Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar merhaba şimdi geçmiş sayfaları okucam eve yeni geldim, bugün esmaları okumayın diyorlar salı günü ters tepiyormuş galiba bilgisi olan var mı?

Aynen benim annemde der, küçükken ne güzel her şeyi yapabileceğimize inanırdık ve kimse demezdi yapamazsın asla imkanı yok falan. Şimdiyse herkes sanki çok biliyor gibi hemen senin hakkında karar veriyorlar. İnanmak çok önemli

Kızlar bu arada bebekler yürümeyi öğrenirken ortalama 200 kez düşerlermiş ama hiçbir bebek yürümeyi öğrenmekte. Vazgeçmiyor değil mi? Hepsi bir şekilde sonunda yürüyor. Yani düşünsenize biz bu yaşta 10 kere düşsek hemen ay acıdı diyip vazgeçeriz. Fiziksel ve mental olarak. Eğer bir bebek 200 kez düşüp vazgeçmiyorsa bizim de bir işi yaparken şunu sormamız lazım kendimize, 200 kez denedin mi de vazgeçiyorsun.

Kızlar merhaba şimdi geçmiş sayfaları okucam eve yeni geldim, bugün esmaları okumayın diyorlar salı günü ters tepiyormuş galiba bilgisi olan var mı?

onu bende duydum hatta kapalı,acık gunler varmıs ters tepermıs denılıyor ama ben ınanmıyorum yanı soyle dua edıyoruz sonucta allahın ısımlerını soyluyoruz ıcımızden gelerek,sabah okudum ben valla =))

Ya evet açık kapalı da varmış da ben onları artık zaman ayıramıyorum hangi günler diye . Doğrı diyorsun bende inanmadım ama venüs saati, jüpiter saati falan dikkat ediyorum onlara, sağolsun arkadaş site ismini verdi.

Evet ona bende bakıyorum yıldız saatı dıye bır app var onuda ındırdım ozellıkle jupıiter ve günes saatınde okumaya calısıyorum, bırde merkur saatınde ya fettah esmasını okuyorum,bu konuda cok bılgı sahıbı degılım acık-kapalı gunler olabılır tabı kı ama dua edıyoruz sonucta canım ıcımızden gelerek bıseycık olmaz =))

Bende bu gece tam esmalarımı ve yıldız saatlerimi belirlicem ona göre devam edecem . Bir kaç tane kendime uygub buldum.

pofu yanlış anlama cnm o kitap bana göre çok basit kalıyor
bende okumuştum ama evire çevire aynı şeyleri anlatmış

yok canım neden yanlış anlayım hatta genel tepkiler hep bu yönde, benim okuduğum ilk kişisel gelişim kitabıydı %100 düşünce gücü. O kitap sayesinde farkındalık kazandım, ondan sonra bu konulara merak sardım belki o yüzden yeri bende ayrı olabilir ve aynı tadı almamış olabiliriz :)

Kızlar bu esmaların gün ve saatleri çok karışık ya
bi bakayım dedim çarşamba günü için mesela,hepsinin vakti saati ve sayısı var
Ben beyin kullanmayı gerektiren bir iş yapmıyorsam gün içinde sürekli olarak
ya kayyum,ya latif,ya vekil,ya vehhab esmalarını çekiyorum...
Şimdi bunun nesi geri tepermiş anlamadım ben,Allahın isimleri sonuçta
Hiç okuyup da kafamı karıştırmasam mı ben

Bencede canım bende ıcımden ozellıkle ıstedıgım,ıcımden gecen esmaları okuyorum saatıne bazen bakıyorum yada sayısına hanı bakıyorum jupiter-gunes saati ona gore belırledıgım kendıme uygun esmalar var oyle okuyorum o saatte okunucaksa,ama oyle acık kapalı bılmem ne onlara takılmamak lazım bence ama nıyetımız ıcın saatı ve sayısı onemlı galıba mesela ben ya fettah esmasını cok severım oda merkur saatınde 489 kez okunuyor.

Sonucta ıcımızden gecen nıyetımız bellı ve bunu allah bılıyor kuzum okudugumuz seyde dua kotu bır nıyetı yok bır zararı yok o yuzden aklımızı fazla karıştırmayada gerek yok bence :)

Bacııımmmmm merkür saati kaç oluyor?
benim esmaların saati kaça denk geliyor?allasen bi bakıver de bana da söyle,nerden bakıyorsunuz?
ya kayyum,yalatif,ya vekil,ya vehhab
hangi saatlerde hangisini deyim?

Bacııımmmmm merkür saati kaç oluyor?
benim esmaların saati kaça denk geliyor?allasen bi bakıver de bana da söyle,nerden bakıyorsunuz?
ya kayyum,yalatif,ya vekil,ya vehhab
hangi saatlerde hangisini deyim?

canım ben hepsıne ınternetten baktım tek tek ozellıkle hepsını veren bır sıte var mı bılmıyorum :)
hangı gezegen saatınde oldugunu oğrenıp yıldız saatı app var ıphoneda ondan bakıyorum saat kacta merkur saatı-saat kacta ay saatı falan fılan dıye hepsının saatı hergun degısıyor sonucta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…