Yesss haydi sen de basla cok fazla bir zaman almiyor zaten erteleme canim ❤
Paylastigin kitap cok guzelmis ama ben boyle bir durum yasamiyorum canim yanlis anlasilma oldu galiba. Cekim yasasinda baya basariliyim esim de bunlardan biridir :)
Ben sadece olumlamalarda yeniyim acemiyim :)))
Ben de merak ettim ama henuz gormedi mesajlarimiziMerhaba
Çekim yasasıyla eşinizi nasıl çektiniz merak ettim:)
Evettt
Oncelikle masallah diyorumKisaca anlatmaya calisayim ben etrafimda cok fazla bosanmis insan ve arkadaslarimin cok kotu tecrubelerine sahit oldum bu sebeple evlilikten de korkan biriydim.
Oncelikle masallah diyorum
Oyle bir donem ben de yasadim. Tum arkadaslarim bosanmisti. Ben de bilmeden sizin yuzunuzden evlilikten sogudum deyip durmustumgerci benim son yillara kadar pek alakam yoktu evlilikle falan sonradan belki de etraftan cokca sorulmaya baslaninca ve artik olsun benim yanimda da; sevdigim, sevildigim, birlikte olmaktan mutluluk ve huzur duydugum, eglendigim sevgilim-eşim olsun diye düsunmeye, istemeye basladim.
Hadi hayirli olsunEvettt
Amin insallahO sorular hic bitmez inan canim evlenince de cocuk sormaya basliyorlar
Negatif insanlardan uzak durmani tavsiye ederim. Ben oyle yapiyorun cunku :)
Surekli bir seylerden yakinan insanlardan da.
Kalbindeki gibi seni cok mutlu edecek ve mutlu olacagin bir evlilik senin olsun insAllah ❤
Ben katilirimarkadaşlarrrr selammlarre. mucize yaşam 30 ağustosta 7 günlük bir esma çalışması başlatıyor. maddi ve manevi blokajları berteraf etmek adına. katılmak isteyen?
arkadaşlarrrr selammlarre. mucize yaşam 30 ağustosta 7 günlük bir esma çalışması başlatıyor. maddi ve manevi blokajları berteraf etmek adına. katılmak isteyen?
Ben de ayni durumdayimKizlar burasi haric benim sosyal medya hesabim yok. Burada payladirsaniz katilabilirim
Sağol canımHadi hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?