Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Videolari izlemeyi o kadar c9k istiyorum ki ozel zaman ayirip, daha hic bakamadim.Cok merak ediyorum ben de

yok tatlım bir bucuk saatlik film bu hem bi yandan iş yapıyorum hem de onu dinliyorum. buttrfly
benım gıbı yap evde ıs yaparken ac sesını o anlatsın yaptıgın ıse degıl ona odaklanınca her sey kendılıgınden gıdıyor

Cocukken herseyin olabilecegine inaniriz,hayallerimiz vardir uzaya cikariz kus gibi ucariz.Sonra yapamazsin edemezsinlerle bilincaltimiz dolar da dolar,sonra sinirli dunyamizda buyur ve oluruz :) Sagol tatlim paylasim icin cok guzel

Videolari izlemeyi o kadar c9k istiyorum ki ozel zaman ayirip, daha hic bakamadim.Cok merak ediyorum ben de

Ya mutlaka ama mutlaka izle canim hatta bende soyle bi aliskanlik oldu. Aniden insana bi mutsuzluk gelir ya hemen bu tarz bi video aciyorum ve bilincaltinin gucu kitabinin okumaya basliyorum cok iyi geliyor birden o mutsuz halden cikiyorm :) birde pofu baska bi konuda video paylasmisti onu gecen sayfalarda bende paylastim izlediklerim arasinda en etkileyici olandi. Mutlaka onuda izle

Cocukken herseyin olabilecegine inaniriz,hayallerimiz vardir uzaya cikariz kus gibi ucariz.Sonra yapamazsin edemezsinlerle bilincaltimiz dolar da dolar,sonra sinirli dunyamizda buyur ve oluruz :) Sagol tatlim paylasim icin cok guzel

Aynen oyle ve bunu aslinda kendi annelerimiz bile der. Ornegin benim annem :)
Ama biz suan bilincleniyoruz ve bunun sonucunda da bilincli anneler olarak cocuklarimiza yeterki inan basaramayacagin sey yok gibi bilincaltlarina daha cocuk yastan itibaren bunu aşilayarak hem kendine inanan hemde ozguvenli cocuklar yetistiricez insallah

o video harika :) ona benzer bulursam paylaşırım mutlaka..

filmi bu ....gece yatarken de acıp yatmayı dusunuyorum .daha ıyı dublajlısına bakıcam
ama Sır 'ın özeti ;

Niyet et
hedef saptırma
inan
şükret

bende kitabı var..sana getireyim bir gün

o video harika :) ona benzer bulursam paylaşırım mutlaka..

bende kitabı var..sana getireyim bir gün

sağol bebem kitabı bende de var da okuyamadıgım yarım bıraktıgım yegane kıtaplardan bırıdır.
okuyunca degıl dınleyınce ve yazınca cozuyorum ben olayı
su uyku ıcın olan vıdeoyu bana ozelden yollayacaktın dun gece toplam 1 saat uyudum uyumadım bıtmeyen gece yapmıslar o da bana denk geldı.
bır bı de kısmet acıklıgı ıcın olumlama nıyetı ve cumlesı yollayacaktın bana onu da unutma pofu

kızlar bu video da harika kaç kere izlemişimdir sayısını ben bile hatırlamıyorum :)

kuzum daha yeni bitirdim işimi bakarım birazdan yemek yiyim..

kızlar bugün isten erken cıktım,uzun zamandır gorusmedıgım arkadaşımla bulustuk onunda bır randevusu vardı estetisyende ama boyle bakım ıcın cok onceden almıs dedım orda bulusuruz beklerım ben senı, doktorunda kocası psikolog ve odaları yan yana dıger taraf doluydu bende psikologun tarafında bekledım kocaman bır kutupane vardı bekleme salonunda veeeee buttrfly bahsettıgın kıtabi gördüm okudum hatta arkadaşım zor ayırdı :) gördüğümdeki surat ifademi görmüş olmanız lazımdı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…