Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar selam :)

Kenzül arş duası hakkında bilgisi olan var mı? Acayip etkili bir duaymış

ben de az önce yasin okudum ve kitabımda kenzül arş gördüm,dedim kk ya gideyim de bir kenzül arş duası konusu açayım
açarsam etiketlerim seni,gelirsin

Kenzül arş dua grubu varmış zaten beni de almaları için yazdım
ama biraz fazla geldi bana açıkçası.
hergün 3 kenzülarş,100 ihlas,30 ayetel kürsi var
ben de tek kenzül arş için konu açtım ama ahalinin ilgiisini çekmedi sanırım,hayırlısı

Canım daha önce okuyup etkisini gördün mü? Çok güzel hadisler var bu duayla ilgili. Şaştım kaldım. Mucize gibi bir duaymış

Evet canım,bir ara çok okuyordum,dileğim olmadı ama sonradan olmadığının daha hayırlı olduğunu anladım

Kenzul ars duasi cok cok etkikidir,cok etkili olmasinin nedeni de diyoruz ya her kelimenin cumlenin enerjisi var.Iste kenzul arsin mealini okurken zaten insani buyuluyor,olacagini hissediyorsun duanin dilegin :)

Kenzul ars duasi cok cok etkikidir,cok etkili olmasinin nedeni de diyoruz ya her kelimenin cumlenin enerjisi var.Iste kenzul arsin mealini okurken zaten insani buyuluyor,olacagini hissediyorsun duanin dilegin :)
Evet canım türkçe mealini okudum. Çok güzel bir anlamı var duanın. Ben hiç okumadım ama yarından itibaren okumaya başlıyacağım. Çok etkilendim

Evet canım,bir ara çok okuyordum,dileğim olmadı ama sonradan olmadığının daha hayırlı olduğunu anladım
Olacak olayları rüyanda görme gibi durum oldu mu canım? Nette yorumlara baktım da bu şekilde rüya gören çok olmuş. Açıkçası bu durumdan tırstm biraz. Olcak olayları rüyamda görmek istemem

GünaydıNnnnnn

Gününüz aydın olsunnnnnn

Kalkın bakayım gelin burayaaa

Enerjinizi ışıgınızı alın gelin burayaaaa

çok güzel bir gün

06:30 da kalktım dualarımı ettimmm

Güne dopdolu çok mutlu başladım

O kadar enerjikim ve konsantreyim ki gerçekleştiremiyecegim bir yok

Huzurluyum, saglıklıyım, mutluyum en büyük zenginligim

kalkın hadiii herkes gelsin burayaaa

Topigin tozunu alıyorum şimdi siz gelince mis gibi bir sayfaya gelmiş olursunuz vuhuhuuuu

Günayydıınnn :))
Günaydınlar. Ben de aranıza katılıyorum.( şimdiki zamanda olumlama olması açısından)
Konsantrasyon arttırıcı ve dikkat dağınıklığını önleyici çalışmalara ihtiyacım var. Bu konuda bana yardımcı ola bilen olursa çok minnettar kalırım.
Yüksek enerjili tutku istiyorum Rabbimden.

Üstteki kısma ilaveten. buttrfly
Hikayenizden çok etkilendim. Bu esmaları ve duaları yapıyorum. Yalnız "La havle vela kuvvete illa billahil ALİYYİL azim". OLMALI.

kızlar herkese günaydınlar iyi haftalar olması dileği ile .. esmalara olumlu düşüncelere devam ..
ama birşey sormak istiyorum arada modum düşüyor siz napıyounuz o zaman korkuları endişeleri nasıl def ediiorsunuz

Sağlıklı mutlu huzurlu bereketli şansli ve aşk dolu bir hafta basliyooooor :)
Bugün 21 aralık. En uzun gece.. Bugünün ayrı bir enerjisi olduğunu okudum birkaç yerde.. Nar kirmayi öneriyordu hatta bir astrolog.. Bi arastirayim :)

Herşeye rağmen,mükemmel bir güne başladım...
Herkes işini yapıyor,fıtratına göre davranıyor ben ise gülümseyerek tamam diyorum ve çayımdan bir yudum alıyorum...
Hiç kimsenin beni üzmeye,kızdırmaya gücü yetmez,beni çökertmeyeceklerdi,enerjimi düşüremezler,benim koruma kalkanım var,Allah beni koruyor,kayırıyor,ben Allah'ın sevgili kuluyum,dualar beni koruyor,güç veriyor,çünkü duygularımın kontrolü bende. Ben içimden sessizce tamam diyorum ve çayımdan bir yudum alıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…