Bebişinle ailenle nice mutlu senelereMutlu pazarlar güzeller
Bugün benim doğum günüm en güzel hediye süpriz yumurtamızmucizemiz bizimle çok şükür
Allahım izni ile sağlıkla gelsin aramıza inşallah...
Dilerim bütün arkadaşlarım hayallerine muradlarina en kısa sürede kavuşursunuz
Teşekkür ederim canımBebişinle ailenle nice mutlu senelere
Amin hepimizin olsun ..Çok teşekkür ederim canımSahra- canim iyiki dogdun. Iyiki seni tanimisiz. Her sey gonlunce olsun.
Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sağlık ve huzurla inşallah, Rabbim güzel günler getirsin sana ve hepimize inşallah.Teşekkür ederim canım
Amin hepimizin olsun ..Çok teşekkür ederim canımben de iyiki seni ve buradaki tüm kızları tanımışım
Çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sağlık ve huzurla inşallah, Rabbim güzel günler getirsin sana ve hepimize inşallah.
aynen öyle oldu çok şükürler olsun, hayatımıza güzellikler getiren bu sayfa, her daim böyle pozitif, aktif, capcanlı bir sayfa olsun inşallah, iyiki buldum burayı ve iyiki tanıştım sizlerleÇok teşekkür ederim canımbenim Amin inşallah çok güzel günler hepimizin olsun inşallah ne güzel bir kardeşlik olduk burda yaa
Çok teşekkür ederim canım herkes gönlünün muradına ulaşsın inşallah
Teşekkür ederimSahra- doğum günün kutlu olsunnnn. demiştinya nickimi değiştirdim ufak bi ek yaptım diye meğer içine de minik bi mucize eklenmişş.
Mutlu pazarlar güzeller
Bugün benim doğum günüm en güzel hediye süpriz yumurtamızmucizemiz bizimle çok şükür
Allahım izni ile sağlıkla gelsin aramıza inşallah...
Dilerim bütün arkadaşlarım hayallerine muradlarina en kısa sürede kavuşursunuz
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım! Nice musmutlu yıllar diliyorum bebişin ve eşinle birlikte.Güzel Allahım her daim tüm güzellikleri hayırlısıyla nasip etsin ömrünüz boyunca Çok mutlu oldum senin adına.
Çok teşekkür ederim canım benim
Amin amin amin öyle olsun hepimiz içinPozitif arkadaşlarım merhaba
Bu hafta bu olumlamaları düşündük
Sizlere de uyarsa,
Sabah 7 defa, gece yatmadan 7 defa ve gün içinde herhangi bir saatte 7 defa mırıldanalım
Yaşam bana verilmiş harika bir hediye. Değerini biliyor ve mutlu oluyorum.
Bir okyanus içindeki bir damla değil, bir damlanın içindeki koca okyanusum.
Hayallerimi gerçekleştiriyorum
Amin amin amin
Eger istediginiz baska olumlamalar varsa onlari da haftaya yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?