ay hadi canım inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun, çok sevindim senin adına, ne güzel çalışma amacına ulaşmış. hatika harika harika.Kızlar yazmayı unutmuşum hani 14 günlük programın 3. ya da 4. günü tam hatırlayamadım bir en fazla üç kişi tanıdığımızı affetme çalışma yaptık ya ben size danışmıştım içimden gelmeyen 2 kişiye (akraba) yapmak istemiyorum ama aramıza soğukluk giren 2 arkadaşıma yapacağım diye. Hıh işte onlardan biri dün gece beni rüyasında görmüş hatta hamile olduğumu, Doğum yaptığımı, oğlum olduğunu sevinçten ağladığımızı yazmış çok şaşırdımsöylemedim kimseye sadece aileler biliyor. Sonra dayanamadım anlattım çok sevindi.
Diğer arkadaşıma da ben adım attım haberleştik :)) böyle işte yaptığımız en küçük pozitif şey bile işe yarıyor şakın bırakmayın bu yolda yürümeyi
Ben bir bakınayım bloglara güzel bir çalışma bulursam paylaşırım ama takibine yardım edin yine Cankızlar
Kızlar yazmayı unutmuşum hani 14 günlük programın 3. ya da 4. günü tam hatırlayamadım bir en fazla üç kişi tanıdığımızı affetme çalışma yaptık ya ben size danışmıştım içimden gelmeyen 2 kişiye (akraba) yapmak istemiyorum ama aramıza soğukluk giren 2 arkadaşıma yapacağım diye. Hıh işte onlardan biri dün gece beni rüyasında görmüş hatta hamile olduğumu, Doğum yaptığımı, oğlum olduğunu sevinçten ağladığımızı yazmış çok şaşırdımsöylemedim kimseye sadece aileler biliyor. Sonra dayanamadım anlattım çok sevindi.
Diğer arkadaşıma da ben adım attım haberleştik :)) böyle işte yaptığımız en küçük pozitif şey bile işe yarıyor şakın bırakmayın bu yolda yürümeyi
Sabah ilk kalkan görevi görüruzun bir çalışma bulamadım... Tekrar bir haftalık olumlama yapalım her sabah ve yatmadan okuyacağız sonrasında dileğimizi niyetimizi hayal edeceğiz. Beğenirseniz bu hafta bu olumlamayı yapalım ...
Eki Görüntüle 2289698
Bu haftanın Olumlaması
Uyandığım bu yeni gün için şükürler olsun. Ben sağlıklı mutlu ve huzurluyum. Her gün her açıdan daha iyiye gidiyorum. Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor, şu anım ve geleceğim çok güzel... Öyledir Amin
Hepimize şifa olsunAmin
Not : Sabah ve akşam 7 tekrar okuyoruz sonra niyetimizi ya da dileğimizi olmuş gibi hayal ediyoruz
ay hadi canım inşallah sağlıcakla bebişine kavuşursun, çok sevindim senin adına, ne güzel çalışma amacına ulaşmış. hatika harika harika.
olumlama için de teşekkürler, ben beğendim.
Gunaydiiiiiiingünaydın kızlarrrrr
Bu haftanın olumlaması
Uyandığım bu yeni gün için şükürler olsun. Ben sağlıklı mutlu ve huzurluyum. Her gün her açıdan daha iyiye gidiyorum. Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor, şu anım ve geleceğim çok güzel... Öyledir Amin..
Hepimize şifa olsunAmin
Not : Sabah ve akşam 7 tekrar okuyoruz sonra niyetimizi ya da dileğimizi olmuş gibi hayal ediyoruz
nasıl da unutmamışsın... inşallah dediğin gibi olur.
Merhaba arkadaşlar;
Ben de konuyu takipteyim. Burada yazılan şeyleri uygulamaya çalışacağım. Sizlere bir selam vermek istedim. Zaman buldukça önceki sayfaları okumaya çalışacağım.
Kızlar yazmayı unutmuşum hani 14 günlük programın 3. ya da 4. günü tam hatırlayamadım bir en fazla üç kişi tanıdığımızı affetme çalışma yaptık ya ben size danışmıştım içimden gelmeyen 2 kişiye (akraba) yapmak istemiyorum ama aramıza soğukluk giren 2 arkadaşıma yapacağım diye. Hıh işte onlardan biri dün gece beni rüyasında görmüş hatta hamile olduğumu, Doğum yaptığımı, oğlum olduğunu sevinçten ağladığımızı yazmış çok şaşırdımsöylemedim kimseye sadece aileler biliyor. Sonra dayanamadım anlattım çok sevindi.
Hoşbuldum :)Hoşgeldinizzzz. Sayfamıza takılıp, ciddiye alıp uygulamalarımızı yapıp hayatını değiştirmeyen yoktur
Çünkü hayat inanlara tüm kolaylığı,coşkusuyla,ihtişamıyla, bolluk bereket içinde geliyor, yani bize
Onceden ben de cok yapardim bunu. Simdi aklim gelince hemen fark ediyorum ve bi duuuur diyorum. Hemen baska seye yonlendiriyorum kafami. Keske sunuKizlar bir derdim varKorkmayin burayi BDVye cevirmeyecegim.
Gorumcem bizdeydi. O gelmeden once geriliyorum hep neyse onemli degil. Rutin gelin gorumce diyaloglari, her evde olan seyler.
Biz pazar gunu ufak bir tartisma yasadik. Sorun su; ben 3 gundur ,zihnimde aramizda gecen diyalogu evirip ceviriyorum.
Bunu baska kisilerle yasadigim sozel durumlarda da yapiyorum.
Siz boyle durumlarda zihninizi nasil rahatlatiyorsunuz? Zihnim sussun artik yaaa. Bu kiside, yasanan olayda o kadar onemsizki, zihnimi yorduguma degmiyor.
Ama ufacik bir boslukta zihnimde yine o kisiyle ayni diyalogu surduruyorum. Beynime yazik.
Canim kendim; ozur dilerim; lutfen beni affet, seni seviyorum, tesrkkur ederim.
Ben böyle durumlarda sanki o kişi karşımdaymış gibi içimdekileri yazıya döküyorum en sonunda o kişi ben ve bütün için en hayırlı şekilde sonuçlansın deyip o kağıdı yakıyorum ya da milyon parça şekilde yırtıp yok ediyorumKizlar bir derdim varKorkmayin burayi BDVye cevirmeyecegim.
Gorumcem bizdeydi. O gelmeden once geriliyorum hep neyse onemli degil. Rutin gelin gorumce diyaloglari, her evde olan seyler.
Biz pazar gunu ufak bir tartisma yasadik. Sorun su; ben 3 gundur ,zihnimde aramizda gecen diyalogu evirip ceviriyorum.
Siz boyle durumlarda zihninizi nasil rahatlatiyorsunuz? Zihnim sussun artik yaaa. Bu kiside, yasanan olayda o kadar onemsizki, zihnimi yorduguma degmiyor.
Ama ufacik bir boslukta zihnimde yine o kisiyle ayni diyalogu surduruyorum. Beynime yazik.
Rica ederim Canım benim :) Öyle arada insan dalıp unutuyor bende yazarak iyilesenlerdenimSahra- canim cok sagol. Yazmak neden aklima gelmedi ki. Yaziyla aram iyi demistim birde. Valla en guzeli yaz kurtul, yak kurtul.
Kizlar bir derdim varKorkmayin burayi BDVye cevirmeyecegim.
Benim dediğim gibi bir yöntem yapmıyor muydun canim yanlış mı hatırlamışımO kişiyi cok fazla önemsedigin icin surekli hatirliyorsun canim.Sahra- cim demis yontemlerimden bir tanesini sagolsun, onu da yapabilirsin.
Şunu da yapabilirsin. O kisiyi agzi surekli acip kapanan, surekli bir seyler soyleyen bir kisi olarak düşün ama o kisinin sesi olmasin. Sonra o kisiyi parmak boyutuna getir, cam kavanozun icine koy;oylece dursun orda süs gibi Müthiş etkili bir imajinasyon. Artik gercekte de bir sey dese direk aklina imajinasyonun gelecek ve hic onemsemeyeceksin. Bilincaltin resmen yok sayacak. İşin tuhaf tarafi karşidaki bu enerjiyi aliyor ve surekli senin alanina girmeye, dikkatini cekmeye calisacak Cok defa denedim, her defasinda aynen bu sonucu aldim.Yeter ki etkili bir sekilde uygula, hisset ve o hazzi al
Ben buna bayildim. Okurken uygulamayi dusundugum insanlar aklima geldi ve onlari kavanoz icinde hayal ettim cok guldumO kişiyi cok fazla önemsedigin icin surekli hatirliyorsun canim.Sahra- cim demis yontemlerimden bir tanesini sagolsun, onu da yapabilirsin.
Şunu da yapabilirsin. O kisiyi agzi surekli acip kapanan, surekli bir seyler soyleyen bir kisi olarak düşün ama o kisinin sesi olmasin. Sonra o kisiyi parmak boyutuna getir, cam kavanozun icine koy;oylece dursun orda süs gibi Müthiş etkili bir imajinasyon. Artik gercekte de bir sey dese direk aklina imajinasyonun gelecek ve hic onemsemeyeceksin. Bilincaltin resmen yok sayacak. İşin tuhaf tarafi karşidaki bu enerjiyi aliyor ve surekli senin alanina girmeye, dikkatini cekmeye calisacak Cok defa denedim, her defasinda aynen bu sonucu aldim.Yeter ki etkili bir sekilde uygula, hisset ve o hazzi al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?