Benim dediğim gibi bir yöntem yapmıyor muydun canim yanlış mı hatırlamışım
Kavanozlu iyiymiş çok beğendim düşünsenize kapağı da kapatınca hiç sesi duyulmuyor çok komik olur insanın aklına geldikçeyaparım ben bunu artık
Neden kusuruna bakalım canım bizde gelip burda danıştık soru sorduk sana birbirimize bazen benim bakamadığım yönden sizler gördünüz yol gösterdiniz sağolun bunun içinde toplanmıyor muyuz burda.İyi geceler arkadaşlar,
Uzun bir aradan sonra sizlerle olmak çok güzel. Ara ara yazdıklarınızı okuyorum ve sizler adına mutlu oluyorum.
Son bir senedir pek katılım sağlayamadım. Hayatımda güzel şeyler oldu ama şu son bir aydır enerji açısından yerlerdeyim. Geçmişe çok takılan biri değilim, ama gelecek kaygısı çok yaşayan biriyim. Özellikle şu aralar geleceğe dair derin korkularım var. Hayatımda bir şeyler değişsin istiyorum, fakat bilinçaltı seviyesinde değişimden ölesiye korktuğumu farkettim bir süredir. Şu günlerde hiç istemediğim şeyler yaşıyorum çünkü enerjim, cesaretim yerlerde. Çok fena kapana kısılmış gibiyim. Ne yapacağım, nasıl atlatacağım bilmiyorum. Bir şeyler hayal edip istiyorum ama isteklerimin gerçekleşmesinden çok korkuyorum. Hep aynı kısır döngüler. Dua ediyorum şu yaşadığım kısıtlayıcı duygulardan kurtulmak için, ama sanki içimde koca bir engel var. Buradaki enerjik ve umut dolu günlerimi, buraya umutsuzca gelip derdini anlatan insanlara umut dolu mesajlar yazmayı özledim. Bilmiyorum bu halden ne zaman ve nasıl kurtulurum. Tutulmalarla bir alakası var mı bilmiyorum ama hem aile fertlerimde hem de çevremde pek çok kişide bir gerginlik ve enerji düşüklüğü var.
Kusura bakmayın, uzun bir aradan sonra gelip sizlere böyle negatif bir yorum yazmak istemezdim ama galiba enerjinize ihtiyacım var.
güzekesinlikle doğru bununla ilgili bircok örneğım var ve ayrıca the secret kitabını okudunmu okumadıysan tavsiye ederim
Bence sorunu ve çözumu bulmuş gibisinizBunların çocuk sahibi çalışan bir kadın olarak uykusuzluktan kaynaklı olduğunu biliyorum.
Bugün uykumu alarak işe geldim, bütün herkesi olduğu gibi kabul ettim. Şu anda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
bende 2 saat önce okudum bu yazıyı başka yerde. ve evet site açılmadı. nasıldı doktor kontrolünüz?Mutlu huzurlu akşamlar dilerim kızlar
Eki Görüntüle 2290486
Her sabah kalktığımda kendime diyorum ki:
Bu gün iki seçeneğin var: Ya iyi bir ruh halinde olabilirsin, ya da kötü bir ruh halinde, seçimini yap…
Ben de iyi bir ruh halinde olmayı tercih ediyorum.
Kötü bir şey olduğunda, ya kendimi kurban olarak görebilirim ya da bu durumdan bir şey öğrenebilirim.
Ben de bir şey öğrenmeyi tercih ediyorum.
Ne zaman birisi bana derdini anlatsa, onu sadece dinleyebilir, ya da hayatın olumlu taraflarını gösterebilirim.
Ben de ikincisini tercih ediyorum…
Hayat seçeneklerden ibarettir…
Gereksiz ayrıntıları bir kenara bıraktığında her durumun bir seçenek olduğunu görürsün.
Olaylara nasıl tepki vereceğini sen seçersin…
İnsanların senin ruh halini nasıl etkileyeceğini kendin seçersin…
Nasıl bir ruh hali içinde olacağını kendin seçersin…
Hayatını nasıl yaşayacağın da senin seçimine bağlıdır…
Her gün hayatı dolu dolu yaşamak için seçme hakkımız olduğunu ondan öğrendim… Hayata olan tavır ve bakış açımız her şeydir…
Bu nedenle yarın için üzülmeyin, bırakın yarın kendisi için üzülsün…
Her geçen günün kendine yetecek kadar derdi vardır…
Kaldı ki, bugün, dün kaygılandığınız yarındır…
- Spencer Johnson -
Not: Sabah paylaşayım dedim site açılmadı bir türlü bakım var yazdı durdu sayfada şimdiye kısmetmiş ☺
Çok teşekkür ederim canım hatırlaman çok güzelbende 2 saat önce okudum bu yazıyı başka yerde. ve evet site açılmadı. nasıldı doktor kontrolünüz?
Rica ederim Canım çok sevindim istediğin puanı almana öğrenci olmak her yaşta güzeldir bende kaçırdım bu sene başvuru tarihini resim yetenek sınavı için hep aklımda kalmıştırhayatdevamedecek Sahra-
İkinize de çok teşekkür ediyorum. Bugünlerde enerjim çok düşük ama inanıyorum ki en kısa zamanda eski enerjime kavuşacağım ve yine sizlerle bu topikte güzel paylaşımlarım olacak. Aslında bu hafta hayatımda güzel bir şey oldu. Ben yedi yıl aradan sonra yks sınavına girmiştim.Hiç çalışmadığım halde sınavdan iyi bir puan aldım. İlk sınava girdiğim dönemdeki puanla aynı puanı almışım neredeyse.Halbuki o sınavıma çalışmıştım:)) Bu sonuçlar da beni mutlu etti açıkçası. Yeniden öğrenci olmak güzel bir duygu.
Sahra seni de çok tebrik ediyorum, bebek bekliyormuşsun:)
Allah sağlıklı bir biçimde kucağına da almayı nasip etsin. Vatanına,milletine, ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Deneyeceğim bakalım :)Bence sorunu ve çözumu bulmuş gibisiniz
Is yerindekilerle cok iyi anlastiginı, en bilgili sen oldugun icin her turlu cikmazda sana danistiklarini imajine edebilirsin
Gercekte de oyle degil mi zaten
canımm benim en büyük hatamız bu, duadan herşeyden uzaklaşıp olumsuz olmak, ne kadar olumsuz olursak o kadar enerji düşüyor....Tüylerim diken diken oldu...
Allahım sanki beni duymuş ve bu mesajı sana yazdırmış gibi okudum pofucum çünkü ümidimi yitirmeye başladığım yaşama sevincimin azaldığı bir dönemden geçiyorum...
Ve duadan uzaklaşmıştım şimdi yazdıklarını okuyunca toparlanmam lazım dedim sağol canım paylaşımın için
tşk ederimmm canıımmm benimmmpofu canımmmm cok sevindim. Allahim her birinin ziyadesiyle devamini getirsin.Bize anlatacagin harika mucizelerin artarak devam etsin.
Coskuyla,neseyle,tutkuyla,saglikla,maddi manevi bolluk bereket icinde gelsin tüm hayat hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?