Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Mutlu huzurlu hafta sonları pozitif kızlar
Çok aktif girip paylaşım yapamıyorum ama sağolsun HayallerimGercekOldu ve diğer arkadaşlarım sayfayı canlı tutuyorlar.
Çok istediğim bir dileğim olmak üzere gibi Hayırlısından kesinleşince burda paylaşırım zaten
Demek istediğim inandığınız kararlı bir şekilde ilerleyip kalbinizi ferah tuttuğunuzda o niyet balonunuz uçarak yerini bulur. Olmazsa daha iyisi olur düşüncesiyle devam edilir hayata inanılır...
Anda kalmak için sizi mutlu eden her ne yapıyorsanız dua, olumlama, meditasyon, spor, yürüyüş, hobi, kitap okumak onu bırakmayın beyninizin boşver yaa bunu yapma ne gerek var zaten bir işe yaramıyor, zaten halim yok,,,, vs bahaneler sayıp sizi korkuttuğunda endişeye sürüklemeye başladığında onu susturup söylediğinin ve tam tersini yapın sonucunda ilk halinizden daha iyi hissedeceksiniz
Hadi bakayım göreyim sizi (size yazıyorum ama aslında alttan kendimi gazlıyorum )
Öperim güzel kalplerinizden

Not: Pazartesi geçeceğimiz yeni çalışma ne olsun kızlar şunu yapalım derseniz bana uyar herkesin genel yapacağı ya da kendine uyarlayabileceği bir şey olursa çok güzel olur...

aasmaestefan
Spirituel yolculuk sirasinda zaman zaman daha fazla bilgiye, ogrenmeye ve arastirmaya karsi aclik olusur. Okursunuz, izlersiniz, dinlersiniz, arastirirsiniz...sonra ogrendikleriniz sizde bir doyum noktasi olusturur ve o an herseyden bikkinlik, bir geri cekilis ve hicbirsey okumama, ogrenmeme ve arastirmama hatta spirituel konulardan uzaklasma geregi duyarsiniz. Bunlar normaldir. ogrenme sirasinda aldiginiz tum yuklemeler sizde yeni bir frekans olusturacak ve bir sure bu frekansta seyir edip uyumlanacaksiniz. Yani bir ust frekansa gecmek icin zihnen, bedenen ve enerji olarak hazir olana kadar..durgunluk yada geri cekilme durumu yasayabilirsiniz...Daha yuksege sicramak icin, geriye dogru gidip guc almak dogaldir...
- Aasma Estefan -

Not: Pazartesi geçeceğimiz yeni çalışma ne olsun kızlar şunu yapalım derseniz bana uyar herkesin genel yapacağı ya da kendine uyarlayabileceği bir şey olursa çok güzel olur...
Sahra- kimseden ses cikmadigina goresen bu isi iyi yapiyorsun yime kendimizi degerli hissetmeyle ilgili olumlamalar olabilir

dün akşam başladım olumlama tekniğime :) sadece 1 konu üzerinden gidiyorum ki beynim şaşırmasın..bugün kendimi daha rahat ve mutlu hissediyorum..gelişmelerden size de bahsedeceğim :)
Anne olmaya hazırım, hamile kalmaya hazırım olumlaması yaptım kendime, hergün her aynanın önğnden geçişimde gözlerimin içine bakarak gülerek yüksek sesle tekrarladım. O ay gebe kaldım Şimdi ikinci çocuk için denedim gectiğimiz aylarda yapamadım, demek ki biryanım da hazır değilmiş olumlama tekniği biraz da insanın kendi içinde neleri isteyip neleri istemediğini de insana gösteriyor sanırım. Ben sağlık için de çok yaptım kendime, ne zaman biyerim ağrısa hasta olacak gibi olsam, Çok sağlıklıyım, vucudum çok güzel çalışıyor olumlaması yaparım kemdime. Oğlumun büyüme atağı dçnemlerinde sütğm yetmeyecek diye korkuya düştüğüm anlarda da bol bol sütüm var diye olumlama yapmıştım, 6 ay sdce anne sütüyle beslendi. Ve bu olumlamalar sonrası buzluk süt paketleriyle dolup taştı Ben insanın içindeki enerjiye çok inanıyorum Vee bugün itibariyle yine başlıyorum ! Sağolun sayenizde tekrar anımsadım Olumlu sonuç alırsam yazarım buraya

Hamilelikle ilgili olan olumlama konusunda bana da yardım eder misiniz? Çok çaresiz ve karamsarım.

Hamilelikle ilgili olan olumlama konusunda bana da yardım eder misiniz? Çok çaresiz ve karamsarım.
Hadi bugün birlikte başlayalım Hergün bir sayı belirleyelim, o kadar kez aynanın karşısına geçip kendimize gülen gözlerle bakıp, karnımıza dokunup; anne olmaya hazırım, hamile kalmaya hazırım, ! Diyelim. Ben ilkini 3 dakika önce yaptım, ve içten bir şekilde söyleyebildim Hiç çocugunuz var mı? Kaç yaşındasınız? Kaç yıldır evlisiniz? Kaç yıldır istiyorsunuz? Hiç düşüğünüz veya aldırdığınız çocugunuz oldu mu? Adetiniz düzenli mi?

5 yıllık evliyim bi boş gebeliğim var, 1 senedir çocuk istiyoruz, şu an dışarıdayım, evde her gece yatmadan yapıcam bunu, gerçekten vesile olursanız size sonsuz dua ederim :) şimdiden çok teşekkür ederim umut oldunuz

Selam,
bekarim ve hamilelik ile ilgili hic bir fikrim yok ama cevremden duydugum ve gözlemledigim kadariyla Ibrahim Saracoglunun Sogan kürünün hamile kalmakta zorlananlar icin bire bire olduguna sahit oldum kac kez.
Nasil yapildigini Youtubedan izleyebilirsin. Denemenin zarari olmaz bence.
Allah gönlüne göre hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

Teşekkür ederim ilgin için canım ama benim o kürü yapmam sakıncalı, çikolata kistim var ve tetikleme riski varmış o kürün, doktorum önermiyor. Bir bitkisel macun tüketiyorum bugünlerde, şifa olsun inşallah

herkese selamlar, bugün çoook güzel bir gün, öyle hissediyorum. hepinize musmutlu bolluk ve bereket dolu günler diliyorum. bütünün hayrına olsun inşallah.
ara ara burda soruyorlar, ben de yazayım çok mutlu olduğum bir olayı. kızımın dişlerinde tel vardı 5 yıl geçti ameliyat olacak, iyileşmiyor dediler. ben her gece yatarken kızımın dişlerinin iyileştiğini ameliyata gerek kalmadığını düşündüm ve hayal ettim. veeeee sonuç ameliyata gerek olmadan geçen hafta kızım tellerinden kurtuldu Rabbime binlerce kez şükürler olsun. Bu olayı Rezonans kanunu kitabını okuduğumda çokça yaşadım, uyguladım, sizlere de tavsiye ederim. neye inanıyorsak oluyor, sakın ümitsizliğe düşmeyin, her daim pozitif olun, olumlu düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…