- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Bana da oyle diyorlar. Havalisin sen diye. Bir de icimi sorsalarKızlar merhaba benim bir sorum olacak. ben dişil enerjimi yeterince açamadığımı ve dışarı yansıtamadığımı düşünüyorum. hani bazı kadınlar yürürde ardından bir of o ne ozguven o ne hava derler ya işte ondan istiyorum. aslında çevremin dediğine göre bende varmış ama niyeyse ben öyle görmüyorum. kızlar dişil enerjinizi ve özgüveninizi artırmak adına ne tarz çalışmalar yapıyorsunuz
evrim hanımın meditasyonlarını yaptım gayet iyiydi ama ben biraz daha yoğun birşeyler arıyorum sanki.Bana da oyle diyorlar. Havalisin sen diye. Bir de icimi sorsalarEvrim balikci nin disil enerjiyi yukseltici meditasyonlari var. Baskalarinin da vardi. Onlara da aksama bakar yqzarim.
O zaman mistik yol u tavsiye ederimevrim hanımın meditasyonlarını yaptım gayet iyiydi ama ben biraz daha yoğun birşeyler arıyorum sanki.
Meditasyonlar birbirinden farkli olabiliyor. Hangisini dinliyorsan burda paylas istersen. Biz de bakalim.Kızlar ben bir tane meditasyon dinliyorum . Uykudan önce ve uyanınca yapıyorum bunu kısa bir şey 5 dakika kadar sürüyor.
Dinlerken sırtüstü yatar pozisyonda ve gözlerim kapalı oluyorum. Kadının meditasyonda dediklerini fısıltı ile tekrarlıyorumm. Sizce doğru mu yapıyorum
Doğum haritana bakinca anlasilir aslinda..evrim hanımın meditasyonlarını yaptım gayet iyiydi ama ben biraz daha yoğun birşeyler arıyorum sanki.
güneşim akrep ay yengeç yani haritam yeterince dişil. lakin ben potansiyelimi aşamamış gibiyim.Doğum haritana bakinca anlasilir aslinda..
Erilmi disilmi gezegenlerinde:) herkes ayni sekilde enerjiye sahip olamiyor ama sekillendirebiliyor. Kapasite neyse o olabiliyorsun aslinda cok disina cikamiyoruz.
Baska acilar filan biliyormusunuz..güneşim akrep ay yengeç yani haritam yeterince dişil. lakin ben potansiyelimi aşamamış gibiyim.
Baska acilar filan biliyormusunuz..
Belki ters acilariniz var.diger yerlesimleriniz farkli.
Ama potansiyel varsa degisim de olur tabiki..
Ben mesela 29 yilimda kendimde cok degisimler yasadim.. farkli acilardan bakmaya oralara yerlesmeye basladim. Bazi seyler elbette elimizde olabilir hic olmaz denmez boyle birsey yok. Yani asiri ozguven yerine yeteri kadar olmasi hayatiniza olumlu olacak kadar olmasi yeterli degilmi.. beklentiniz size fazla belki. :) yanlis anlamayin yani yorumlarken genel soyluyorum.. :) ay yengec iyimis belki ters acilari vardir haritanzda.. yukseleniniz ney? Biraz sosyal maske yukselen goturur
Ben olumsuz bir duygu yaşadığımda özellikle korku ve güvensizlik duygusunu yaşadığımda bu duyguları daha ziyade midemde yani 3. çakramda bir de kalp çakrası noktasında çok yoğun hissederim. Şu birkaç gündür özellikle o iki bölgede ciddi hareketlenmeler hissediyorum. Sanki içimden bir şeyler çıkmaya çalışıyor gibi. Belki oraya sıkışmış duygulardır ve dolunayın da etkisiyle bedenimden kurtulmak istiyorlardır ne dersiniz?
Aslında bu aralar kendimde deneyimlediğim bazı şeyler var ama şimdilik yazmayı tercih etmiyorum. Belki ilerleyen günlerde yazarım:)
Ayy aynı ben . Dünde biraz olumsuzluk hissettim yarabbim midem sıkışıyor böyle çıkarıp atsam anca rahatlıcam . Bu beni çok rahatsız ediyor demekki 3. Çakrada hissettiğimdenmiş. Hani derler ya sinir mideye vurur 3. Çakrada hissedince oluyor demekki.
Evet yeniay baslangiclari dolunaylari sonuclari getirir ama buhranli bi donem genellikle kargasalardan münakasalardan uzak durmak gerek bu dönemde.. :):) biraz tefekkür edip manevi olarak guclenmek gerek bu donemlerde daha rahat geciyor:) kan dolasiminida fazla hizli oldugu icin dengesiz enerji verir insanaBen olumsuz bir duygu yaşadığımda özellikle korku ve güvensizlik duygusunu yaşadığımda bu duyguları daha ziyade midemde yani 3. çakramda bir de kalp çakrası noktasında çok yoğun hissederim. Şu birkaç gündür özellikle o iki bölgede ciddi hareketlenmeler hissediyorum. Sanki içimden bir şeyler çıkmaya çalışıyor gibi. Belki oraya sıkışmış duygulardır ve dolunayın da etkisiyle bedenimden kurtulmak istiyorlardır ne dersiniz?
Aslında bu aralar kendimde deneyimlediğim bazı şeyler var ama şimdilik yazmayı tercih etmiyorum. Belki ilerleyen günlerde yazarım:)
Kimseyle münakaşa edecek pozisyonum yok şu anda:) Hatta hiç olmadığım kadar kendimleyim. Buna rağmen ayak tabanlarım bile alev alev yanıyor. Avuçlarımda özellikle sol avucumda sanki bir enerji topu var. Valla ben anlamadım:))Evet yeniay baslangiclari dolunaylari sonuclari getirir ama buhranli bi donem genellikle kargasalardan münakasalardan uzak durmak gerek bu dönemde.. :):) biraz tefekkür edip manevi olarak guclenmek gerek bu donemlerde daha rahat geciyor:) kan dolasiminida fazla hizli oldugu icin dengesiz enerji verir insana
Bu arada kitabini okudum az cok kaba taslak bilgim var kendi haritam icin merak olusmustu ondan dolayi hemen kitabini siparis edip az cok ogrendm ama derinlemesine bilmiyorum kaba taslak yani.Çok şükür şu günlerde keyfim gayet iyi. Ama buna rağmen o bölgelerden çıkmaya çalışan bir enerji var gibi.
Regl filanmi olcaksiniz acaba :))Kimseyle münakaşa edecek pozisyonum yok şu anda:) Hatta hiç olmadığım kadar kendimleyim. Buna rağmen ayak tabanlarım bile alev alev yanıyor. Avuçlarımda özellikle sol avucumda sanki bir enerji topu var. Valla ben anlamadım:))
Regl filanmi olcaksiniz acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?