- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Kizlar bir itirafta bulunmak istiyorum. Bir zihinsel carpitmamdan bahsetmek istiyorumutanarak.
Arkadasimla tatile gittim bir sure once. Alisveris yaparken arkadasim bir icecek alacagim dediiste her sey bununla basladi normalde onun kullanmadigi bir marka. Peki bunu kim kullaniyor? Eskiler bilir benim zamaninda aşık oldugum ancak aramizda bir sey olmayan kisi de ayni seyi icerdi. Benim akil direk ona gitti. Acaba bunlar seyler mi yasiyor tanisikliklari var. 3 sene once tanistilar sonra bir daha gorusmediler ama ben bu dusunceden kendimi alamadim bir sure. Sonra panikledim ben boyle dusunursem boyle olur ya ben boyle dusundugum icin olursa... sonra kendimi telkin ettim. Bunlar zihinsel carpitmalar diye. Sonra bakanliklarla alakali bir konusma oldu. Arkadasim da bakanliklara gidiyor. Digerinin de bakanliklarda isi oluyor. Farkli bakanliklar ama olsun benim zihin yine basladi konusmaya.
Peki beni boyle dusunmeye iten seyler ne? Daha once en yakinimda olan 3 kisi yuzunden ayni seyleri 4 defa yasadimiste bu yuzden tam olarak olmaz diyemiyorum
Ne yapacagim ben simdi? Ne dusunecegim? Psikologuma da gidemedim
Çoook tesekkur ederimAnlıyorum canım seni hatta burda bir arkadaş daha vardı. Hoşlandığı kişi kendini değil de diğer arkadaşıyla ilgilenecek,bir şeyler olacak diye korkuyordu. Ben de dediğimi hatırlıyorum. Bıraktığın korku enerjisi onlarda çekim yapacak, daha fena birbirine çekilecekler. Nitekim öyle de olmuştu diye hatırlıyorum; böyle bir durumda yapılması gereken yine kendi öz sevgini, kendi değerini yükseltmek canım.Kendini çok seversen, özgüvenini yüksek tutarsan enerjini o kişilere istediklerin doğrultusunda geçirirsin kız kişisi kankan olur seni erkek kişisine ayarlamaya çalışır;sizi birbirinize yakıştırır filan. Aynı şekilde erkek kişisinin aklından bile geçmez o kız kişisi. Enerjiyi kendine çevirmelisin ki oklar kalbinden doğru hedeflere geçsin canım benim
Anlıyorum canım seni hatta burda bir arkadaş daha vardı. Hoşlandığı kişi kendini değil de diğer arkadaşıyla ilgilenecek,bir şeyler olacak diye korkuyordu. Ben de dediğimi hatırlıyorum. Bıraktığın korku enerjisi onlarda çekim yapacak, daha fena birbirine çekilecekler. Nitekim öyle de olmuştu diye hatırlıyorum; böyle bir durumda yapılması gereken yine kendi öz sevgini, kendi değerini yükseltmek canım.Kendini çok seversen, özgüvenini yüksek tutarsan enerjini o kişilere istediklerin doğrultusunda geçirirsin kız kişisi kankan olur seni erkek kişisine ayarlamaya çalışır;sizi birbirinize yakıştırır filan. Aynı şekilde erkek kişisinin aklından bile geçmez o kız kişisi. Enerjiyi kendine çevirmelisin ki oklar kalbinden doğru hedeflere geçsin canım benim
Hmmm çok güzel yazmışsınız fakat şunu sormak isterim ; şimdi enerjiyi kendimize çevirdik vs ama bazen anlık da olsa elimizde olmadan şeytan vesvesesi mi deriz ne işte öyle olup da içimize korku girdiği olabiliyor. Bu bizim elimizde olmuyor. Bu anlarda çabucak zihni başka şeyler düşünmeye zorlasak ve başarsak yine de o korku enerjisini çekmiş olur muyuz ?
Eger o korku enerjisi yerine tamamen pozitif bir enerji koyabilirsen yok oluyor tabiki. Ama bu gercekten ciddi çalışma istiyor. Ben cok defa başardım, ama bol tekrarla oluyor, aklına hiç negatif gelmeyene kadar devam etmek lazım; imajinasyonlarla filan. O olayi yaşadigini dusundugunde korkmak yerine kahkaha atabiliyorsan icinden tamamdir mesela.
Tamamen istedigin olaya kitleneceksin, onun uzerine imajinasyon yapacaksin tatlim. Istemedigin sey aklina geldiginde notr olabilmesin.Yani imajinasyonlarla o istemediğimiz olayı yaşadığımızı mı düşünücez ? E o zaman kendimize daha çok çekmez miyiz ?
Tamamen istedigin olaya kitleneceksin, onun uzerine imajinasyon yapacaksin tatlim. Istemedigin sey aklina geldiginde notr olabilmesin.
Aile icinde olumsuz bir konusma oldumu genelde ortami degistiriyorum ben. Bazen de kalip mucadele ediyorum. Ama once soruyorum kendime. Bu olay benimle mi ilgili? Eger benimle ilgili degilse duymuyorum bile. Bir sure sonra alisiyorsunuz. Zatenbenimde bir sorum olacak. Aşırı derecede negatif yüklü bir ailem var haliyle bana da yansıyor. Nasıl başa çıkacagım.Yaptıgım olumlamalar yarıda kalıyor. Böyle negatif yüklü bir ortamda nasıl pozitif olacagım.
Şöyle söyleyeyim aslında yasak bu konu bu forumda biliyorum ama ailecek ustumuzde büyü gibi bir seyin olduguna dair söylemlerde bulunuyor sevgili annem . Böyle şeyleri vesvese olarak görüyorum aslında. Kahve falı bile baktırmam, astroloji bile merakımı cezbetmez.Hacı hocayla hayatta isim olmaz. Ama iste bazı seyler benim istedigim gibi olmayınca bazı aksilikler yaşayınca yoksa var mi acaba diye supheye düsmedim degil. Düne kadar kendimi pozitif düsünme konusunda telkinlerde bulunurken dün akşam yemeğinde annem böyle söyleyince icimi bir huzursuzluk kapladı. Dünde beri icim sıkıntılı ve ağlamaklıyım.Aile icinde olumsuz bir konusma oldumu genelde ortami degistiriyorum ben. Bazen de kalip mucadele ediyorum. Ama once soruyorum kendime. Bu olay benimle mi ilgili? Eger benimle ilgili degilse duymuyorum bile. Bir sure sonra alisiyorsunuz. Zaten
içinizi rahatlatmak için Allah a yönelin, namaz ve ibadet ve dualar. özellikle evde bakara suresi açın, kötü olayları evden uzaklaştırıyor. üzerinizde nazar olabilir, herşeyi hemen o tarafa yönlendirmeyin. Rabbim büyüktür, inşallah tez zamanda yüreğiniz ferahlar.Şöyle söyleyeyim aslında yasak bu konu bu forumda biliyorum ama ailecek ustumuzde büyü gibi bir seyin olduguna dair söylemlerde bulunuyor sevgili annem . Böyle şeyleri vesvese olarak görüyorum aslında. Kahve falı bile baktırmam, astroloji bile merakımı cezbetmez.Hacı hocayla hayatta isim olmaz. Ama iste bazı seyler benim istedigim gibi olmayınca bazı aksilikler yaşayınca yoksa var mi acaba diye supheye düsmedim degil. Düne kadar kendimi pozitif düsünme konusunda telkinlerde bulunurken dün akşam yemeğinde annem böyle söyleyince icimi bir huzursuzluk kapladı. Dünde beri icim sıkıntılı ve ağlamaklıyım.
Teşekkür ederim. Dediğim gibi böyle şeyleri kafaya takmazdım normalde ama kafaya zorla sokuyorlar.içinizi rahatlatmak için Allah a yönelin, namaz ve ibadet ve dualar. özellikle evde bakara suresi açın, kötü olayları evden uzaklaştırıyor. üzerinizde nazar olabilir, herşeyi hemen o tarafa yönlendirmeyin. Rabbim büyüktür, inşallah tez zamanda yüreğiniz ferahlar.
bu sayfa çıktı şansıma.Videoyu biliyorum:)) Ben,uygulamayı yeni tecrübe ettiğiniz için sizin pratikte tam olarak ne yaptığınızı merak ettim.
bu videoyu izleyin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?