Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Icimden dua ettim elbettrBaslarda ona karsi da gayet iyi davraniyordum ama cok zorlayan bir insan oldugu icin cok devami gelmedi. Hatta onun icin 7 gun boyunca 1000 tane esma okumustum. Sayilar cok dogru olmayabilir. Hangi esmayi okudugumu da hatirlayamadim

Kesinlikle zamani geldiginde oluyor. Hatta unutuyorsun. Olunca aaa boyle bir sey de vardi diyorsun

Emeksiz olmaz tabi de, sonuçta olumlamalarımı yapıyorum şimdilik buna da şükür.
Binlerce kişiden burayı aktif olarak kullanan onlarca kişi olduğuna göre demek ki ben de emekçiyim

Darısı başıma o zaman. Ben de göndericem inşallah

Pozitif arkadaşlarımBir de aklıma ne geldi son günlerde o kadar güzel Kahkahalar atıyorum ki yani çok komik olan bir şey başıma geliyor ya da bir espri falan oluyor ortada nasıl yüksek sesli gülüyorum anlatamam size şöyle falan oluyor işte Ara ara ne guzel güldüm ya Ay ne güzel güldüm ya falan diyorum kendi kendime Şimdi de sizinle paylaşmak istedim kahkahalarımız daim olsun inşallah

İnşallah canım
İyi geceler

Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var ben ara ara yazan ama sessiz takipçilerinizdenim.sayenizde öğrendiğim bir sey var acılara sabretmek göğüslemek odaklanmamaya çalışmak ancak bazen başaramıyorum yine de pes etme diyorum iki yıldır öyle negatif bir ortamda iftiraya ugrayıp dıslama ve mobinge maruz kaldım ki yine de izleyip Allaha havale ediyorum

sayenizde öğrendiğim bir sey var acılara sabretmek göğüslemek odaklanmamaya çalışmak
Bu kelimeleri kullanma lutfen is yerinde cok rahat oldugunu imajine et. Seni en mutlu edecek masa hangisi olurdu? Yaninda hangi arkadaslarin otururdu? Cekmecende neler olurdu? aksam is cikisi planin ne olurdu?
aslinda her sey kendi icimizde bitiyor. Onlar istediklerini yapabilirler. Biz ne kadarini nasil kendi uzerimize aliyoruz? Mutlu gecelerin, mutlu sabahlarin olsun

Bu kadar olur diyorum baska bir sey demiyorum demek bunlari mor_bulut a ulastirmak icin bu gece ayaktaymisim normalde basak sayan in 21 gunluk yaratim uygulamasini yapiyorum. Bu sabah baktigimda gunluk paylastigi postu paylasmamisti. Gun icinde de hic aklima gelmedi. Simdi buraya mesaji yazinca bi bakayim dedim

Sanirim aradigin cevaplar burda

Allah razı olsun cnm benim kelimeler çok önemliydi haklısın

Çok teşekkür ederim cnm

Yani şimdi diyor ya balıklar yüzmez orada takıldım yoklarmıs gibi yapıyorum ama bazen tıkanıyorum

Günaydın Kızlar
Musmutlu bir haftalarınız olsun

arkadaşlar ne soracam size benım kafamda takıldığım bir konu olumlu olmaya çevirmek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum belki sizler için basit olabilir ama ben zorlaşırdıkça zorlaştırıyorum

yıllardır araç kullanıır herzaman benı getirip götürecek bir aracım olduğuna şükür ederim

ama bayadır acaba kazamı yapıcam acaba benzin mi biticek acaba yoldamı kalıcam diye saçma sapan düşünceler var aklımda

bulundum ilden başka bir ile gittim ama gidene kadar acaba kaza yaparmıyım acaba gidebilirmiyim derken düşünürken şehir merkezine varınca ışıkta küt öndeki araaca vurdum araçtan inen genç başladı bağırmaya benimde resmen elim ayağım salındı (aslında çok soğukkanlıyımdır ) ve yola çıkmadan birkaç gün önce arkadaşlarla sohbet ederken aa ben hiç kaza yapamdım 20 yıldır araç kullanıyorum dedim ve o haftasonu kaza yaptım ufak bir kaza idi ama ben korktum neyse genç baktı ben korktum elim ayağım titrenice çocuk benı sakinleştirmeye çalıştı polis gelmeden işi halletik

yine gecen arkadaşlar bir yere gittik tam oturduk birşey içecez garson gelerek abla *** araba size mi ait dedi bende evet dedim benzin kaçırıyor araba dedi ben panikledim çünkü oldukça uzak bir yerdeydim merkezden ve akşam dı neyse bir bardak çayımı içtim ve hemen kalktım ve merkeze inince ne benzin aktı ne de araçta sıkıntı oldu ha arkadaş dedi ki sakın lpg(aynı zmaanda araç lpg) kullanma patlar deyince on gündür lpg kullanmıyorum ama çok şükür araçım giidiyor geliyor ama öyle zihnime yerleşmişki araç acaba patlar mı acaba kaza yaparmıyım sürekli bu düşünceler var zihnimde ben onları nasıl olumluya çeviririm ha araca bakıttım birşey yok

Ben de 33 yaşımda tanıştım olumlamalarla . Senin 3 katın .
Bayağı erken tanışmışsın
Olumlu düşünmenin karar verip hayalleri gerçekleştirmenin doğru olduğunu biliyorum çok kez yaptım. Bir evlilik işi kaldı benim için onun olmasını istiyorum. Niyetimi yaptım geriye hayal etmesi kaldı :)
Merhaba hayırlı evlilik olayı halloldu mu?

Yani şimdi diyor ya balıklar yüzmez orada takıldım yoklarmıs gibi yapıyorum ama bazen tıkanıyorum
canım orda bahsettiği, olan olayları kabul etmek, neden bu oldu, neden onu yaşadım diye düşünmek değil, olan herşeyin bir sebebi var, dediği gibi olan herşeyin hayrıma olduğunu kabul ediyorum diye tekrar et sık sık

Ben de 33 yaşımda tanıştım olumlamalarla . Senin 3 katın .
Bayağı erken tanışmışsın

Merhaba hayırlı evlilik olayı halloldu mu?
ben 39 da tanıştım, yine de erken tanışmışsın baba göre. bence gayet güzel gidiyorsun, yakın zamanda çok daha da iyi hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…