Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Dün ve bugün tamamdır canim.

Çok hoşuma gitti bu uygulamalarımız, enerjimi yükseltmemi ve motivasyonumu arttirmamı sağlıyor. Veee meditasyon ile hedeflerimi, imajinasyonlarimi tam anlami ile yaşıyor gibiyim resmen. Hatta sabah uyandigimda aaa nerdeyim diye uyaniyorum Bilincaltim o kadar ki hizmetimde, emrimde yani çok şükür.
Önümüzde cok guzel dolunay var bizlere hizmet etmeyen; keyiften,neşeden, coşkudan,bolluktan, bereketten alıkoyan ne kadar negatif enerji varsa serbest bırakalım.Yerine hali hazirda zaten hak ettigimiz mutlulugu, keyfi, hazzı çekelim sevgiyle

Merhaba bu şekilde kaç gün yapılıyor?

I

Merhaba Hoş geldiniz
21 gun yapiyoruz. Ben 7 agustosta basladim mavidelisiii arkadasimiz tam gununde 2 agustos gibi basladi sanirim. Instagram da mucize yasamlar adresinde bu uygulama
1 ağustos paylaşımı ben ikisinde gördüm. 21 gün yapılıyor evet. hemde dolunay zamanı iyi olur bence.

“Tam gününde” deyince tereddüt oluştu da o bakımdan
Teşekkür ederim
Peki siz bu tip olumlamalarda iyi sonuç aldınız mı hiç?
Istediginiz zaman başlayabilirsiniz. Bana sormadiniz ama yine de cevaplayayim.Topik olarak biz bu uygulamalari hep birlikte cok defa yapariz. Ben cok faydasini gordum her defasinda, eminim yapan herkesin de oyle. Günlük enerjimizi arttiriyor, hayata daha olumlu, talepkar ve odakli bakmamizi sagliyor en önemlisi. Sizlere de tavsiye ederim

Heyyy topikcanlar yarın dolunay var. Ben dolunay ritüelimi gerçekleştirdim. Aldim elime kagidi,kalemi yazdikca yazdim,epey icimi doktum. Veeee bir guzel yaktim. Bana hizmet etmeyen tum negatif enerjiler kül oldu gittiiii. Sizlere de tavsiye ediyorum. Her türlü maddi manevi bizi bolluktan, özümüzden alikoyan ne varsa yok olsun

Odaklanma ile dedim ya tam da üzerine okudugum şey;
"Neye odaklanirsan onu alırsın ; o yüzden neyi istiyorsan ona odaklan"
Hedefi 90 dan vurma zamani geldi, tam yeri tam da zamani geldiiii Mor Alev in de dedigi gibi bu aralar

Ve hemen ardından bir söz daha;

"Şu an orda olmayabilirim.Ama orda olacağım. Bugünkü gereksiz şeylerin o zamanlarimi etkilemesine, beni aşağı çekmesine izin vermeyeceğim"

Bu sözlede diyebiliriz ki meditasyonlarimiz ve uygulamalarimizla enerjimizi yükselterek günlük enerji düşüklüğünü görmezden geliyoruz, odağımıza netleşiyoruz

Son düzenleme:
Yanlış anladınız, arkadaş konu sahibini etiketleyince ben de daha iyi bilir anlamında ona yöneldim
Estağfirullah tabiki cevap alabilirim
İlk kez uygulayacağım
Heyecanlıyım açıkçası , merak ediyorum

Dolunaydan bi haberdim, babam balkondan aya bakıp, dolunay deyince dikkatimi çekmişti ve burada da okuyunca.. yarın ben de bu tip birşey ile başlamak istiyorum nasipse

bil ge
“Tam gününde” deyince tereddüt oluştu da o bakımdan
Teşekkür ederim
Peki siz bu tip olumlamalarda iyi sonuç aldınız mı hiç?
tam gununden kastim baslangic tarihini belirtmekti. Olumlamalarla o kadar guzel sonuclar aldik ki tum asamalarimizi, gelisimlerimizi bu topikte yazdik nacizane tavsiyem topigi bastan okumaniz. Hatta size ufak bir ayrinti vereyim. Babanizin dolunayi soylemesi ile burda dolunayi okumanizi tesaduf mu saniyorsunuz?
Pozitif arkadaslarim hepinize iyi geceler
@ögretmen123 nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…