Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

hatırloyorum çünkü burada farketmeden bir aile olduk farkındamısınız? şu yazışmaları bile görebiliyorum doğumundan sonraki tebrik mesajlarını. evet eski nicikimi çok srviyordum ama deşifre oldu maalesef ve maviye aşık biri olarak bunu yapmaya karar verdim. evet şükür çok şey yolunda. senin pofunun buttrfly ve diğer kızların başladığı yola bende başlıyorum. yolun başlarındayım henüz tökezliyorım bazen. hemen ibre olumsuza geçiveriyor ama alışacağım inşallah.

Dilerim hepimize burda hayallerimizin gerçek olduğu anları paylaşmak nasip olsun
Evet çok çok güzel bir aile olmuşuz burda ne güzel ifade etmişsin

canımm benim en büyük hatamız bu, duadan herşeyden uzaklaşıp olumsuz olmak, ne kadar olumsuz olursak o kadar enerji düşüyor....

tşk ederimmm canıımmm benimmm
evet canım üstelik duanın yeri ve zamanı da yok bildiğim kadarıyla heran kapılar açık iste dilediğince ama ihmal ediyoruz
artık daha da dikkat edeceğim

Günaydınlar topikcanlar

İçim kıpır kıpır; kalbim coşkuyla,neşeyle çarpıyor sanki. Çok mu güzel şey oldu ? Hayır görünen somut bir şey yok. Sadece sabah harika bir meditasyon yaptım, Rabbimden ve meleklerimden bu coşkuyu talep ettim veeee ilhamlar başladı akmaya. Tüm hücrelerimi mutluluk emici, pozitif enerji mıknatısı gibi hissediyorum ve öyle de olduklarını biliyorum. Şu an tam merkezdeyim, evrenimin bana sunacağı harika olayları ve insanları hayatıma keyifle çekiyorum. Ben güçlü ve arzulanan bir insanım; tüm evren amaçlarıma,hayallerime hizmet eden emrime amade bir hizmetçi gibi vee bunu coşkuyla,neşeyle,keyifle ve tabiki kolaylıkla gerçekleşti. Rabbimin Ya Evvel Ya Ahir ismi ile tüm geçmiş ve gelecek muazzzam örgülerle birleşti, kaderimin o muhteşem ağları artık daha da gün yüzüne çıkıyorBu evrendeki en üst potansiyelimi, benliğimden gelen o harika özü çıkartmaya, yaşamaya hazırımmmm

Bu enerjim,ilhamım sizlere,bütüne katkı sağlamasını tüm kalbimle diliyorum. Biz bir bütünüz

Ay ne iyi geldi bu mesaj.
Su 14 gunluk programda cok iyi geldi bana. Bittikten sonra da cok iyiydim. Bugun sebepsiz bir burukluk vardi icimde. Mesaji okuyunca cok mutlu oldum. Icim kipir kipir oldu
Hatta son gunlerde yogunluktan Sahra- nin gonderdigi olumlamalari da takip edemedim

Canım nasıl iyi geldi şu paylaşımın çok teşekkür ederim iyiki varsın iyiki bu topikte hep beraberiz kızlar
Hormonlardan ve bazı durumlardan düşüktüm biraz,, önce senin yazın sonra da mor alevin son yazısını okuyunca kendime geldim *** ben varım , içimdeki yaratanın sonsuz sevgisi var, içimde hiç büyümeyen neşeli bir kız çocuğu var, çıkar onları tekrar dışarıya *** Çok şükür çok şükür çok şükür dedim

günaydın kızlarrrrrrr

tekrardan bir hatırlatma yapayım dedim değilse biliyoruz bunları

Bilinçaltını Temiz Tutmanın 5 Yolu

1. OLUMLU CÜMLELER KURUN!
Beynimiz olumsuzu algılamaz. Size “Kırmızı Ferrari araba düşünmeyin.”desem aklınıza hemen Kırmızı ferrari gelir. Aynı şekilde ben şişman olmak istemiyorum dediğinizde bilinçaltınız zihninize şişman halinizin görüntüsünü getirecek, bu da moralinizi bozacak. Eğer kendinizi motive etmek istiyorsanız, “Ben sağlıklı ve fit olacağım.” demelisiniz.
2. SEN DÜŞÜNCEDEN IBARETSIN
Dr.Masaru Emoto su üzerine yaptığı deneyde su moleküllerinin olumlu veya olumsuz düşünceden etkilendiği ispatladı. Pis suya söylenen güzel sözler suyu temizliyor,temiz suya söylenen kötü sözler de suyu kirletiyordu..Bedenimizin %70’i su. O yüzden her gün kendinize söylediğiniz sözler bedeninizi,bilinçaltımızı etkiliyor. Artık şikayet etmeyi, şikayet içeren sözcükleri kullanmaktan vazgeçmeliyiz, yoksa bilinçaltımız olumsuz sözcüklerle bir çöplüğe dönebilir. Mevlana’nın dediği gibi; “Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Gül düşünür gülistan olursun, diken düşünür dikenlik olursun.”
3. BÜLBÜL GÜLE, KARGA ÇÖPLÜĞE GÖTÜRÜR.
Hayatın temel formülü; “Sen= Sana söylenenler + Senin Kendine Söylediklerin.” Yukarıda kendimize söylediğimiz sözlerin bizi nasıl etkilediğini görmüştük. Aynı zamanda çevremizdeki insanların da bize söylediği her şey bilinçaltımızı etkiliyor. Bilinçaltınızı daha temiz tutmak istiyorsanız çevrenizde moralinizi bozan ve enerjinizi düşüren insanlardan biran önce uzaklaşmalısınız. Mevlana’nın dediği gibi, “Kiminle arkadaşlık yaptığına dikkat et, çünkü bülbül güle, karga çöplüğe götürür.”
4. HAYAL KURUN
Research Quarterly’de yayınlanan çok ilginç bir araştırma var. Bu araştırmada basketbol oynayan öğrenciler üç guruba ayrılıyorlar. İlk gurup basketbol topunu fileye sokabilmek için 20 gün boyunca fiziksel antreman yapıyor. Ter döküyor. İkinci gurup hiçbir şey yapmıyor, yan gelip yatıyor. Üçüncü gurupsa 20 gün boyunca her gün zihinsel antreman yapıyor. Yani zihinlerinde hayali olarak topu tutuyorlar, paslaşıyorlar, çok güzel atışlar yapıyorlar, terlediklerini hissediyorlar, inanılmaz güzellikte bir maç çıkararak seyircinin alkış seslerini duyuyorlar, maç bitiminde gelen tebrikleri kabul ediyorlar. 20 günün sonunda her gün antreman yapan ilk gurubun performansında %24’lük bir artış oluyor. Yan gelip yatan ikinci gurupta, beklenilebileceği gibi, hiçbir değişiklik yok. Zihinsel antreman yapan üçüncü gurubun performansında da %23’lük bir artış oluyor. Dikkat edin! Topu ellerine bile değdirmeden hemen hemen ilk gurup kadar başarı sağlıyorlar. Yani bilinçaltı beş duyunun etkili bir şekilde kullanıldığı ve canlı hayallerin kullanıldığı bir senaryonun sürekli tekrarlanmasıyla, aslında henüz gerçekleşmemiş şeyleri gerçekmiş gibi kabul etmeye başlıyor ve beyne bu sinyali gönderiyor. Ne müthiş bir güç öyle değil mi? Sorunlarımızdan kurtulmak, bilinçaltını temizlemek için aynı yöntemi kullanabiliriz.
5. DUYGULARINIZI SÖYLEMEKTEN KORKMAYIN.
Duygularımızı içimize attıkça biriktirir daha sonra da öfke sorunları yaşayabiliriz. Eğer biri bizi kırmışsa, canımızı sıkmışsa duygularımızı karşımızdaki insana, onu kırmadan söylemeliyiz. İfade edilmemiş her duygu bedende birikir ve bir süre sonra bize sorunlar çıkartmaya başlar. Bazen insanlar sadece dertlerini anlatınca bile iyileşebiliyorlar. Bunu unutmayın.
#alıntı

Çok iyi yaptin canim. Kesinlikle ara ara hatirlatalim birbirimize

çok güzel bir video izledim sizlerle paylaşmak istedim umarım szilerde beğenirsiniz

Olay, aynı olaydır ama olayı nasıl etiketlediğiniz o olaya dair düşüncelerinizi, duygularınızı, davranışlarınızı ve yaşayacağınız hayatı belirler. Yaşadığınız zorluklar karşısında bittim, mahvoldum, artık bu benim için bir ‘son’ demek yerine, ‘sınav’ diye bir etiket koymak, yaşamınızı değiştirebilir. Söylüyorum, çünkü yaşadım. Ben “sınav” etiketini koymayı tercih ettim ve bu sayede bugün, burada karşınızdayım…” İletişim doktoru, medya danışmanı, gazeteci, yazar Sedef Kabaş sözcüklerin sihrini ve dönüştürücü gücünü anlatıyor ve ekliyor: “Etiketin üstüne ne yazdığınıza dikkat edin. Çünkü ne yazdıysanız, yazgınız o olacaktır.” Sedef Kabaş’ın “Sözcüklerinizi Değiştirin, Dünyanız Değişsin” adlı konuşmasında, Pygmalion etkisinden sözcüklerin yaşam kalitemizi nasıl belirlediğine, iletişim metotlarından kişisel derslere dek pek çok şey bulacaksınız. Sözcüklerin gücünü, bu kez onlara son derece hâkim ve özenli bir konuşmacıdan dinleyin.

Gunaydin fistiklar.
buttrfly paylasimini okuynca bomba gibi hissettim valla, burda hava kapali ama ucar gibi oldum.
Sahra- icimdeki 5 yasindaki kizla bu aralar cok dertlesiyorum. Meger neler biriktirmis. Bu sabah onun gonlunu hos ettim.Kapalu havanin agirligi bana misin demedi. Incecik yagan yagmurda yuruduk , firindan mis gibi ekmek aldik. Firinin onunde oturup cay ictik, hashasli ekmek yedik; kalorisinden hic korkmadan.
Zaten en bastan canimizin istedigini giyerek gune basladik. Bedenimizin hic bir yanini kamufle etme geregi duymadik. CUNKU 2019 MOTTOMUZU HER DEM TAZE TUTTUK; cunku CANIM KENDIM.
Kilo takintisi olanlara beden olumlama yazilari okumalarini tavsiye ederim.
En sahanesi de , bunlari pms donemde yaziyorum.Gerci yapacagimi yaptim, yakinimdakileri kirdim doktum ama simdi gonul almaya calisiyorum.
Icimdeki cocugu sevindirme meditasyonunu dort gozle bekliyorum.
Bugun buzdolabini detayli temizleyecegim. Cok isim var.
Opuldunuz canlar, iyiki variz hepimiz tek tek ve bir butun olarak.

Çevrendekilerin gönlünü almak istiyorsan canım ,onlarla geçirdiğin harika zamanları hatırla,düşün kahkaha seslerini duy onları çoğalt, onları mutlu gör.Eklentilerde yapabilirsin, onların iyiki varsın dediklerini duy, onlara sarıl sıcacık şekilde.O samimiyeti hisset. Bir bakmışsın onlar senin gönlünü almaya çalışıyorlar : ))) Çok defa denedim ve işe yaradı. Ağzınla söylesen, ifadelerinle göstersen egolarını beslersin daha bir tavır yapabilirler bilemeyiz. Ama dediklerimi yaparsan benliklerini beslersin, içe ulaşırsın. Önceki samimiyetinizden daha sıcak hale gelirsiniz inşallah.

Evvettttt pazartesi buradan sizlere coşkulu, bomba gibi paylaşım yapmıştım. Çok harika meditasyon yaptım ondan diye. Veee demiştim ben çok arzulanan,güçlü biriyim ... Şu üç gündür çevremde inanılmaz tatlış şeyler oluyor ki evren resmen onaylıyor, eşlik ediyor keyifle. Gösteri yapıyor bana; şuna bir de böyle bak nasıl? Sen böyle şeyleri çok seversin,nasıl olmuş şaşırdın beğendin, hiç beklemiyordun değil mi diyor resmen

Hüner üzerine hüner...Ben de ona önce teşekkürlerimi sunuyorum ve ekliyorum oooo sende daha neler vardır, bu daha başlangıç diyorum ve veriyorum gazı

Bir de görünmeyen ağlardan bahsetmiştim, 3 gündür hiç birbiri ile alakası olmadığını düşündüğüm kişilerin birbiriyle bağı olduğunu görmem vayyy anasını demem... Bu görünmeyen ağların bana örnek olarak gösterilerek var olması evrenin farklı cevabıydı yine, hayran kaldım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…