Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Sağlıklı mutlu huzurlu hafta sonları olsun hepimize

Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
Not: Sabah uyanınca ve uyumadan 7 tekrar okuyoruz Şifa olsun

Gunaydiiiiin.
Harika pazarlar

Bu haftanın güzel niyeti olumlaması:

Hayatı akışına bırakıyorum. Hayata Güveniyorum. Her yeni gün beni hayalime biraz daha yaklaştırıyor. Hayırlısından " Hayallerim Gerçek Olsun " ...
Amin amin amin
Not: Sabah uyanınca ve uyumadan 7 tekrar okuyoruz Şifa olsun

Bebişinle ailenle nice mutlu senelere

Teşekkür ederim canım

Amin hepimizin olsun ..Çok teşekkür ederim canım ben de iyiki seni ve buradaki tüm kızları tanımışım
Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sağlık ve huzurla inşallah, Rabbim güzel günler getirsin sana ve hepimize inşallah.

Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara sağlık ve huzurla inşallah, Rabbim güzel günler getirsin sana ve hepimize inşallah.
Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallah çok güzel günler hepimizin olsun inşallah ne güzel bir kardeşlik olduk burda yaa

Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallah çok güzel günler hepimizin olsun inşallah ne güzel bir kardeşlik olduk burda yaa
aynen öyle oldu çok şükürler olsun, hayatımıza güzellikler getiren bu sayfa, her daim böyle pozitif, aktif, capcanlı bir sayfa olsun inşallah, iyiki buldum burayı ve iyiki tanıştım sizlerle❤❤❤❤

Doğum günün kutlu olsun canım! Nice musmutlu yıllar diliyorum bebişin ve eşinle birlikte. Güzel Allahım her daim tüm güzellikleri hayırlısıyla nasip etsin ömrünüz boyunca Çok mutlu oldum senin adına.

Çok teşekkür ederim Güzel dileklerin için.... Amin canım senin hayatında güzellikler mucizeler olsun inşallah

Pozitif arkadaşlarım merhaba
Bu hafta bu olumlamaları düşündük
Sizlere de uyarsa,
Sabah 7 defa, gece yatmadan 7 defa ve gün içinde herhangi bir saatte 7 defa mırıldanalım

Yaşam bana verilmiş harika bir hediye. Değerini biliyor ve mutlu oluyorum.
Bir okyanus içindeki bir damla değil, bir damlanın içindeki koca okyanusum.
Hayallerimi gerçekleştiriyorum

Amin amin amin

Eger istediginiz baska olumlamalar varsa onlari da haftaya yapabiliriz

Amin amin amin öyle olsun hepimiz için
Teşekkür ederim çok güzelmiş bu haftanın olumlaması bayıldım

Olumlamalar + Kendime görev benimle yapmak isterseniz hep beraber şifalanalım ...
Bu haftanın teması da “ Affetmek ” öncelikle kendimizi ne kadar affediyoruz, ne kadar toleranslıyız kendimize karşı ....
Sonra yavaştan aileyi çevreyi yaşadıklarımızı affetmeye başlayalım mı bir deneyelim ..
Yazının ana düşüncesi çok güzel tavsiye ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…