Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Selamlar topikcanlar

Bu aralar çok yoğunum giremiyorum,sadece okuyup çıkıyorum. Farkettim de her sene hep farkli ortamdayım kamu kurumunda olsam bile. Enerjimi yükseltiyorum biri gidiyor, başkasi geliyor;kurumlarin politikasi degisiyor hatta yonetim degisiyor... Ve benim aklimin ucundan geciremeyecegim olaylar cok degisik şekilde gerçekleşiyor. Ve bakıyorum ki bir imajinasyonumu yaşıyorum.Allahıma ve evrenimin muhteşem yasalarına şükürler olsun. Daha öncelerde demistim siz kapıları,imkanları dışarida da ararsınız ama Allah o kapıyı orta yerden, önünüzden açar. Şu olmamış, bu olmamış hiiiç hayıflanmayin; gereksiz dünyevi beklentilere girmeyin. Öyle olaylar öyle insanlar girer ki hayatınıza kendinizi hayalinizin ortasinda bulursunuz

Not:Esmalar ve meditasyon tamamdır

Bende çok yeniyim olumlama konusunda hatta eskiden hiç inanmazken bir süredir gerçekten cümlelerin,düşüncelerin gücüne çok fazla inanır oldum bir süredir de olumlama yapmaya çalışıyorum.Evlendiğimizden beri bebek istiyoruz eşimle hiç bir sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü.Psikoloğum kendini yetersiz hissediyorsun ve sürekli kendini yerden yere vuruyorsun dediğinde fark ettim evet ben hep olumsuz düşünüp konuşuyormuşum daha sayfalarca yazarım aslında ama işin özü kaliteli bir bakış açısı,hayırlı ise sağlıklı bir evlat ve olabildiğince olumlu düşünüp yaşadığım bir hayat için burdayım

Çoook dogru yerdesin ne guzel sorunu bulmussun. Cozum artik cok kolay insallah yakin zamanda senin de bebis haberlerini aliriz. Hatta aliyoruz Mesela buraya cevap yazaken alt kisimda hamilelik gunlugun varmis gibi imajine edebilirsin tipki Sahra- ve bil ge gibi

Aaaa hiç düşünmemiştim bunu hamilelik günlüklerine bakıp bir gün bende koyacak mıyım diyordum hep belki de farkında olmadan düşüncelerimle öteliyordum şu ana kadar artık her gördüğümde imajinasyon yapacağım

Ben meditasyonlarımın içinde olmasini istediğim durum olay ne ise işte gerçek gibi olmuş gibi görürdüm heyecanlanırdım hatta kalbin bir garip çarpar yaa hihh işte öyle hayal edebilirsen süper
Sonra bitiminde ben hayalimi dileğimi Allahim sana bıraktım sen ne zaman hayırlı görürsen o zaman veririrsin diyip Yaratıcıya teslim ediyorum zamana bırakıyorum dersin hayatina akışına devam edersin.
Ne zaman nasil olacak diye kendini ve dileklerinin enerjisini bozmamaya çalış burdan akil vermek gibi olmasın bazen zor oluyor ama kalbini ferah ışıkta tut
Allahim en hayirli en saglikli mutlu zamanda Gönlündekilerini nasip etsin canim

Gunaydiiiiin
Dun bir hayalimi daha gerceklestirdim kucuk bir hayal. Onunden gecerken hep ozeniyordum ve dun oldu tum hayallerimizin gerceklesmesi dilegiyle

Cooookkk sevindim adina canim daha buyuk hayallerinin gercek olmasi dilegi ile ❤

Akıl vermek ne demek ufacık da olsa birbirimize faydalı olmaya çabalıyoruz burda bu yazıyı mesela dönüp dönüp okurum aklıma geldikçe

Aslında şu an düşününce dün benim de çok uzun zamandır hayalini kurduğum bir olay gerçekleşti
küçük bir ilde yaşıyorum ve kahveyi çok seviyorum sevdiğim bir kahve zinciri için keşke buraya da açılsa küçükte olsa olur derdim ve gittiğim kursta ufak bir şube şeklinde açılacakmış kursa gittiğimde oradaki çalışanlar beni kapıda bekliyordu siz çok sevinirsiniz diye düşündük dediler ve ben havalara uçtum hatta içimden geçirdim ne kadar çok istemişsem demek rabbim önüme çıkardı diye inşallah hayırlı olan tüm niyetlerimiz gerçekleşir bütünün hayrına

Iste tam olaraka bu. Artik mucizeleri gormeye basliyoruz senin adina da coook sevindim onceden olsa tuh dilek kapim acikmis.keske.baska bir sey dileseydim derdim. Simdi hic oyle dusunmuyorum. Ben çok kısmetim kısmet hep ayağıma gelir diyorum

Aynı şeyi düşündüm resmen kısmetim ayağıma geldi

Günaydın pozitif güzeller neşeli keyifli çoşkulu bir gün dilerim hepimize
Geçen sene izlediğim bir filmin şarkısını söyleyerek uyandım ne alaka diyeceksiniz çok tatli komik ve romantik bir film ondan.. hep film önerisi yaparım ya bunu niye yapmadiysam kendinize bir ödül verin izlemediyseniz eğer izleyin derim.. hala arada şarkılarını açar eğlenirim hep aynı güzel tadı verir
Bu arada çok heyecanlıyım kontrolüm var bugün saat 3 te minikimin cinsiyetini öğrenebiliriz inşallah
Keyifli seyirler bu arada canlar öptüm

Yaaaaaa ne guzel hadi bakalim. Biz de heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…