Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Dogru hatirladin canim o yontemimde var. Bazen o yetmiyor bazi insanlar icin. Iste o zaman bu yontem devreye giriyor, bilincalti öldürmeyi bırak hiç olmamışa çeviriyor

İyi geceler arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra sizlerle olmak çok güzel. Ara ara yazdıklarınızı okuyorum ve sizler adına mutlu oluyorum.

Son bir senedir pek katılım sağlayamadım. Hayatımda güzel şeyler oldu ama şu son bir aydır enerji açısından yerlerdeyim. Geçmişe çok takılan biri değilim, ama gelecek kaygısı çok yaşayan biriyim. Özellikle şu aralar geleceğe dair derin korkularım var. Hayatımda bir şeyler değişsin istiyorum, fakat bilinçaltı seviyesinde değişimden ölesiye korktuğumu farkettim bir süredir. Şu günlerde hiç istemediğim şeyler yaşıyorum çünkü enerjim, cesaretim yerlerde. Çok fena kapana kısılmış gibiyim. Ne yapacağım, nasıl atlatacağım bilmiyorum. Bir şeyler hayal edip istiyorum ama isteklerimin gerçekleşmesinden çok korkuyorum. Hep aynı kısır döngüler. Dua ediyorum şu yaşadığım kısıtlayıcı duygulardan kurtulmak için, ama sanki içimde koca bir engel var. Buradaki enerjik ve umut dolu günlerimi, buraya umutsuzca gelip derdini anlatan insanlara umut dolu mesajlar yazmayı özledim. Bilmiyorum bu halden ne zaman ve nasıl kurtulurum. Tutulmalarla bir alakası var mı bilmiyorum ama hem aile fertlerimde hem de çevremde pek çok kişide bir gerginlik ve enerji düşüklüğü var.

Kusura bakmayın, uzun bir aradan sonra gelip sizlere böyle negatif bir yorum yazmak istemezdim ama galiba enerjinize ihtiyacım var.

gulhilal Canim bende dun seni dusundum, uzun zamandir yok durumu nasil acaba diye icimden gecirdim. Diger topigine bakacaktim , firsat bulamadim. Donem donem insanin enerjisi dusebiliyor.
Benimde cocuklarim 3 gundur surekli ufak tefek sakarliklar yapiyorlar. Yildizlari dustu galiba.

Neden kusuruna bakalım canım bizde gelip burda danıştık soru sorduk sana birbirimize bazen benim bakamadığım yönden sizler gördünüz yol gösterdiniz sağolun bunun içinde toplanmıyor muyuz burda.
Dün hem (16 temmuzda) dolunay hem de ay tutulması vardı enerjiler güçlü ağır yazıyordu mor alev.com a bir bak istersen orda detaylı yazıyor. Etkileri uzun sürüyor bazen.
Belki de etrafındaki düşük enerjili insanlardan da etkileniyor olabilirsin.
Dilerim en kısa zamanda o güzel yüksek enerjili haline dönersin. Ben inanıyorum pozitife yakın insanlar böyle dar zamanlarda daha çabuk toparlanıp kalkıyor çünkü yol ve yöntemleri biliyoruz
Sen ki bize Güneş Tan la bilinç altı temizleme yöntemleri öğreten esmalar tavsiye eden bir arkadaşsın bu sayfada cok emeğin var
Üstüne üstüne git o korkuların herşey yoluna girer canım burdayız biz kötü hissetsek de yazıp destek alacağız birbirimizden

Son düzenleme:
Gece yatmadan paylaşmayı unutmuşum sufi nefesi de yaparsak daha etkili olur arkadaşlar...
Bu haftanın Olumlaması

Uyandığım bu yeni gün için şükürler olsun. Ben sağlıklı mutlu ve huzurluyum. Her gün her açıdan daha iyiye gidiyorum. Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor, şu anım ve geleceğim çok güzel... Öyledir Amin
Hepimize şifa olsun Amin

Not : Sabah ve akşam 7 tekrar okuyoruz sonra niyetimizi ya da dileğimizi olmuş gibi hayal ediyoruz

Gunaydııııın

Sufi nefesi de yaparsak daha etkili olur arkadaşlar...
Bu haftanın Olumlaması

Uyandığım bu yeni gün için şükürler olsun. Ben sağlıklı mutlu ve huzurluyum. Her gün her açıdan daha iyiye gidiyorum. Her gün ve gece kazandıklarımla refahım artıyor, şu anım ve geleceğim çok güzel... Öyledir Amin
Hepimize şifa olsun Amin

Not : Sabah ve akşam 7 tekrar okuyoruz sonra niyetimizi ya da dileğimizi olmuş gibi hayal ediyoruz

günaydın kızlarrr

Bu haftanın Olumlaması

Hepimize şifa olsun Amin

Günaydın arkadaşlar;
İş yerinde zor bir gün geçiriyorum. Dün kendimi zora sokacak bir hata yaptım. Bu nedenle bugün hem şefim, hem de arkadaşlarım bana karşı somurtkan davranıyorlar.

Bunların çocuk sahibi çalışan bir kadın olarak uykusuzluktan kaynaklı olduğunu biliyorum.

Bugün uykumu alarak işe geldim, bütün herkesi olduğu gibi kabul ettim. Şu anda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

İş yerinde motivasyonu artırıcı ve kendimi daha iyi hissetmemi sağlayıcı neler tavsiye edebilirsiniz acaba?

Gunaydııııın

Bu haftanın Olumlaması

Hepimize şifa olsun Amin

Bence sorunu ve çözumu bulmuş gibisiniz
Is yerindekilerle cok iyi anlastiginı, en bilgili sen oldugun icin her turlu cikmazda sana danistiklarini imajine edebilirsin
Gercekte de oyle degil mi zaten

hayırlı cumalarınız olsun

Gunaydııııın

Bu haftanın Olumlaması

Hepimize şifa olsun Amin

Mutlu huzurlu akşamlar dilerim kızlar

Her sabah kalktığımda kendime diyorum ki:
Bu gün iki seçeneğin var: Ya iyi bir ruh halinde olabilirsin, ya da kötü bir ruh halinde, seçimini yap…
Ben de iyi bir ruh halinde olmayı tercih ediyorum.
Kötü bir şey olduğunda, ya kendimi kurban olarak görebilirim ya da bu durumdan bir şey öğrenebilirim.
Ben de bir şey öğrenmeyi tercih ediyorum.
Ne zaman birisi bana derdini anlatsa, onu sadece dinleyebilir, ya da hayatın olumlu taraflarını gösterebilirim.
Ben de ikincisini tercih ediyorum…
Hayat seçeneklerden ibarettir…
Gereksiz ayrıntıları bir kenara bıraktığında her durumun bir seçenek olduğunu görürsün.
Olaylara nasıl tepki vereceğini sen seçersin…
İnsanların senin ruh halini nasıl etkileyeceğini kendin seçersin…
Nasıl bir ruh hali içinde olacağını kendin seçersin…
Hayatını nasıl yaşayacağın da senin seçimine bağlıdır…
Her gün hayatı dolu dolu yaşamak için seçme hakkımız olduğunu ondan öğrendim… Hayata olan tavır ve bakış açımız her şeydir…
Bu nedenle yarın için üzülmeyin, bırakın yarın kendisi için üzülsün…
Her geçen günün kendine yetecek kadar derdi vardır…
Kaldı ki, bugün, dün kaygılandığınız yarındır…
- Spencer Johnson -
Not: Sabah paylaşayım dedim site açılmadı bir türlü bakım var yazdı durdu sayfada şimdiye kısmetmiş

bende 2 saat önce okudum bu yazıyı başka yerde. ve evet site açılmadı. nasıldı doktor kontrolünüz?

bende 2 saat önce okudum bu yazıyı başka yerde. ve evet site açılmadı. nasıldı doktor kontrolünüz?
Çok teşekkür ederim canım hatırlaman çok güzel Sağlıklı çok şükür her şey yolunda eli ayağı oynamaya başlamış mucize küçümenin
Nickini değiştirmişsin sanırım eskisi i ...la dı değil mi
Sen nasılsın her şey yolundadır umarım ☺

hayatdevamedecek Sahra-
İkinize de çok teşekkür ediyorum. Bugünlerde enerjim çok düşük ama inanıyorum ki en kısa zamanda eski enerjime kavuşacağım ve yine sizlerle bu topikte güzel paylaşımlarım olacak. Aslında bu hafta hayatımda güzel bir şey oldu. Ben yedi yıl aradan sonra yks sınavına girmiştim.Hiç çalışmadığım halde sınavdan iyi bir puan aldım. İlk sınava girdiğim dönemdeki puanla aynı puanı almışım neredeyse.Halbuki o sınavıma çalışmıştım:)) Bu sonuçlar da beni mutlu etti açıkçası. Yeniden öğrenci olmak güzel bir duygu.

Sahra seni de çok tebrik ediyorum, bebek bekliyormuşsun:)
Allah sağlıklı bir biçimde kucağına da almayı nasip etsin. Vatanına,milletine, ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.

Rica ederim Canım çok sevindim istediğin puanı almana öğrenci olmak her yaşta güzeldir bende kaçırdım bu sene başvuru tarihini resim yetenek sınavı için hep aklımda kalmıştır
Bebek süpriz yaptı tam zamanlı okul nasıl olur bilemem tabi belki açık öğretim bir bölüme bakarım seneye kısmet artık.
Amin Çok teşekkür ederim canim güzel dileklerin için hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu pozitif sevgi dolu bir insan olsun inşallah

canımm benim en büyük hatamız bu, duadan herşeyden uzaklaşıp olumsuz olmak, ne kadar olumsuz olursak o kadar enerji düşüyor....
pofu canımmmm cok sevindim. Allahim her birinin ziyadesiyle devamini getirsin.Bize anlatacagin harika mucizelerin artarak devam etsin.
Coskuyla,neseyle,tutkuyla,saglikla,maddi manevi bolluk bereket icinde gelsin tüm hayat hepimize
tşk ederimmm canıımmm benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…