Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hayirlara vesile olan, mucizelerle dolu harika cumalar diliyorum topikcanlar.

Bugunun meditasyonu ve esmalari tamamdır. Zaman su gibi geçiyor sanki.Coskuyla, neşeyle,keyifle,bollukla gecsin her anımız, her dakikamiz. An' imizin kıymetini bilelim ki daha degerli anlar bizlere aksın. Aldigimiz nefes, kokladigimiz kokular,duydugumuz sesler,gordumuz goruntuler, hissettigimiz dokular... her birinin bizim enerjimize karşılik gelen enerjileri var. Onlara güzel anlam yükleyelim, onlarin farkinda olalim ki değerlensinler ve daha yüksek enerjilileri bize çekilsin

Ben de çalışmalara katıldım arkadaşlar.güzelliklere vesile olsun inşallah.

Mutlu huzurlu hafta sonlari olsun güzeller bayram yorgunluğu halsizlik derken çok katilamadim ama okudum burayı dualari hergün okuyamasamda altindaki olumlamayi okuyorum o gün kim paylaşırsa sayesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim iyiki varsiniz enerji dopinglerim benim

DİKKATİNİZİ NEYE YÖNELTİYORSANIZ, O DAHA DA FAZLALAŞIR
Şişman olmak istemiyorum.
Parasız kalmak istemiyorum.
Yaşlanmak istemiyorum.
Burada yaşamak istemiyorum.
Bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum.
Annem\Babam gibi olmak istemiyorum.
Saçlarım\burnumun\bedenimin böyle olmasını istemiyorum.
Yalnız olmak istemiyorum.
Mutsuz olmak istemiyorum.
Hasta olmak istemiyorum.
Bu şekilde düşünürsek olumlunun kendiliğinden bize geleceğini sanıyoruz. Ama öyle değil.
Yaşamınızda değişiklik yapmayı gerçekten istiyorsanız, olumsuzluklarla savaşmak zamanınızı boşa harcamaktan başka bir şey değil. İstemediğiniz şeyler üzerinde daha çok düşündükçe, daha çok istemediğiniz şeyleri yaratacaksınız. Kendiniz veya yaşamınız hakkında hep beğenmediğiniz şeyler, büyük olasılıkla hala hayatınızda.
Dikkatinizi neye yoğunlaştırıyorsanız o daha da artar ve yaşamınızda kalıcı hale gelir. Olumsuzdan uzaklaşın ve dikkatinizi gerçekten olmak, yapmak, sahip olmak istediğiniz şeyler üzerinde yoğunlaştırın.
Yukarıdaki olumsuz ifadeleri hadi gelin olumlu ifadelere çevirelim.
İnceyim
Maddi rahatlık içindeyim
Hep genç kalıyorum
Şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum
Harika yeni bir ilişki içindeyim
Kendim gibi olmaktan memnunum
Saçımı/burnumu/bedenimi seviyorum
Sevgi ve şefkatle doluyum
Neşeli, mutlu ve özgürüm
Çok sağlıklıyım
YENİYİ İNŞA ETMEK- Louise Hay

Takipteyim tabi ki ❤ ben de sahra gibi bulantı ve halsizlikle uğraşıyorum.. sizlerin enerjisiyle andayım. Sağlıklıyım bebişim de sağlıklı

Cok iyi anliyorum canim, ben 16 haftadan sonra rahatladim iki hamileligimde de. Az kalmış. Ileride insallah bunlar cok guzel anılar olacak. Buraya bol bol aktif katilmanizi tavsiye ediyorum, kendinize değisik bir alan açmiş olacaksiniz.Uzun sure uzaklasinca insan soguyor sonrada unutuyor, pozitif dusunmeyi olumlamalari filan. Ben kendimden de biliyorum.Buradan uzak oldugum hatta sadece okuyucu oldugum donemlerimde negatife egilimli oluyorum, ama aktif katildigimda aklima topik ve sizler geliyorsunuz ve bilincaltimda hemen başliyor farkli cekimlere, guzelliklere.An ım, dakikalarim bile farklilasiyor; başka bir boyuta geçmiş gibi oluyorum

Geçen seneki benle bu seneki ben arasında çok fark var bunları görebiliyor olmak bile mutluluk verici.. hepinizin enerjisini alıyorum.. daha olumlu pozitif bakıyorum.. para şans sağlık hepsi akıyor maşallah :) her şey istediğim gibi her şey benim için her şey emrime amade.. bunda senin payın da çok büyük sahra olsun temiz olsun ve buraya yakışan tüm arkadaşlarım sizle olmaktan çok mutluyum. Sayfanın enerjisi hep böyle olsun yüksek olsun.. frekansı devam etsinn❤ ben de elimden geldiğince bildiğim kadar katılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…