Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Evren ve evrenin o harika enerjileri zaten bizimle o kesin zaten ama bazi olaylar olur ki daha once yasasak karalar baglayacagimiz, dar gorusumuzle her seyin kotu gittigini düşünebilecegimiz... Artik boyle olaylara negatif gozlerle degil notr bakabiliyoruz, enerjimizi düşürmesine izin vermiyoruz. Bu olay ya da insan ne anlatmak istiyor, bu durumlarin bize hediyesi nedir diye soruyoruz boylece negatif enerjiyi serbest birakmiş oluyoruz İşin en güzel kısmıda geçmişi de geleceği de şifalandırmış oluyoruz. Ne kadar da abartmışım diyerek o zamanin enerjisini huzura çevirebiliyoruz. Hatta iyiki o olayi da yaşamışıza bile dönüp pozitif etkiler bile çıkartabiliyoruz sevgili sahracigin da dedigi gibi dışarıdan bunlar ne yapiyor, uçmuş gibi görünebilir hatta Flash tv nin halay ekibi gibi izlenim uyandirabiliyor olabiliriz ama mutluluk bir alışkanliktir, bağımlılıktır. Bir kere bilincli olarak ic huzuru yaşamayi öğrendigimizde sürekli o mutluluk hormonlarini dürtesimiz gelir

Bu aralar cesitli yerlerde ingilizcesi turkcesi karşima cikan sözü sizlerle paylaşmak istiyorum:

"Kendi hayalinizi inşaa etmezseniz, başkalari sizi kendi hayallerini inşaa etmek için kullanir."

Kendi degerimizi hem icerden hem dışardan yükseltmeli, hayalimizi imajinasyonlarla güçlendirip tüm kollektife, bilincaltlarina yüklemeliyiz ki bizi kullanacaklar mi bizlere yardım mi edecekler bilsinler ruh düzeyinde

He he he seviyorum ben halay kafamizi 1000. sayfaya geldiğimizde çektik yaa
Çok komik tatlıydık bakmak isteyenler 1000. ve artı sayfalarina göz atabilir kanıtlı neşeli çılgınlara

Ayy maşallah benim kaktüsler bir tane kaldi
Hatırladın demi ilk hallerini Esinin de kaktüsü vardı ne büyüyo ne küçülüyo kaktüsün solduğunu nasıl anlarız :)
He bi de ananem benim için suda köklendirmişti diktik o da tuttu büyüsün biraz daha onu da atıcam. Onun renkleri de harika.

Evet evet minicikti maşallah canim ben bakamiyorum sanırım 3 küçük sukulentti ya bnm farkli cinsti biri kaldi cok sulamadim ama anlamadım böcek oldu eşim sanirim toprağı kendi yapti dedi garibim bu kaldi bir

Kızlar , nacizane bir konuya değinmek isterim
Olumlama tekniğinde bir söz dikkatimi çekti
Tabi ki de niyetimizi biliyorum, ameller niyetlere göre hepimizin bildiği gibi; ama yine de kişilere ait sıfatlar Allah dan bahsederken kullanılmaz
Örnek veriyorum , “eli, ayağı, kalbi” okulda din hocamız öğretmişti hep kulağıma küpedir
@ gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz
Dediğim gibi kızlar tabiki de “elini” üzerimden eksik etme” cümlesinde ne demek istediğimizi biliyor ve niyetimizi anlıyorum. Sadece o ifadenin uygun olmadığını düşünüyorum

Siz yazinca aklima geldi. Ben de daha once duymustum bunu. Tabii bu konuda ben de bilgi sahibi degilim

Harika harika harika
Yazip duvara asmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…