Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Gunaydiiiin
Bu haftanin olumlamasi
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli

Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim
Amin öyle olsun inşallah

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim

Anlıyorum canım seni hatta burda bir arkadaş daha vardı. Hoşlandığı kişi kendini değil de diğer arkadaşıyla ilgilenecek,bir şeyler olacak diye korkuyordu. Ben de dediğimi hatırlıyorum. Bıraktığın korku enerjisi onlarda çekim yapacak, daha fena birbirine çekilecekler. Nitekim öyle de olmuştu diye hatırlıyorum; böyle bir durumda yapılması gereken yine kendi öz sevgini, kendi değerini yükseltmek canım.Kendini çok seversen, özgüvenini yüksek tutarsan enerjini o kişilere istediklerin doğrultusunda geçirirsin kız kişisi kankan olur seni erkek kişisine ayarlamaya çalışır;sizi birbirinize yakıştırır filan. Aynı şekilde erkek kişisinin aklından bile geçmez o kız kişisi. Enerjiyi kendine çevirmelisin ki oklar kalbinden doğru hedeflere geçsin canım benim

Çoook tesekkur ederim anlik oluyor o dusunceler. Birden panikliyorum. Sonra sakinlesince mantikli dusunmeye basliyorum

Hmmm çok güzel yazmışsınız fakat şunu sormak isterim ; şimdi enerjiyi kendimize çevirdik vs ama bazen anlık da olsa elimizde olmadan şeytan vesvesesi mi deriz ne işte öyle olup da içimize korku girdiği olabiliyor. Bu bizim elimizde olmuyor. Bu anlarda çabucak zihni başka şeyler düşünmeye zorlasak ve başarsak yine de o korku enerjisini çekmiş olur muyuz ?

Eger o korku enerjisi yerine tamamen pozitif bir enerji koyabilirsen yok oluyor tabiki. Ama bu gercekten ciddi çalışma istiyor. Ben cok defa başardım, ama bol tekrarla oluyor, aklına hiç negatif gelmeyene kadar devam etmek lazım; imajinasyonlarla filan. O olayi yaşadigini dusundugunde korkmak yerine kahkaha atabiliyorsan icinden tamamdir mesela.

Yani imajinasyonlarla o istemediğimiz olayı yaşadığımızı mı düşünücez ? E o zaman kendimize daha çok çekmez miyiz ?

Yani imajinasyonlarla o istemediğimiz olayı yaşadığımızı mı düşünücez ? E o zaman kendimize daha çok çekmez miyiz ?
Tamamen istedigin olaya kitleneceksin, onun uzerine imajinasyon yapacaksin tatlim. Istemedigin sey aklina geldiginde notr olabilmesin.

Tamamen istedigin olaya kitleneceksin, onun uzerine imajinasyon yapacaksin tatlim. Istemedigin sey aklina geldiginde notr olabilmesin.

Hmm anladım ama o olayı düşündüğünüzde kahkaha atıyorsanız dediniz ya bende kötü olayı imajine ettiğimizde sandım

Ay yanlışlıkla 2. Kez atmışım mesajı

benimde bir sorum olacak. Aşırı derecede negatif yüklü bir ailem var haliyle bana da yansıyor. Nasıl başa çıkacagım.Yaptıgım olumlamalar yarıda kalıyor. Böyle negatif yüklü bir ortamda nasıl pozitif olacagım.

Aile icinde olumsuz bir konusma oldumu genelde ortami degistiriyorum ben. Bazen de kalip mucadele ediyorum. Ama once soruyorum kendime. Bu olay benimle mi ilgili? Eger benimle ilgili degilse duymuyorum bile. Bir sure sonra alisiyorsunuz. Zaten

Aile icinde olumsuz bir konusma oldumu genelde ortami degistiriyorum ben. Bazen de kalip mucadele ediyorum. Ama once soruyorum kendime. Bu olay benimle mi ilgili? Eger benimle ilgili degilse duymuyorum bile. Bir sure sonra alisiyorsunuz. Zaten
Şöyle söyleyeyim aslında yasak bu konu bu forumda biliyorum ama ailecek ustumuzde büyü gibi bir seyin olduguna dair söylemlerde bulunuyor sevgili annem . Böyle şeyleri vesvese olarak görüyorum aslında. Kahve falı bile baktırmam, astroloji bile merakımı cezbetmez.Hacı hocayla hayatta isim olmaz. Ama iste bazı seyler benim istedigim gibi olmayınca bazı aksilikler yaşayınca yoksa var mi acaba diye supheye düsmedim degil. Düne kadar kendimi pozitif düsünme konusunda telkinlerde bulunurken dün akşam yemeğinde annem böyle söyleyince icimi bir huzursuzluk kapladı. Dünde beri icim sıkıntılı ve ağlamaklıyım.

içinizi rahatlatmak için Allah a yönelin, namaz ve ibadet ve dualar. özellikle evde bakara suresi açın, kötü olayları evden uzaklaştırıyor. üzerinizde nazar olabilir, herşeyi hemen o tarafa yönlendirmeyin. Rabbim büyüktür, inşallah tez zamanda yüreğiniz ferahlar.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi böyle şeyleri kafaya takmazdım normalde ama kafaya zorla sokuyorlar.

Gunaydiiiin
Bu haftanin olumlamasi
Isteyen arkadaslarimiz bize katilabilir
Sabah sayfaya girdigimizde eger bu paylasim yapilmadiysa hatirlatma adina paylasim yapilabilir. Aksam icin de gecerli

Ben şu an icin imkansiz gorunen tüm hayallerime degerim. Ben maddi manevi her turlu bolluga, berekete, ihtisama, gorkeme degerim. Bunun için şimdiden teşekkür ederim
Amin öyle olsun inşallah

NOT : Gün içinde ve akşam olmak üzere 7 kere okuyoruz şifa olsun hepimize

( Meditasyon ve nefes egzersizi ile desteklemeyi unutmayalım)
Akliniza takilan sorulari da soralim. Sessiz okuyucu olmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…