Hoşbulduk , çok teşekkür ederimm. AminMerhaba Hoşgeldiniz. Çookk teşekkür ederim☺ Sizinde hayırlı sağlıklı olsun Amin hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
Evren ve evrenin o harika enerjileri zaten bizimle o kesin zaten ama bazi olaylar olur ki daha once yasasak karalar baglayacagimiz, dar gorusumuzle her seyin kotu gittigini düşünebilecegimiz... Artik boyle olaylara negatif gozlerle degil notr bakabiliyoruz, enerjimizi düşürmesine izin vermiyoruz. Bu olay ya da insan ne anlatmak istiyor, bu durumlarin bize hediyesi nedir diye soruyoruz boylece negatif enerjiyi serbest birakmiş oluyoruzGeçen seneki benle bu seneki ben arasında çok fark var bunları görebiliyor olmak bile mutluluk verici.. hepinizin enerjisini alıyorum.. daha olumlu pozitif bakıyorum.. para şans sağlık hepsi akıyor maşallah :) her şey istediğim gibi her şey benim için her şey emrime amade.. bunda senin payın da çok büyük sahra olsun temiz olsun ve buraya yakışan tüm arkadaşlarım sizle olmaktan çok mutluyum. Sayfanın enerjisi hep böyle olsun yüksek olsun.. frekansı devam etsinn❤ ben de elimden geldiğince bildiğim kadar katılıyorum:)
aaaa doğruuucan09e de hamile, bu aralar aktif değil ama gelir mutlaka birakmaz bizi : )
He he heEvren ve evrenin o harika enerjileri zaten bizimle o kesin zaten ama bazi olaylar olur ki daha once yasasak karalar baglayacagimiz, dar gorusumuzle her seyin kotu gittigini düşünebilecegimiz... Artik boyle olaylara negatif gozlerle degil notr bakabiliyoruz, enerjimizi düşürmesine izin vermiyoruz. Bu olay ya da insan ne anlatmak istiyor, bu durumlarin bize hediyesi nedir diye soruyoruz boylece negatif enerjiyi serbest birakmiş oluyoruzİşin en güzel kısmıda geçmişi de geleceği de şifalandırmış oluyoruz. Ne kadar da abartmışım diyerek o zamanin enerjisini huzura çevirebiliyoruz. Hatta iyiki o olayi da yaşamışıza bile dönüp pozitif etkiler bile çıkartabiliyoruz sevgili sahracigin da dedigi gibi dışarıdan bunlar ne yapiyor, uçmuş gibi görünebilir hatta Flash tv nin halay ekibi gibi izlenim uyandirabiliyor olabiliriz ama mutluluk bir alışkanliktir, bağımlılıktır. Bir kere bilincli olarak ic huzuru yaşamayi öğrendigimizde sürekli o mutluluk hormonlarini dürtesimiz gelir
Ayy maşallahEki Görüntüle 2299278 Eki Görüntüle 2299279
Benim küçücüğüm büyüdü :)
Diğerleri de çoğalttıklarım onlar da yavruladılar..❤
Hatırladın demi ilk halleriniAyy maşallahbenim kaktüsler bir tane kaldi
Evet evet minicikti maşallahHatırladın demi ilk halleriniEsinin de kaktüsü vardı ne büyüyo ne küçülüyo kaktüsün solduğunu nasıl anlarız :)
He bi de ananem benim için suda köklendirmişti diktik o da tuttu büyüsün biraz daha onu da atıcam. Onun renkleri de harika.
Buna iyi bak bariEvet evet minicikti maşallahcanim ben bakamiyorum sanırım 3 küçük sukulentti ya bnm farkli cinsti biri kaldi cok sulamadim ama anlamadım böcek oldu eşim sanirim toprağı kendi yapti dedi garibim bu kaldi bir
Eki Görüntüle 2299305
Siz yazinca aklima geldi. Ben de daha once duymustum bunu. Tabii bu konuda ben de bilgi sahibi degilimKızlar , nacizane bir konuya değinmek isterim
Olumlama tekniğinde bir söz dikkatimi çekti
Tabi ki de niyetimizi biliyorum, ameller niyetlere göre hepimizin bildiği gibi; ama yine de kişilere ait sıfatlar Allah dan bahsederken kullanılmaz
Örnek veriyorum , “eli, ayağı, kalbi” okulda din hocamız öğretmişti hep kulağıma küpedir
@ gerçek bi dilek mıknatısı olmaya niyet ediyorum, kendimi sana emanet ediyorum, elini üzerimden eksik etme, en güzel mutluluklara kavuşmamı nasip et Allah'ım diyoruz
Dediğim gibi kızlar tabiki de “elini” üzerimden eksik etme” cümlesinde ne demek istediğimizi biliyor ve niyetimizi anlıyorum. Sadece o ifadenin uygun olmadığını düşünüyorum
Harika harika harikaEki Görüntüle 2299193
DİKKATİNİZİ NEYE YÖNELTİYORSANIZ, O DAHA DA FAZLALAŞIR
Şişman olmak istemiyorum.
Parasız kalmak istemiyorum.
Yaşlanmak istemiyorum.
Burada yaşamak istemiyorum.
Bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum.
Annem\Babam gibi olmak istemiyorum.
Saçlarım\burnumun\bedenimin böyle olmasını istemiyorum.
Yalnız olmak istemiyorum.
Mutsuz olmak istemiyorum.
Hasta olmak istemiyorum.
Bu şekilde düşünürsek olumlunun kendiliğinden bize geleceğini sanıyoruz. Ama öyle değil.
Yaşamınızda değişiklik yapmayı gerçekten istiyorsanız, olumsuzluklarla savaşmak zamanınızı boşa harcamaktan başka bir şey değil. İstemediğiniz şeyler üzerinde daha çok düşündükçe, daha çok istemediğiniz şeyleri yaratacaksınız. Kendiniz veya yaşamınız hakkında hep beğenmediğiniz şeyler, büyük olasılıkla hala hayatınızda.
Dikkatinizi neye yoğunlaştırıyorsanız o daha da artar ve yaşamınızda kalıcı hale gelir. Olumsuzdan uzaklaşın ve dikkatinizi gerçekten olmak, yapmak, sahip olmak istediğiniz şeyler üzerinde yoğunlaştırın.
Yukarıdaki olumsuz ifadeleri hadi gelin olumlu ifadelere çevirelim.
İnceyim
Maddi rahatlık içindeyim
Hep genç kalıyorum
Şimdi daha iyi bir yere taşınıyorum
Harika yeni bir ilişki içindeyim
Kendim gibi olmaktan memnunum
Saçımı/burnumu/bedenimi seviyorum
Sevgi ve şefkatle doluyum
Neşeli, mutlu ve özgürüm
Çok sağlıklıyım
YENİYİ İNŞA ETMEK- Louise Hay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?