Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çoooook teşekkur ederim
Sayende bugun de yaptim

Bugun de tamamladim cok şükür
"Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen dileklerimle ilgili gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım

Günaydııııın
Harika bir gunden selamlar Çalismalar nasil gidiyor pozitif arkadaslarim. Enerjiler nasil yuksek mi?
Bu aralar hangi meditasyonlari yapiyorsunuz?

Öncelikle her çalışmada olduğu gibi tertemiz bir enerji ile başlayabilmek adına 7 Ayetel Kursi, 7 Felak, 7 Nas ( regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorsa yapabilir ya da 51 besmele çekip başlayabilir).

Ayetel Kürsi okunuşu:
Allahû la ilahe illa hûvel hayyûl kayyum, la te'huzûhu sinetûv vela nevm, lehu ma fis semavati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih, ya'lemû ma beyne eydihim ve ma halfehûm, ve la yûhıytune bi şey'im min ilmihi illa bi ma şa', vesia kûrsiyyûhûs semavati vel ard, ve la yeudûhu hıfzuhûma ve hûvel aliyyûl azim.

Felak Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbil felak
2. Min şerri mâ halak
3. Ve min şerri ğasikın izâ vekab
4. Ve min şerrinneffâsâti fil'ukad
5. Ve min şerri hâsidin izâ hased

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
4. Min şerrilvesvâsilhannâs
5. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi
6. Minelcinneti vennâs

* sonrasında en güçlü şekilde niyetimizi edip enerji akışını başlatacak yolu açıyoruz : Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen şu şu dileklerimle ilgili ( burada dileklerimizi söylüyoruz) gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz ve

* YA MUİYD 124 - YA LATİF 129- YA NUR 256- YA EVVEL 37- YA VASİ 137- YA CAMİ 114 esmalarımızı okuyoruz ve çalışmamızı tamamlıyoruz.
***şifa olsun inşallah...

selam kızlar belki ilginiz çeker diye paylaşmak istedim insgramda toplu olarak yapılacak olan bir meditasyon

• basaksayan
      Herkese merhaba.Yarın 21 günlük meditasyon ile birlikte değişim,dönüşüm ve en büyük arzumuzu gerçekleştirmek için büyük bi serüvene çıkıyoruz.Her sabah 07:00 de bir post girerek size neler yapmanız gerektiğini anlatacağım.Her günün bir görevi olacak.Bu görev sizi başka bir yere taşıyacak,kendi gerçek doğanıza farklı bir gözle bakmanızı sağlayacak.Mutlaka yanınızda bir defter bulundurun ve kendinize sessiz,yalnız kalabileceğiniz yarım saatlik bir zaman dilimi ayarlayın.Sabahları daha iyi olur.Daha enerjik olursunuz ama zor diyorsanız geceleri de yapabilirsiniz.Bu 21 gün kahve içmeyin.Kafein insanın beyin dalgalarını yükseltir.Oysa biz beyin dalgalarımızı meditasyon ile teta dalgasına yani 7,5/9,5 hertz seviyesine indirmeye çalışıyoruz.Kahve bunu zorlaştırır.Dayanamam diyorsanız meditasyon sonrası için.Oturarak ya da yatarak yapabilirsiniz.Önemli olan nasıl rahat hissettiğiniz.Sizi doğru yönlendirebilmek için bir meditasyon videosu çektim.Sabah youtube kanalımdan izleyebilir ve benimle birlikte yapabilirsiniz.Profile linkini bırakacağım.Aslında müzikle tarif ederek yapmanızı isteyecektim ama zorlananlar olabilir.Kanala başka videolar da yükleyebilirim sonrasında size yardımcı olacak.Abone olursanız bilgilendirme alabilirsiniz.Buradan da duyuracağım zaten.Bir iki gün nasıl yapılacağını öğrenip anladıktan sonra sadece meditasyon müziği ile yapabilirsiniz meditasyonu.Ben öyle yapıyorum.Bunun için internetten meditasyon müzikleri indirebilirsiniz.Spotify kullanıyorsunuz takip edebilirsiniz beni.Meditation diye listem var,oradaki 1. ve 2. müziği kullanıyorum genelde.Bunun dışında apple store ya da ne kullanıyorsanız oradan Meditasyon diye bir uygulama var onu indirebilirsiniz.Paralı bir kısmı var ama ben hala para ödemeden pek çok meditasyon müziğini kullanıyorum.Tamamen Türkçe.Yönlendirmeli de var,yönlendirmesiz,müzik ve doğa sesleri ile olanı da.Siz yönlendirmesiz olanı tercih edin.21 gün sonra devam ederken kullanırsınız diğerlerini. İnsight Timer da başarılı.Ama İngilizce.Başka uygulamalar da bulabilirsiniz.Unutmayın meditasyon zihin kaynağına ulaşma yoludur.Yarın ilk postta görüşmek üzere.Lütfen ilgilenebilecek arkadaşlarınızı etiketlemeye devam edin.Sevgilerimle

merak ettim şimdi den. ama iki çalışmayı birden sürdürebilirmiyim bilemedim şimdi. bakalım yarın ki paylaşıma göre karar veririm artık.

Öncelikle her çalışmada olduğu gibi tertemiz bir enerji ile başlayabilmek adına 7 Ayetel Kursi, 7 Felak, 7 Nas ( regl olanlar bu okumaları ezberden yapabiliyorsa yapabilir ya da 51 besmele çekip başlayabilir).

Ayetel Kürsi okunuşu:
Allahû la ilahe illa hûvel hayyûl kayyum, la te'huzûhu sinetûv vela nevm, lehu ma fis semavati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih, ya'lemû ma beyne eydihim ve ma halfehûm, ve la yûhıytune bi şey'im min ilmihi illa bi ma şa', vesia kûrsiyyûhûs semavati vel ard, ve la yeudûhu hıfzuhûma ve hûvel aliyyûl azim.

Felak Suresi Okunuşu
2. Min şerri mâ halak

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
6. Minelcinneti vennâs

* sonrasında en güçlü şekilde niyetimizi edip enerji akışını başlatacak yolu açıyoruz : Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen şu şu dileklerimle ilgili ( burada dileklerimizi söylüyoruz) gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz ve

* YA MUİYD 124 - YA LATİF 129- YA NUR 256- YA EVVEL 37- YA VASİ 137- YA CAMİ 114 esmalarımızı okuyoruz ve çalışmamızı tamamlıyoruz.
***şifa olsun inşallah

Kizlaaar yeni bir calisma daha basliyor instagramda ama bu 7 gunluk asagida paylasacagim.
F frenzy80 bugun soyledigin Basak Sayan in meditasyonunu yaptim cidden cok guzeldi. Sanirim indirip her gun yapacagim.

mavidelisiii simdi tatli yapiyorum malum onumuz bayram bitirince onu da yapacagim.
Son olarak pozitif arkadaslarim bugun arefe. 1000 ihlas okumak cok sevapmis. Olulerimiz icin dirilerimiz icin

bilincaltimucize7
7.günlük Esmaül Hüsna (Kilit) okumasına katılmak ısteyenler bugün arınma ve nıyet yapıcaklar bir tane kilit alıp tüm paylaştıklarımı kilitle okuyorsunuz ve nıyet edıyorsunuz, 7.günlük Esmaül hüsna okumasının mucizeleri için, bu gece arınma ve nıyet okumasını yapsın
YARIN ESMALARI OKUMAYA BAŞLIYORUZ(pazar )
BUGUN ARINMA ve NİYET Ediyoruz,NEYE NİYET ETMEK İSTİYORSANIZ
7.GUNLUK ESMAUL HUSNA CALİSMASİ İÇİN
BUGÜN Yapmamiz gereken,
100 istigfar(Estağfirullahe’l-azimellezi la ilahe illa hüve’lhayyu’l-kayyume ve etübü ileyh.)
100 salavat
1 Fatiha
3 ihlas
1 Felak
1 Nas
Efendimiz HZ.MUHAMMED (a.s) sonra butun insanligin ruhuna hediye ediyoruz❤

Tum kalbimizle muradimizi soyleyin(Yüce ALLAHIM, işimde, kariyerimde zirvede olmaya, işyerimde yöneticilerim tarafından takdir edilmeye, emegimin karşısını rahatlıkla almaya niyet ettim, Allahım ödemelerimi kolaylıkla yapmaya niyet ettim, bolluk ve berekete niyet ettim, evlenmeye yuva kurmaya niyet ettim,evlat sahıbi olmaya niyet ettim, İşimi bulmaya niyet ettim)diyin İNANCLA VE NİYETLE yureginizden geldigi gibi iş, başarı zirveyi Şifayı aşkı sevgiyi hissedin,
DUA EDİN,
TEVEKKUL EDİN,
TESLİM OLUN,
7.GÜN OKUYACAGİM İSİMLERİNİN MUCİZELERİNİ YASAMAYA NİYET EDİYORUM KALBİME, BEDENİME, RUHUMA, ZIHNİME iş bolluk ve bereketinin AKMASINA NİYET EDİYORUM,TUM KALBİMLE, Bütün üzüntü, kırgınlık, blokajların kalkmasına niyet ettim

EVETTT ve OYLE'DE OLDU ŞÜKÜRLER olsun

Dün de bugün de tamamdır esma calismalarim. F frenzy80 meditasyona da başladim bugun canim, zaten yapiyordum bir de boyle deneyeyim dedim.
Şimdiden cok şükür tüm oluşumlarima
Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen dileklerimle ilgili gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım

Gunaydiiiiin
Iyi bayramlar

Ayetel Kürsi okunuşu:

Felak Suresi Okunuşu
2. Min şerri mâ halak

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
6. Minelcinneti vennâs

***şifa olsun inşallah

Musmutlu,huzurlu, saglikli maddi manevi bolluk dolu harika bayramlar diliyorum hepinize. Yepyeni guzellikleri, muhtesem olaylara ve insanlara kapilarinizi açan enerjileri hayatiniza taşisin bu bayram insallah

Dün yazamadım; esmalar ve meditasyonum tamamdır

Allah'ım hayatımda olan biten herşeyi geride bırakıp küllerimden yeniden doğmaya, ruhuma, kalbime, aklıma, bedenime, yüzüme ilahi ışıkların yağmasına, hayatımın her bir noktasının aydınlıklara kavuşmasına, her bir hücremin belki varlığını bile bilmediğim, akla hayale sığmayan güzelliklerle dolup taşmasına, tüm bunları alıp kolaylıkla kabul edebilecek kadar değerli, özel, kıymetli ve öncelikli hissedebilmeye, özgüven, özdeğer enerjisinin en güçlü halini deneyimlemeye; hayatıma kolaylıkla, ihtişamla ve coşkuyla oluk oluk bereketin, paranın yağmasına ve kalbimden geçen dileklerimle ilgili gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım

Herkese iyi aksamlar
Bugun de mavidelisiii nin gondermis oldugu uygulamayi yaptim ayrica F frenzy80 in soyledigi Basak Sayan in uygulamasini da takip ediyorum. Meditasyonu cok hosuma gitti. Uygulamalar da cok guzel tavsiye ederim
Iyi bayramlar diliyorum. En guzel haberleri aldiginiz bayramlar olsun insallah ben en guzel zamanlarima giriyorum. Enerjim cok yuksek. Cok sukur

Gunaydiiiiin

Uygulamalarimizi yaptik mi?

Ayetel Kürsi okunuşu:

Felak Suresi Okunuşu
2. Min şerri mâ halak

Nas Suresi Okunuşu
1. Kul e'ûzü birabbinnâs
2. Melikinnâs
3. İlâhinnâs
6. Minelcinneti vennâs

Şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…