olumlamada yokbu esmaları söylerken belli bir sayısı veya zamanı var mı acaba ?
gerçekten güzel bi foto..kesinlikle İNANÇ en doğru gereçNeler yazıcam da bir türlü fırsat bulup yazamıyorum,bu konu bana da iyi geldi,özellikle de umutsuz ve enerjinin düşük olduğunu hissettiğim bir dönemde
Ben şu fotoyu koyayım siz anlayınEki Görüntüle 1718749
Yok canim ozel sayi zaman 100 tane okuyodum.Ama ozel esmalarim var 129 Ya Latif,196 El Vehhab,202 Ya Berr benim esmalarimdir.100 tane Es Sekur Ve 100 tane de Er Rafi yi kafama gore cekerimbu esmaları söylerken belli bir sayısı veya zamanı var mı acaba ?
Videolari izlemeyi o kadar c9k istiyorum ki ozel zaman ayirip, daha hic bakamadim.Cok merak ediyorum ben depofu paylastign butun videolari izledim mukemmeldi ama ozellikle son babayla ilgili olan videoda gozlerim doldu
Videolari izlemeyi o kadar c9k istiyorum ki ozel zaman ayirip, daha hic bakamadim.Cok merak ediyorum ben de
Cocukken herseyin olabilecegine inaniriz,hayallerimiz vardir uzaya cikariz kus gibi ucariz.Sonra yapamazsin edemezsinlerle bilincaltimiz dolar da dolar,sonra sinirli dunyamizda buyur ve oluruz :) Sagol tatlim paylasim icin cok guzelNeler yazıcam da bir türlü fırsat bulup yazamıyorum,bu konu bana da iyi geldi,özellikle de umutsuz ve enerjinin düşük olduğunu hissettiğim bir dönemde
Ben şu fotoyu koyayım siz anlayınEki Görüntüle 1718749
Videolari izlemeyi o kadar c9k istiyorum ki ozel zaman ayirip, daha hic bakamadim.Cok merak ediyorum ben de
Cocukken herseyin olabilecegine inaniriz,hayallerimiz vardir uzaya cikariz kus gibi ucariz.Sonra yapamazsin edemezsinlerle bilincaltimiz dolar da dolar,sonra sinirli dunyamizda buyur ve oluruz :) Sagol tatlim paylasim icin cok guzel
evet ya benim de öyle olmuştu :) ama çok anlamlı gerçektenpofu paylastign butun videolari izledim mukemmeldi ama ozellikle son babayla ilgili olan videoda gozlerim doldu
Ya mutlaka ama mutlaka izle canim hatta bende soyle bi aliskanlik oldu. Aniden insana bi mutsuzluk gelir ya hemen bu tarz bi video aciyorum ve bilincaltinin gucu kitabinin okumaya basliyorum cok iyi geliyor birden o mutsuz halden cikiyorm :) birde pofu baska bi konuda video paylasmisti onu gecen sayfalarda bende paylastim izlediklerim arasinda en etkileyici olandi. Mutlaka onuda izle
filmi bu ....gece yatarken de acıp yatmayı dusunuyorum .daha ıyı dublajlısına bakıcam
ama Sır 'ın özeti ;
Niyet et
hedef saptırma
inan
şükret
o video harika :) ona benzer bulursam paylaşırım mutlaka..
bende kitabı var..sana getireyim bir gün
kuzum daha yeni bitirdim işimi bakarım birazdan yemek yiyim..sağol bebem kitabı bende de var da okuyamadıgım yarım bıraktıgım yegane kıtaplardan bırıdır.
okuyunca degıl dınleyınce ve yazınca cozuyorum ben olayı
su uyku ıcın olan vıdeoyu bana ozelden yollayacaktın dun gece toplam 1 saat uyudum uyumadım bıtmeyen gece yapmıslar o da bana denk geldı.
bır bı de kısmet acıklıgı ıcın olumlama nıyetı ve cumlesı yollayacaktın bana onu da unutmapofu
unutma diye dedim kuzum acelem yokkuzum daha yeni bitirdim işimi bakarım birazdan yemek yiyim..
Anladim çok tesekkurler ..Yok canim ozel sayi zaman 100 tane okuyodum.Ama ozel esmalarim var 129 Ya Latif,196 El Vehhab,202 Ya Berr benim esmalarimdir.100 tane Es Sekur Ve 100 tane de Er Rafi yi kafama gore cekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?