maşallaahhh :)GünaydıNnnnnn
Gününüz aydın olsunnnnnn
Kalkın bakayım gelin burayaaa
Enerjinizi ışıgınızı alın gelin burayaaaa
çok güzel bir gün
06:30 da kalktım dualarımı ettimmm
Güne dopdolu çok mutlu başladım
O kadar enerjikim ve konsantreyim ki gerçekleştiremiyecegim bir yok
Huzurluyum, saglıklıyım, mutluyum en büyük zenginligim
kalkın hadiii herkes gelsin burayaaa
Topigin tozunu alıyorum şimdi siz gelince mis gibi bir sayfaya gelmiş olursunuz vuhuhuuuu
merhabaGünaydınlar. Ben de aranıza katılıyorum.( şimdiki zamanda olumlama olması açısından)
Konsantrasyon arttırıcı ve dikkat dağınıklığını önleyici çalışmalara ihtiyacım var. Bu konuda bana yardımcı ola bilen olursa çok minnettar kalırım.
Yüksek enerjili tutku istiyorum Rabbimden.
müzik dinle canımkızlar herkese günaydınlar iyi haftalar olması dileği ile .. esmalara olumlu düşüncelere devam ..
ama birşey sormak istiyorum arada modum düşüyor siz napıyounuz o zaman korkuları endişeleri nasıl def ediiorsunuz
kızlar herkese günaydınlar iyi haftalar olması dileği ile .. esmalara olumlu düşüncelere devam ..
ama birşey sormak istiyorum arada modum düşüyor siz napıyounuz o zaman korkuları endişeleri nasıl def ediiorsunuz
ilk olumlamamın bitmesine 7 gün kalmışbiraz ara verip başka olumlamaya geçeceğim
21 gün cnmolumlamaları kaç gùnde tamamlıyorsun...toplam gün sayın nedir?
Bu arada büyüklerimiz hep derlerdi...özellikle annem...gece kalkıp dua edilirse dualar kabul olunur derdi...
siz ne zamanlarda yapıyorsunuz? günün hangi saati?
21 gün cnm
beyin bu yeni mesaja 21 günde alışıyor
gece ,özellikle seher vakitleri,edilen dualar kabul olur
ama bu benim ki dua değil
olumlama
bilinçaltını düzeltme
hayatı değiştirme
tabiki yaradan istemeden olmaz
ama biz de istemezsek vermez bize...
evet cnm 21 gün yaphımm
ben de 2 gündùr başladım...o zaman 21 güne tamamlayayım...ögrenilecek çok şey var wuhuuu
iyiki sizleri tanımışım...çok mutluyum...içim sevinç dolu
bu olumlamayı 20 li yaşlarımda bilseydim uçururdum uçurur. enerjim cok yüksektir öhömm o zamanlar tavandım tavan...enerjimi iyi kanalize etseymişim baya bir sıçrama yaşarmışım...
Yazim konusunda haklisiniz cok dikkat ederim ama heyecandan hemrn yazdim;ama siz yine de takilmayin oyle seylere cunku hayat size hep takacak seyler cikarir,cok ciddiyim bu konudaÜstteki kısma ilaveten.buttrfly
Hikayenizden çok etkilendim. Bu esmaları ve duaları yapıyorum. Yalnız "La havle vela kuvvete illa billahil ALİYYİL azim". OLMALI.
20 li yaslarinda olmasi gereken en guzel seyler oldu ve bitti canim, su an ihtiyacin olan simdiki zaman tatlim.Her zaman "an" da kaliyoruzzz :)hımm
ben de 2 gündùr başladım...o zaman 21 güne tamamlayayım...ögrenilecek çok şey var wuhuuu
iyiki sizleri tanımışım...çok mutluyum...içim sevinç dolu
bu olumlamayı 20 li yaşlarımda bilseydim uçururdum uçurur. enerjim cok yüksektir öhömm o zamanlar tavandım tavan...enerjimi iyi kanalize etseymişim baya bir sıçrama yaşarmışım...
Böyle anlarda ben korkularimin,endiselerimin bir kere normal olabilecegini kabul ediyorum,o anki hormonal durum,ortamin havasi.... Normal kabul etki icinde dallanip budaklanmasin ki zaten normal.Sonra kendime şukredecek seyler buluyorum,dogaya bakmak yeterli sonra Allahima methiyeler düzüyorum esmalar esliginde.Cok rahatliyorum.Bu ara bunu yapiyorum :)Bir de tabiki hayallerimin zaten coktan sekillendigini,ben iptal etmedigim surece varligini korudugunu vakti zamani gelince de gerceklesecegi dusuncesiyle de huzur buluyorummm.kızlar herkese günaydınlar iyi haftalar olması dileği ile .. esmalara olumlu düşüncelere devam ..
Belki manyakça gelebilir ama ben de kendi yöntemimi söyleyeyim,
Kafama taktığım,beni rahatsız eden,sürekli ahh keşke olmasaydı dediğim olayları,önce tekrar değerlendiriyorum,sonra kağıda yazıp buruşturup atıyorum hayalimde falan ama
Burası aşırı manyaklık içerir dikkat :)
Tuvaletimi yaparken bu kötü deneyimleri ve olayları düşünüyorum,her parçada benden uzaklaştıklarını düşünüyorum,dışarı atmak için uğraşıyorum,ve üzerlerine sifonu çekiyorum.saçma gelebilir ama deneyin derim
Herkes wc de beni düşünecek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?