Belki manyakça gelebilir ama ben de kendi yöntemimi söyleyeyim,
Kafama taktığım,beni rahatsız eden,sürekli ahh keşke olmasaydı dediğim olayları,önce tekrar değerlendiriyorum,sonra kağıda yazıp buruşturup atıyorum hayalimde falan ama
Burası aşırı manyaklık içerir dikkat :)
Tuvaletimi yaparken bu kötü deneyimleri ve olayları düşünüyorum,her parçada benden uzaklaştıklarını düşünüyorum,dışarı atmak için uğraşıyorum,ve üzerlerine sifonu çekiyorum.saçma gelebilir ama deneyin derim
Herkes wc de beni düşünecek şimdi
Ben o kadar yokculuğunu düşünmüyorum,bana ne ne b@k yerlerse yesinler :))) sifonu çekerim nereye giderlerse gitsinler,benden uzak olsunlar daHic de manyakca degil cok somut cok guzel bir yontem, hatta afedersin ben olayin b.kunu cikartirim : ))) o kanalizasyon suyunun okyanusa verildigini,okyanusun onu tertemiz yapip dogaya kazandiracagini dusundururum.Tuttum bunuuu,artik wc demek tam arinma demek,sagol kuzumm : ))))
olabilir. :)) ayet olunca önemli olabileceğini düşündüm.Yazim konusunda haklisiniz cok dikkat ederim ama heyecandan hemrn yazdim;ama siz yine de takilmayin oyle seylere cunku hayat size hep takacak seyler cikarir,cok ciddiyim bu konuda
astralı biliyorum
farkında olmadan yani bilinçsiz 3 kere yaptım :)
deneyimin var mı mrk ettim
lucid rüya da sanırım gerçek gibi olan rüyalar yani emin değilim
okumaya üşeniyorm
yapan vardır belki bi yerden çıkar
olabilir. :)) ayet olunca önemli olabileceğini düşündüm.Yazim konusunda haklisiniz cok dikkat ederim ama heyecandan hemrn yazdim;ama siz yine de takilmayin oyle seylere cunku hayat size hep takacak seyler cikarir,cok ciddiyim bu konuda
Teşekkürler. Nasıl yapacağımi bilmiyorum kuzum.merhaba
hoş geldin aramıza :)
bunun için niyet ve olumlama cümleleri yapmamız lazım
ama en büyük sorun nasıl yapacağını bilip bilmemende
eğer nasıl yapacağını özümsediysen geriye kalan cümleler ve yoğunlaşmak :)
sonrası çorap söküğü gibi gelecektir :)
Ben o kadar yokculuğunu düşünmüyorum,bana ne ne b@k yerlerse yesinler :))) sifonu çekerim nereye giderlerse gitsinler,benden uzak olsunlar da
Yazim konusunda haklisiniz cok dikkat ederim ama heyecandan hemrn yazdim;ama siz yine de takilmayin oyle seylere cunku hayat size hep takacak seyler cikarir,cok ciddiyim bu konuda
Gerçi ayet değil faziletli bir dua imiş.olabilir. :)) ayet olunca önemli olabileceğini düşündüm.
Ya Kuddus nefsi temizler diye biliyorum. Sayısını bilmiyorum.Kızlar size birşey sorucam. Ben evlenmek istiyorum ama bugüne kadar bu konuda başarılı olamadım. Ve içten içe evlenebilen, ciddi ilişkileri olan insanları kıskanıyorum. Bu cumartesi kuzenimi istemeye gelecekler benden 3 yaş küçük, bana yardıma gel dedi ve o an nefret duygum kabardı kuzenime karşı :/ Ben bu huyumu nasıl yok edicem yaa böyle hissettikçe de aslında dileğime kavuşamıyorum. İçimi bu kötü duygudan nasıl temizliycempofu özellikle senden fikir istiyorum :) Olumlama olur, esma olur...
Lucid rüya ; Rüyadayken rüyada oldugunuzu farkına varmanız durumuymus.Yine ben bunu yapıyormuşum diyeceğim.
Bu bir rüya bari benim istediğim gibi gitsin diyip panikli korkutucu rüyayı mutlu bitirmeyi yaptım.Ya da herhangi bir dış etkenden dolayı uyandıgımda ertesi gün uyurken devam rüyası şeklinde de yaptım.Adını bilmiyormusum kısacapofu
buttrfly
ben sana anlatırım ama sen ilk olarak ilk sayfadan biraz okumaya başla ..orada daha detaylı bilgiler mevcutTeşekkürler. Nasıl yapacağımi bilmiyorum kuzum.
Kızlar size birşey sorucam. Ben evlenmek istiyorum ama bugüne kadar bu konuda başarılı olamadım. Ve içten içe evlenebilen, ciddi ilişkileri olan insanları kıskanıyorum. Bu cumartesi kuzenimi istemeye gelecekler benden 3 yaş küçük, bana yardıma gel dedi ve o an nefret duygum kabardı kuzenime karşı :/ Ben bu huyumu nasıl yok edicem yaa böyle hissettikçe de aslında dileğime kavuşamıyorum. İçimi bu kötü duygudan nasıl temizliycempofu özellikle senden fikir istiyorum :) Olumlama olur, esma olur...
Çekelim sifonu gitsin hayatımızdaki tüm bok anlar o zaman
Çekelim sifonu gitsin hayatımızdaki tüm bok anlar o zaman
şu nefret ve kıskanclık duygusuna bende katılıyorum pofunun dedıgı gıbı. hatta bızzat bı tanıdıgım ve kendısı 30 yasında inanılmaz derecede kısmetlı yanı hep hayatında bırılerı oluyor ama evlenen arkadaslarını sureklı kıskandığı off buda evlendı vs dedıgı ıcın hicbir ılıskısı evlılıkle sonuclanmıyor. her seferınde aileler tanısıyor falan derken bır anda terslık oluyor kopuyo ılıskılerı. çok fazla maas alanları kıskanıyor mesela kendısı de turkıye sartlarında ıyı maas aldıgı halde sureklı bı borcu cıkıyor bişeyler oluyor ve elınde para asla durmuyor.
boyle olumsuz enerjıler yayarak aslında kendıne zarar veriyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?