Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Allah razı olsun canım. Teşekkür ederim yorumun için. Belki pofu arkadaşımız bilir.

Y Yakamoz2019 Rituel derken, aklında belirli bir şey var mı?

O Ogretmenim123
Bana sorulmamış ama cevap yazma isteğimi durduramadım
Olumlamalari en az 21 gün yapılmalı derler beyin bir alışkanlığı istikrarlı ve bırakmadan 21 günde kazanırmış. Olumlamanin kalıcı etkisi icin iki üç ay düzenli de yapılabilir.
Biz burda bakmayin haftalik yapiyoruz takipte kalalım ve haftalık enerjimiz tazelesin diye faydasını görenler daha uzun yapıyorlardır kesin..Benim yıllardır bırakmadigim kisa olumlama cümlelerim vardır otomatik farkında olmadan gün içinde mirildanirim...

Ritüele gelince olumlamalarla yapılan namaz dua meditasyon bizim topicle beraber yaptığımız hoponopo da ritule girer önemli olan ne olduğu değil dileğin gerçekleşeceğine dair inancimizdir bana göre naçizane
Herşeyden önce yeni gelen arkadaşlar olumlamalardan önce bilinç altı temizliği yapmaya çalışın hep bunu önerir pofu buttrfly ve diğer arkadaşlar ...
Binanın temeli sağlam ve temiz olmazsa nasıl kat çıkacağız. Ya da kirli bir fırında ekmek pişirilebilir miyiz?
Bazı engeller bundan dolayı dönüp dolaşıp çıkıyor hayatımızda. Yardımcı olabilmişimdir umarım

Merhaba ben bu forumu kesfedeli 1 hafta gibi bi sure oluyo ama uzun zamandir olumlama tarzi bazi seyler yapiyorum. Hayatima cok guzel etkilerini de gordum. Ancak bilincalti temizligi olmayinca yaptiklarim bi yere kadar etki ediyor. Bilincalti temizligini nasil yapabilirim?

Hoşgeldiniz
Uykuya dalmadan dinlenecek meditasyon videoları önerebilirim.
Mistikyol un bilinç altı temizliği başlığı adı altında çok videosu var. Hayallerimi Yaratıyorum videosunu çok beğeniyorum . Unuttum kanal sahibinin adını HayallerimGercekOldu hayatdevamedecek kızlar yardım edin
Bir inceleyin hangisi hoşunuza giderse....

Son düzenleme:

Sahra- Tesekkür ederim bilgilendirdigin icin. :) Ayrica sana hak veriyorum. Bilinc altini temizlemek gerekiyor yeni inanclar ve olumlamalar yerlestirmeden önce. Bunu daha önce yapmistim bende ve faydasini cok gördüm.

Olumlamalarimi 21 günden fazla devamli okumaya karar verdim. Dedigin gibi bilinc altima daha etkili yerlestirmek icin yogunlastirmak istiyorum. :)

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Kolaylıklar dilerim..

Ben de 21 gunden sonra bir iki gun ara verilip yeniden baslanabilir diye hatirliyorum ama net degil.

Sahra- hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu kaldirmislar aradim aradim bulamadim. Cok sasirdim. Benim icin harika bir meditasyondu bunun disinda Mistik yol u takip ediyorum. Ordaki meditasyonlarin hepsini basarili buluyorum.

Sahra- hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu kaldirmislar aradim aradim bulamadim. Cok sasirdim. Benim icin harika bir meditasyondu bunun disinda Mistik yol u takip ediyorum. Ordaki meditasyonlarin hepsini basarili buluyorum.
Yaaa bende Evrim Balıkçı nın adıyla aradım bulamadım ondan sorayım dedim kızlara üzüldüm çok hoş meditasyondu üff yaa keşke indirseydik zamanında

Sabah is yerinde gormustum. Ilk ikisini okudum cok hosuma gitti. Dedim kalanini sakin kafayla okuyayim dedim ve bu saate biraktim harika paylasimlar. Cok tesekkur ederim

Tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin soylediginiz kanala bakicam

Bu nasil guzel bir yazi. Resmen kendimi gordum

Günaydıııın. Etrafinizdaki mucizeleri bolca goreceginiz bir gun olsun

Dileğim duam................ budur. Benim ve bütünün en yüksek hayrına olması niyeti ile gerçekleşsin o halde
- Seni seviyorum
- Özür dilerim
- Lütfen beni affet
- Teşekkür ederim.

Şifa olsun hepimize inşallah

Günaydınnnn Arkadaşlar topiği baştan sona okudum biliyorsunuz. ceplerim, aklım, fikrim, kalbim ve notlarım pozitif pozitif oldu. fakat şimdi kendime yepyeni bi başlangıç planlıyorum. ben bir teraziyim bu arada bi karar versem istikrarla giderim bendeki olay karar verememek . yani şöyle 3 yol planı yaptım kalbime.
1. topiğin ilk 50 sayfasındaki gibi niyet olumlama esma ve pozitif olma dörtlüsü
2. bilmiyorum okudunuz mu ya da kaçınız okudunuz bahsi ve sözleri çok geçti louise hay ın 21 günlük ayna çalışması
3. önce meditatif takılıp yani bilinçaltı temizleme arınma
hepsini yapacağım zaten ama sıralama için ne dersiniz. veya hepsi bir götürülebilinir mi. lütfennnn bi akıl verin hele.....

Once bilincalti temizligi. Esmalarla desteklenerek. Sonrasinda kitapla birlikte olumlamalar nacizane

Once bilincalti temizligi. Esmalarla desteklenerek. Sonrasinda kitapla birlikte olumlamalar nacizane
esmalarla derken ihtiyaca göre mi esma hani topiğin başındaki yoksa bilinçaltı temizliği için bi esma desteğiyle mi anlamadın nöbet çıkışıyım

esmalarla derken ihtiyaca göre mi esma hani topiğin başındaki yoksa bilinçaltı temizliği için bi esma desteğiyle mi anlamadın nöbet çıkışıyım
Oyle belirli bir esma dusunmedim. Cok guzel anlamlari olan esmalar var. Kendin secebilirsin.
Eş Şekür
Ya Latif olabilir. Enerjisi cok yuksek esmalardir

Tebrikler canım süpersin sıralaman çok güzel HayallerimGercekOldu da yazmış sağolsun ona katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…