Not: Pazartesi geçeceğimiz yeni çalışma ne olsun kızlar şunu yapalım derseniz bana uyar herkesin genel yapacağı ya da kendine uyarlayabileceği bir şey olursa çok güzel olur...
Anne olmaya hazırım, hamile kalmaya hazırım olumlaması yaptım kendime, hergün her aynanın önğnden geçişimde gözlerimin içine bakarak gülerek yüksek sesle tekrarladım. O ay gebe kaldımdün akşam başladım olumlama tekniğime :) sadece 1 konu üzerinden gidiyorum ki beynim şaşırmasın..bugün kendimi daha rahat ve mutlu hissediyorum..gelişmelerden size de bahsedeceğim :)
Anne olmaya hazırım, hamile kalmaya hazırım olumlaması yaptım kendime, hergün her aynanın önğnden geçişimde gözlerimin içine bakarak gülerek yüksek sesle tekrarladım. O ay gebe kaldımŞimdi ikinci çocuk için denedim gectiğimiz aylarda yapamadım, demek ki biryanım da hazır değilmiş olumlama tekniği biraz da insanın kendi içinde neleri isteyip neleri istemediğini de insana gösteriyor sanırım. Ben sağlık için de çok yaptım kendime, ne zaman biyerim ağrısa hasta olacak gibi olsam, Çok sağlıklıyım, vucudum çok güzel çalışıyor olumlaması yaparım kemdime. Oğlumun büyüme atağı dçnemlerinde sütğm yetmeyecek diye korkuya düştüğüm anlarda da bol bol sütüm var diye olumlama yapmıştım, 6 ay sdce anne sütüyle beslendi. Ve bu olumlamalar sonrası buzluk süt paketleriyle dolup taştı Ben insanın içindeki enerjiye çok inanıyorum Vee bugün itibariyle yine başlıyorum ! Sağolun sayenizde tekrar anımsadım Olumlu sonuç alırsam yazarım buraya
Hadi bugün birlikte başlayalımHamilelikle ilgili olan olumlama konusunda bana da yardım eder misiniz? Çok çaresiz ve karamsarım.
Hadi bugün birlikte başlayalımHergün bir sayı belirleyelim, o kadar kez aynanın karşısına geçip kendimize gülen gözlerle bakıp, karnımıza dokunup; anne olmaya hazırım, hamile kalmaya hazırım, ! Diyelim. Ben ilkini 3 dakika önce yaptım, ve içten bir şekilde söyleyebildim Hiç çocugunuz var mı? Kaç yaşındasınız? Kaç yıldır evlisiniz? Kaç yıldır istiyorsunuz? Hiç düşüğünüz veya aldırdığınız çocugunuz oldu mu? Adetiniz düzenli mi?
5 yıllık evliyim bi boş gebeliğim var, 1 senedir çocuk istiyoruz, şu an dışarıdayım, evde her gece yatmadan yapıcam bunu, gerçekten vesile olursanız size sonsuz dua ederim :) şimdiden çok teşekkür ederim umut oldunuz
Selam,
bekarim ve hamilelik ile ilgili hic bir fikrim yok ama cevremden duydugum ve gözlemledigim kadariyla Ibrahim Saracoglunun Sogan kürünün hamile kalmakta zorlananlar icin bire bire olduguna sahit oldum kac kez.
Nasil yapildigini Youtubedan izleyebilirsin. Denemenin zarari olmaz bence.
Allah gönlüne göre hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?