Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar herkese hayırlı günler diliyorum

nasılsınız nasıl gidiyor hayat ❤
hoşgeldin aramıza,
çok şükür çok güzel giden hayatlarımız var, zaman zaman sıkıntılar olmuyor değil ama önemli olan o sıkıntıdan almamız gereken dersi alarak yolumuzda takılmadan, düşmeden ilerlemek.

hoşbuldum

benim en büyük sorunum öfke kontrolu ve evlatlarıma karşı daha yumuşak davranmak istiyorum.

çok üzülüyorum aşacağım inşallah.
bu topiği görünce olumlama yapmaya karar verdim.

inşallah işe yarar

Allah sizinde bizimde işlerimiZi kolay etsin.

geçmiş gitmiş olsun

amin inşallah çok güzel bir hafta sonuna doğru... herşey çok güzel daha agzğel huzurlu olsun Allahım

Canim hakkinda hayirlisi. Ne oldu da bu kadar sıkıntılı oldu?
Allah Herkesin gonlundekini versin inşallah

Amin canım senin için hayırlısı olsun dilerim gönlünce bir iş çıkar karşına

Geçen haftalarda olan bir sey paylasayim canim sana ; Yillar sonra bir firsatla bir işe başlamış olan bir yakinimin durumu ayni senin durumun gibi oldu. Ilk baslarda kendisi ile alakasiz bir işe başlamisti. Epey de sorun yaşiyordu. Evrenin istedigin koşullarda işi dilemenin, oluşturmanin yollarindan biri bu dedim ona . Bu ters enerjilerle daha yogun güzel enerjiler olusturup yeni işini yapmanin zamani demiştim. Aradan bir sure sonra hic tahmin etmeyecegi yerden teklif aldi ve yillar sonra kendi alaninda işe girdi. Cok şükür çok memnun.

Sen de bu firsati kacirma canim benim muhtesem zamanlar dilimindeyiz

ay canımmmm harikasın, inan ben de o enerjiyi hissettim biliyır musun, kendi kendine hedefine ulaşmana az kaldı diye içimden telkinler verdim. Rabbim tez zamanda herkesin dualarını dileklerini kabul etsin inşallah, bütünün hayrına ve de benim hayrıma.

Amiiiiin kizlar amin
Allah herkesin dileğini butunun hayrina kabul etsin insallah
buttrfly dan aldigim tavsiyeler uzerine dilegimle ilgili sıkı imajinasyonlar yapmaya başladım son gunlerde dün gece de yatmadan yaptim ve uyuyakalmisim. Ruyamda dilegimin gerceklestigini gordum, cok sevindim. Birden uyandim. Tuh dedim keske uyanmayip devam etseydim derken yine uykuya daldim ve ruyanin devamini gordum inanin cok sasirdim. Devam etmez genelde ruyalar ama isime geldi cok guzeldi vallahi. Bir de yuksek yerdeyiz yanimdaki kisiyle birlikte asagi taraflardaki yolu izliyoruz. Bir at surusu ama sonu yok. O kadar kalabalik ki tek sira halinde dort nala ilerliyorlar. Bazilarinin rengi degisik turuncu, yeleleri beyaz en sondaki 3 tanesi yoldan cikiyor sonra arkadan gelen bakicilari onlari da siraya geciriyor tekrar falan filan
Kizlar kusura bakmayin ruya tabirleri sayfasina cevirdim burayi

hadi bakalım tez zamanda gerçek hayatta da hayallerine kavuşmuş olursun inşallah. güzel olmuş rüyanın devam etmesi de.

Maşallah maşallah çok güzel rüya hayırlara çıksın canim

eklemeye çalışayım

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-05-01-14-12.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2019-08-05-01-15-01.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2019-08-05-01-15-05.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2019-08-05-01-15-30.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2019-08-05-01-15-34.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2019-08-05-01-15-38.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2019-08-05-01-15-55.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın arkadaşlar;
Bu senenin başından beri işlerimiz yolunda gitsin arabamızı alalım diye eşime sürekli niyetimizden bahsediyordum. Bu sene sonuna kadar arabamızı alıcaz bak gör diyordum. Ancak niyetimi yanlış yapmışım galiba.

Ev sahibimiz kirada oturduğumuz evi satıyor. Biz de yatırımlık aldığımız eve taşınma kararı aldık. Merkeze uzak bir yer ama kirada olmak daha da zor. Orada arabasız yapmamız mümkün değil. Biz de kredi çekip araba almaya karar verdik. Kiraya ödediğimiz ücreti arabamız için harcayacağız kısmetse.

Odak noktamın gerçekleşmesi sevindirici ama evren bunu yapmak için kendi düzenini kuruyor galiba.
Bundan sonra hayırlı iş, bol kazanç olarak değiştiriyorum niyetimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…