Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba kızlar, haftasonu giremedim döktürmüşsünüz yine. Hepsini okudum ve çoktandır düşündüğüm dilek panosu ve defterini hemen edinmeye karar verdim. Önemli olan bilmek değil uygulamaktır.

Süreki esma ve dua okurum. İşlerimin rast gitmesi, ailemle birlikte mutlu huzurlu, sağlıklı güzel günler için hergün 21 adet fatiha, ihlas, ayetel kürsi ve salaten tefriciye okurum. Niyetime göre de esmalardan okurum. Son bir kaç gündür bolluk ve bereket için esma ve olumlamalar yapıyorum, geçen gün rüyama girdi ki çok rüya gören biri değilimdir. Rüyamda 150 bin tl kazandığımı gördüm Ayak sesleri duyulmaya başlandı yani, gelmesi yakındır

tuttum ben bu uygulamayı

Ben o kadar yokculuğunu düşünmüyorum,bana ne ne b@k yerlerse yesinler :))) sifonu çekerim nereye giderlerse gitsinler,benden uzak olsunlar da

Yazim konusunda haklisiniz cok dikkat ederim ama heyecandan hemrn yazdim;ama siz yine de takilmayin oyle seylere cunku hayat size hep takacak seyler cikarir,cok ciddiyim bu konuda
olabilir. :)) ayet olunca önemli olabileceğini düşündüm.

sınırsız güç kitabında olumsuz anılar buruşturulup güneşe atıldığı vs. hayal edilen uygulamalar vardı.:)

Kızlaarrr hepinize selam güzel bir gün olsun hepimiz için
Enerjisi düşüpte şarkılarla an'a dönmek isteyenlere şarkı tavsiyem Koptu Kervan - Bhala Ksika Bu şarkıyı dinlediğimde hayallerimde; kendimi dağlarda, yeşillikler içinde bembeyaz bir elbise ve yüzümde muhteşem gülümsememle buluyorum umarım size de enerji verir

Lucid rüya ; Rüyadayken rüyada oldugunuzu farkına varmanız durumuymus.Yine ben bunu yapıyormuşum diyeceğim.
Bu bir rüya bari benim istediğim gibi gitsin diyip panikli korkutucu rüyayı mutlu bitirmeyi yaptım.Ya da herhangi bir dış etkenden dolayı uyandıgımda ertesi gün uyurken devam rüyası şeklinde de yaptım.Adını bilmiyormusum kısaca pofu
buttrfly

Yazim konusunda haklisiniz cok dikkat ederim ama heyecandan hemrn yazdim;ama siz yine de takilmayin oyle seylere cunku hayat size hep takacak seyler cikarir,cok ciddiyim bu konuda
olabilir. :)) ayet olunca önemli olabileceğini düşündüm.

Teşekkürler. Nasıl yapacağımi bilmiyorum kuzum.

Kızlar size birşey sorucam. Ben evlenmek istiyorum ama bugüne kadar bu konuda başarılı olamadım. Ve içten içe evlenebilen, ciddi ilişkileri olan insanları kıskanıyorum. Bu cumartesi kuzenimi istemeye gelecekler benden 3 yaş küçük, bana yardıma gel dedi ve o an nefret duygum kabardı kuzenime karşı :/ Ben bu huyumu nasıl yok edicem yaa böyle hissettikçe de aslında dileğime kavuşamıyorum. İçimi bu kötü duygudan nasıl temizliycem pofu özellikle senden fikir istiyorum :) Olumlama olur, esma olur...

Ya Kuddus nefsi temizler diye biliyorum. Sayısını bilmiyorum.
İçinden bol bol Ya Rabbi en hayırlı ve kısa zamanda bana da nasip et hayırlı bir evlilik de.

valla ilk defa senden duydum..hiç bi fikrim yok kuzum

Teşekkürler. Nasıl yapacağımi bilmiyorum kuzum.
ben sana anlatırım ama sen ilk olarak ilk sayfadan biraz okumaya başla ..orada daha detaylı bilgiler mevcut

nefret ve kıskançlık duygusu olduğu sürece evlenemezsin..herkesin bi kısmeti vardır ama onun sana gelme zamanı da vardır elbet unutma..bu dünyada kimse tek yaradılmamıştır..sadece seçimleri biz yapıyoruz o kadar..bi bakmam lazım cnm..

bugün ''bilinçaltının gücü '' adlı kitabın özetini sizinle paylaşıcağım kızlar..uygulamayı yeni yapanlar..yada eksikleri olanlar..kafasına soru işaretiş takılmış olan..vs hepsi o yazımı iyice okumalı lütfen

şu nefret ve kıskanclık duygusuna bende katılıyorum pofunun dedıgı gıbı. hatta bızzat bı tanıdıgım ve kendısı 30 yasında inanılmaz derecede kısmetlı yanı hep hayatında bırılerı oluyor ama evlenen arkadaslarını sureklı kıskandığı off buda evlendı vs dedıgı ıcın hicbir ılıskısı evlılıkle sonuclanmıyor. her seferınde aileler tanısıyor falan derken bır anda terslık oluyor kopuyo ılıskılerı. çok fazla maas alanları kıskanıyor mesela kendısı de turkıye sartlarında ıyı maas aldıgı halde sureklı bı borcu cıkıyor bişeyler oluyor ve elınde para asla durmuyor.
boyle olumsuz enerjıler yayarak aslında kendıne zarar veriyor insan..

biz buna hasetlik diyoruz yapmayın kızlar kısaca elinizde patlar ...itinalı olarak bu konuda salağım . hatta biz salağız. pofu ve L La_vita ile az konusmadık ulan bari birimiz mutlu olsun diye :))

Neyse günün olumlama şarkısı sabah yine radyo dınlerken şarkı tutma huyum vardır ...

bayıldım bu şarkıya

Özellikle bu bölümü ;
Yalnızlık Fihliste Eski Sevgili Muhafsın Mutsuzluktan
Saçlarından gözlerinden Bende iyi duran sözlerinden
Senden benden bahsetmem lazım kim varsa umudunu kaybeden
Tanışığız bir yerlerden benzerliğimiz aynıyla kavgalı olmaktan
Ne güzel zamanlama tesadüf mü sanmam muhafsın mutsuzluktan

ve biliyorum ki çok ama çok yakın ben bu şarkıyı ona söyleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…