- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Icimden dua ettim elbettrİçinizden affettiniz değil mi? Dialog şeklinde değil .... ? Aslında ben de kötülüğünü düşünmüyorum . Dünyanın en iyi yerinde sağlıklı hayırlı çalışsın ama aynı ortamda olmak istemiyorum . Hem rahat tavırlarıyla ön planda hem de haksız yere toleranslı davranılıyor . Bu tolerans bir dönem veya zaman zaman olmuyor . Sık sık oluyor. Nerdeyse her güne yansıyor . Ve aynı ortamda olduğumuz sürece birşeyler ilerlemiyor benim için. Kimsenin aklına gelmeyecek resmî haksızlık durumlarında bile, bir kişinin dahi sesi çıkmıyor . O ise şak şak sıyrılıyor her işten. Diyorum ya sıyrılsın, rahat takılsın ama benim olduğum ortamda değil. Ki bu olayı çözmem olanaksız olduğu için tek çaresi onun gitmesi
Kesinlikle zamani geldiginde oluyor. Hatta unutuyorsun. Olunca aaa boyle bir sey de vardi diyorsunAlanimda, enerjimde hangisi varsa o dilegi yapiyorum ben. Icimden en cok hangisi geciyirsa.Bazen birlestiriyorum dileklerimi imajinasyonlarimda da mesela. Donemlik yani o zamana ait kisa omurlu niyetlerim bile gerceklesti hele bir tanesi var ki 3 yil sonra gerceklesti ki ilac gibi geldi. Eger o zaman gerceklesmis olsaydi bir hic oluo gidecekti ama evren neyi ne zaman sunacagini cok iyi biliyoruzun uzun anlatamiyorum, cooook uzun cunku.Ama Allahin ilahi yasalari muazzam calisiyor bu kesin.
Emeksiz olmaz tabi de, sonuçta olumlamalarımı yapıyorum şimdilik buna da şükür.Boyle tavsiye verdigimizde zor geliyor ve hemen vazgeciyorlar degil mi?mesela bil ge 1000 sayfa demis
Kisisel gelisimle ilgili o kadar kitap okudum ama burdan aldiklarimin yarisini alamadim. Burda herkes gunluk yasadiklarini paylasiyor.
Ben nasil degistim?
Once bu topigi okudum, aklima gelenleri sordum.
Tavsiye edilen kitaplari okudum ve uyguladim.
Dualarla ve esmalarla ic huzuru buldum
Biraz emek istiyor.
Emeksiz yemek olmaz
Darısı başıma o zaman. Ben de göndericem inşallahIcimden dua ettim elbettrBaslarda ona karsi da gayet iyi davraniyordum ama cok zorlayan bir insan oldugu icin cok devami gelmedi. Hatta onun icin 7 gun boyunca 1000 tane esma okumustum. Sayilar cok dogru olmayabilir. Hangi esmayi okudugumu da hatirlayamadim
Hakkinda en hayirlisi olsunDarısı başıma o zaman. Ben de göndericem inşallah
Oh oh sevindim . AminHakkinda en hayirlisi olsunbizim bu arkadastan oncede torpilli bir arkadasimiz vardi. O da cok uzuyordu. Gitti oh dedik bu geldi veeee huzurla gitti
İnşallah canımPozitif arkadaşlarımBir de aklıma ne geldi son günlerde o kadar güzel Kahkahalar atıyorum ki yani çok komik olan bir şey başıma geliyor ya da bir espri falan oluyor ortada nasıl yüksek sesli gülüyorum anlatamam size şöyle falan oluyor işte Ara ara ne guzel güldüm ya Ay ne güzel güldüm ya falan diyorum kendi kendime Şimdi de sizinle paylaşmak istedim kahkahalarımız daim olsun inşallah
Bu kelimeleri kullanma lutfensayenizde öğrendiğim bir sey var acılara sabretmek göğüslemek odaklanmamaya çalışmak
Bu kadar olur diyorum baska bir sey demiyorumArkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var ben ara ara yazan ama sessiz takipçilerinizdenim.sayenizde öğrendiğim bir sey var acılara sabretmek göğüslemek odaklanmamaya çalışmak ancak bazen başaramıyorum yine de pes etme diyorum iki yıldır öyle negatif bir ortamda iftiraya ugrayıp dıslama ve mobinge maruz kaldım ki yine de izleyip Allaha havale ediyorum
Allah razı olsun cnm benim kelimeler çok önemliydi haklısınBu kelimeleri kullanma lutfenis yerinde cok rahat oldugunu imajine et. Seni en mutlu edecek masa hangisi olurdu? Yaninda hangi arkadaslarin otururdu? Cekmecende neler olurdu? aksam is cikisi planin ne olurdu?
aslinda her sey kendi icimizde bitiyor. Onlar istediklerini yapabilirler. Biz ne kadarini nasil kendi uzerimize aliyoruz? Mutlu gecelerin, mutlu sabahlarin olsun
Çok teşekkür ederim cnmBu kadar olur diyorum baska bir sey demiyorumdemek bunlari mor_bulut a ulastirmak icin bu gece ayaktaymisim normalde basak sayan in 21 gunluk yaratim uygulamasini yapiyorum. Bu sabah baktigimda gunluk paylastigi postu paylasmamisti. Gun icinde de hic aklima gelmedi. Simdi buraya mesaji yazinca bi bakayim dedim
Sanirim aradigin cevaplar burda
Yani şimdi diyor ya balıklar yüzmez orada takıldım yoklarmıs gibi yapıyorum ama bazen tıkanıyorumBu kadar olur diyorum baska bir sey demiyorumdemek bunlari mor_bulut a ulastirmak icin bu gece ayaktaymisim normalde basak sayan in 21 gunluk yaratim uygulamasini yapiyorum. Bu sabah baktigimda gunluk paylastigi postu paylasmamisti. Gun icinde de hic aklima gelmedi. Simdi buraya mesaji yazinca bi bakayim dedim
Sanirim aradigin cevaplar burda
Ben de 33 yaşımda tanıştım olumlamalarla . Senin 3 katın .Merhabalar ,
Olumlu düşünme ve çekim yasasıyla 11 yaşımda,orta 1 e giderken sınıf arkadaşımın babasının aldığı kitaplarla tanışmıştım.O kadar çok sürükleyiciydi ki daha sonra ben de almaya başladım tabi o zaman çok yaygın değildi hatta ülkemizdeki yerli yazarlar sayılıydı diyebilirim ki onlar da bana çok sıcak gelmiyordu.Norman Vincent Peale'nin kitaplarıyla başlamıştım daha sonra da Antony Robbins ile devam etmiştim.İnanılmazlardı...Ama tabi o zamanlar dileklerim çok şükür oluyordu ama şimdikiler gibi değildi o zamanlar hep bir acelem vardı sanki,olmazsa olmaz gibilerdi.Şimdilerde ise imajinasyonunu yapıyorum yani hayalin içinde oluyorum 5 duyu organımla hissediyorum ve gerisini Rabbim'e bırakıyorum. Sonra bir bakıyorum aynısını hatta daha güzelini yaşıyorum :) Rabbimin Latif ismi tecelli etmişki diyorum fazlasıyla sunmuş.Size hemen bir örnek vereyim, canımdan çok sevdiğim 14 yıldır her gününe varlığı için şükrettiğim sevgili eşimle 15 yaşında tanıştım ve sevdim...Şükürler olsun.
Çok sevdiğim bir söz var: Her dilek kabul olmaz;içinde duygu olan coşku olan dilekler kabul olur.Kalben istemek lazım
Merhaba hayırlı evlilik olayı halloldu mu?Olumlu düşünmenin karar verip hayalleri gerçekleştirmenin doğru olduğunu biliyorum çok kez yaptım. Bir evlilik işi kaldı benim için onun olmasını istiyorum. Niyetimi yaptım geriye hayal etmesi kaldı :)
Benim de 5bugün 5. günüm :) kaldı 16 :)
canım orda bahsettiği, olan olayları kabul etmek, neden bu oldu, neden onu yaşadım diye düşünmek değil, olan herşeyin bir sebebi var, dediği gibi olan herşeyin hayrıma olduğunu kabul ediyorum diye tekrar et sık sıkYani şimdi diyor ya balıklar yüzmez orada takıldım yoklarmıs gibi yapıyorum ama bazen tıkanıyorum
ben 39 da tanıştım, yine de erken tanışmışsın baba göre. bence gayet güzel gidiyorsun, yakın zamanda çok daha da iyi hissedeceksin.Ben de 33 yaşımda tanıştım olumlamalarla . Senin 3 katın .
Bayağı erken tanışmışsın
Merhaba hayırlı evlilik olayı halloldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?