kusura bakmayın,boşalmak istedim biraz
Hadi haykırıp

Bazen herşey üst üste gelebiliyor, sıkma canını aç komik bebek videoları gül biraz, sonra zaten geçer

Oyy oyyy tatlim günlük muhtemel krizler...Hayallerinin besin kaynagi olarak dusunebilirsin :) Kuantumun en sevdigi duygulardan biridir özgürlük duygusu ; senin su an o özgürlük duygusunun verdigi coskuyu daha rahat hissetmen lazim.En onemli icatlar keyiften degil tamamen cok ihtiyactan dogmustur,tutku olmustur artik. Krizi firsata cevir tatlim :)

Kizlar Osho'nun martilari seven adam kitabini okuyaniniz var mi ?
ben nedense o adamın kıtaplarını okuyamıyorum bır turlu

birde böyle halsızlık,enerjısızlık ıcın esma onerısı olan varmı hıc bırsey yapıcak halım olmuyor bazen kendımde o gucu bulamıyorum butun gun evde oturcaksın hıc bıryere gıtmıyceksın deseler otururum o moddayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…