Ayyy canım benim göz yaşı deme bu ara zincirleme reaksiyon oluyor bende başlıyorum hemen mutluluktan tabiSahra- canım doğum günün kutlu olsun dilerim huzur ve mutluluk içinde bebeğini kucağına alırsın... Foruma girince gözyaşlarımı tutamadım ben doğum günlerini çok önemserim dün topiğe girmemiştim mesajları görmemişim ama dün dedimki içimden sanki bugün bir arkadaşımın doğum günüydü dedim düşündüm bulamadım ama tarih beni düşündürdü hatta lilruba dedim ne takıntılısın felan derken... topikte görünce dedim ki enerji böyle bir şey galiba öyle güzel ki enerjin var kiben doğum gününü tarihini bilmediğim halde hissetmişim
Olumlamalar + Kendime görev benimle yapmak isterseniz hep beraber şifalanalım ...
Bu haftanın teması da “ Affetmek ” öncelikle kendimizi ne kadar affediyoruz, ne kadar toleranslıyız kendimize karşı ....
Sonra yavaştan aileyi çevreyi yaşadıklarımızı affetmeye başlayalım mı bir deneyelim ..
Yazının ana düşüncesi çok güzel tavsiye ederim ...
Melekler: Çok daha yumuşak bir gelecek için geçmişi salıvermek
Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz. Bugün sizin için oldukça tanıdık olan bir konuya eğilmek istiyoruz ancak bu konu insan kalbi için büyük bir mücadele olmuştur: Bağışlamak. Biliyoruz, tek…moralev.com
Çok teşekkür ederim amin inşallah ☺Sahracim dogumgünün Kutlu olsun, Allah esin ve bebegin ile birlikte nice saglikli ve mutlu yillar nasip etsin insallah.
-
benim bu aralar enerjim bir takim olaylar yüzünden biraz söndü, bugün 14.günümdeyim.
Çok teşekkür ederimGüzel dileklerin için.... Amin canım senin hayatında güzellikler mucizeler olsun inşallah ❤
İzliyorum şu an! Çok çok teşekkür ederim canım, ne güzel anlatılmış
17 saniye imgeleme yapmanın önemi ( Hayal kurmanın, niyet etmenin) !!!!!!!!!!
Umarım faydalı olur ...
Rica ederim beğenmene sevindimİzliyorum şu an! Çok çok teşekkür ederim canım, ne güzel anlatılmış
Son gunlerde yasadigim olaylari tam olarak anlatmis. Demek ben de kendimi affetmmisim ve ayni kisiyle ayni olay dongusune girmisim️ ️ ️ ️
Olumlamalar + Kendime görev benimle yapmak isterseniz hep beraber şifalanalım ...
Bu haftanın teması da “ Affetmek ” öncelikle kendimizi ne kadar affediyoruz, ne kadar toleranslıyız kendimize karşı ....
Sonra yavaştan aileyi çevreyi yaşadıklarımızı affetmeye başlayalım mı bir deneyelim ..
Yazının ana düşüncesi çok güzel tavsiye ederim ...
️ ️ ️ ️ ️
Melekler: Çok daha yumuşak bir gelecek için geçmişi salıvermek
Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz. Bugün sizin için oldukça tanıdık olan bir konuya eğilmek istiyoruz ancak bu konu insan kalbi için büyük bir mücadele olmuştur: Bağışlamak. Biliyoruz, tek…moralev.com
Kızlar ben sizi yeni keşfettim, siteden bir arkadaş önermişti, arada girip okumaya çalışıyorum...
Pozitif olmaya çalışıyorum evet ama öyle bir dönemdeyim ki; şu söz tam olarak beni özetliyor (sanırım :) ) ; her şey tamamen yoluna girmeden önce bir en kötüyü görme dönemi vardır diye...Hani dibe vururuz ya en dibe...Sonrasında çıkmak için.
Bunu yaşayan var mı?
Umarım konuyu bölmüyorumdur...
evet kesinlikle dediğine katılıyorum ve yaşadım. her şey o kadar tepe takla geldi ki anlatsam inanılmaz derecede. ama sonra domino taşı gibi ilk taş düzelmeye başlıyor ve sonrakiler de peşinden geliyor. sihir gibi. ilginç ama güzel. bir de ben telepati yapıyorum yaklaşık 1 aydır. onun da etkisi olduğunu düşünüyorum, yapmıyorsan tavsiye ederim
Ah nasıl sevindim aynısını yaşayan birini bulduğuma:) Her şey ters gidiyor , elimi atsam kuruyor, her şey durgun....Siz peki nasıl geçirdiniz o dönemi? Dua ediyorum, olumlama, esmalar.. şu anlık yaprak kımıldamıyor...
Telepati yeteneği herkeste olmuyor sanırım, nasıl geliştirdiniz?
telepati yeteneği her insanda doğuştan vardır sadece bunun üzerine gidip geliştirmek size bağlı. benimki tamamen biten ilişkimin ardından başlayan bir meraktı.. ve onu geri döndürme isteği.. youtubedan çeşitli telepati videoları izledim ve video ile eşzamanlı olarak söylenenleri o an uyguladım. başlarda tabii ki aklımdaki kişiyi hayalimde imgelerken zorlanıyordum fakat sonrasında her gün yaptıkça kendiliğinden gelişmeye başladı. ekstra bir şey yapmadım yaniii. veee her telepati yapışımda en geç ertesi gün geri dönüş aldım. o gün ne olmasını istiyorsam telepatide tekrarlıyordum sesli şekilde. bana mesaj at, bana gel, beni kalbinde hisset, beni ara vs gibisinden emir kipleriyle hayalimdeki kişinin 2kaş ortasındaki 3.gözüne odaklanarak konuşuyordum, tekrar ediyordum. buradan daha fazla yardımcı olmak imkansız isterseniz siz de bir youtube bakın
Anladım, peki özel olmayacaksa barıştınız mı merak ettim:)
Bana bazen düşünceler akıyor durduk yerde, ama emin olamıyorum kendi düşüncelerim mi karşı tarafın mı diye..
evet barıştık. ben onun arkasından sürekli koşarken tersine döndü o koşmaya başladı şu an açıkçası yine de pek yüz vermiyorum.bu telepati ve olumlu düşünmelerim sonucu oldu bence gerçekten denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?