Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Tatlı huzurlu mutlu uykularda olun güzeller yarın benim doktor kontrolüm var siz başlayın olumlamalara, yoklama alın birbirinizi hatta beni de dürtün olumlamalar yapıldı mı Sabah ve gece yatmadan olumlamayı kopyalayıp yapıştıralım, soralım yapıldı mı diye kim müsait olursa
*** Her birimiz mutlu neşeli keyifli hayatları hak ediyoruz *** unutmak yok, zihni boş bırakmak hiç yok ... öpüldünüz güzel kalplerinizden iyi geceler...

Bu haftanın Olumlaması

Uyandığım bu yeni gün için şükürler olsun. Ben sağlıklı mutlu ve huzurluyum. Her gün her açıdan daha iyiye gidiyorum. Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor, şu anım ve geleceğim çok güzel... Öyledir Amin
Hepimize şifa olsun Amin

Not : Sabah ve akşam 7 tekrar okuyoruz sonra niyetimizi ya da dileğimizi olmuş gibi hayal ediyoruz

ay hadi canım inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun, çok sevindim senin adına, ne güzel çalışma amacına ulaşmış. hatika harika harika.
olumlama için de teşekkürler, ben beğendim.

günaydın kızlarrrrr

Bu haftanın olumlaması

Uyandığım bu yeni gün için şükürler olsun. Ben sağlıklı mutlu ve huzurluyum. Her gün her açıdan daha iyiye gidiyorum. Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor, şu anım ve geleceğim çok güzel... Öyledir Amin..
Hepimize şifa olsun Amin

Not : Sabah ve akşam 7 tekrar okuyoruz sonra niyetimizi ya da dileğimizi olmuş gibi hayal ediyoruz

Ben bir bakınayım bloglara güzel bir çalışma bulursam paylaşırım ama takibine yardım edin yine Cankızlar
ay hadi canım inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun, çok sevindim senin adına, ne güzel çalışma amacına ulaşmış. hatika harika harika.
olumlama için de teşekkürler, ben beğendim.
Gunaydiiiiiiin
Cooooook tesekkur ederim kizlar
Harika bir gune harika olumlamalarla basliyoruz

Merhaba arkadaşlar;
Ben de konuyu takipteyim. Burada yazılan şeyleri uygulamaya çalışacağım. Sizlere bir selam vermek istedim. Zaman buldukça önceki sayfaları okumaya çalışacağım.

Hoşgeldinizzzz. Sayfamıza takılıp, ciddiye alıp uygulamalarımızı yapıp hayatını değiştirmeyen yoktur
Çünkü hayat inanlara tüm kolaylığı,coşkusuyla,ihtişamıyla, bolluk bereket içinde geliyor, yani bize

Yayyy işte buMuhteşem bir şey bu canım, sonuç çok mucizevi şekilde sana gelmiş bebişin gibi,maşallahhhh
Aslında size anltmak istediğim çok şey var ama ülkedeyim çok detay veremiyorum. Öyle imajinasyonlarım gerçekleşti ki benim de. İmajinasyonla iş ortamımı kurdum,çevreme kişileri topladım. Şu an yine imajinasyonlarla eksiklikleri tamamlıyorum. İnsanoğluyuz işte aslında çoook dar düşünüyoruz, şu sınırlarımızı, olasılıklarımızı genişletebilsek daha nasıl güzel şeyler olacak???

Hoşbuldum :)

Kizlar bir derdim var Korkmayin burayi BDVye cevirmeyecegim.
Gorumcem bizdeydi. O gelmeden once geriliyorum hep neyse onemli degil. Rutin gelin gorumce diyaloglari, her evde olan seyler.
Biz pazar gunu ufak bir tartisma yasadik. Sorun su; ben 3 gundur ,zihnimde aramizda gecen diyalogu evirip ceviriyorum.
Bunu baska kisilerle yasadigim sozel durumlarda da yapiyorum.
Siz boyle durumlarda zihninizi nasil rahatlatiyorsunuz? Zihnim sussun artik yaaa. Bu kiside, yasanan olayda o kadar onemsizki, zihnimi yorduguma degmiyor.
Ama ufacik bir boslukta zihnimde yine o kisiyle ayni diyalogu surduruyorum. Beynime yazik.
Canim kendim; ozur dilerim; lutfen beni affet, seni seviyorum, tesrkkur ederim.

Onceden ben de cok yapardim bunu. Simdi aklim gelince hemen fark ediyorum ve bi duuuur diyorum. Hemen baska seye yonlendiriyorum kafami. Keske sunu
da soyleseydim bunu da soyleseydim yerine iyi ki soylememisim vardir bunda da bir hayir diyorum
Ve dedigin gibi bunlar onemsiz seyler zihnimi yormaya degmez diyorum.

Ben böyle durumlarda sanki o kişi karşımdaymış gibi içimdekileri yazıya döküyorum en sonunda o kişi ben ve bütün için en hayırlı şekilde sonuçlansın deyip o kağıdı yakıyorum ya da milyon parça şekilde yırtıp yok ediyorum cok rahatlatıyor

Selam Pozitif Güzeller Rica ederim olumlamalari begenmenize sevindim güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim topluca yazayım dedim
Çalışmaya yatmadan sufi nefesi de eklesek mi bir süre daha yaptık mı artik alışkanlık olur ve hayatımızda kalır. Düzgün yeterli oksijen alma yaşam kalitesi için çok önemlidir.

Sahra- canim cok sagol. Yazmak neden aklima gelmedi ki. Yaziyla aram iyi demistim birde. Valla en guzeli yaz kurtul, yak kurtul.
Rica ederim Canım benim :) Öyle arada insan dalıp unutuyor bende yazarak iyilesenlerdenim buttrfly düzeltmek istediği bir anıyı imajine yaparak küçültüp uzay boşluğuna atıyorum yok oluyor sonra yerine güzel birşeyler hayal edip yerlestiriyorum diyordu geçmiş sayfalarda.. kendimi imajine konusunda geliştirmem lazım

O kişiyi cok fazla önemsedigin icin surekli hatirliyorsun canim. Sahra- cim demis yontemlerimden bir tanesini sagolsun, onu da yapabilirsin.

Şunu da yapabilirsin. O kisiyi agzi surekli acip kapanan, surekli bir seyler soyleyen bir kisi olarak düşün ama o kisinin sesi olmasin. Sonra o kisiyi parmak boyutuna getir, cam kavanozun icine koy;oylece dursun orda süs gibi Müthiş etkili bir imajinasyon. Artik gercekte de bir sey dese direk aklina imajinasyonun gelecek ve hic onemsemeyeceksin. Bilincaltin resmen yok sayacak. İşin tuhaf tarafi karşidaki bu enerjiyi aliyor ve surekli senin alanina girmeye, dikkatini cekmeye calisacak Cok defa denedim, her defasinda aynen bu sonucu aldim.Yeter ki etkili bir sekilde uygula, hisset ve o hazzi al

Benim dediğim gibi bir yöntem yapmıyor muydun canim yanlış mı hatırlamışım
Kavanozlu iyiymiş çok beğendim düşünsenize kapağı da kapatınca hiç sesi duyulmuyor çok komik olur insanın aklına geldikçe yaparım ben bunu artık

Ben buna bayildim. Okurken uygulamayi dusundugum insanlar aklima geldi ve onlari kavanoz icinde hayal ettim cok guldum

buttrfly Cok sagol canim. Yazarken bende onemsiz desemde aslinda cok onemsedigim icin bu kadar zihnime yer ettigini dusundum.
Surekli agzi acip kapanan imajinasyonu tam kendisini tarif ediyor. Kavanoza koyup vakumlamak super fikir. Sonucta omur boyu yuzyuze bakacagim bir insan. Tekrar tesekkurler. Yazip yirtma isinide yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…