Kızlar aklıma bir fikir geldi ve hemen sizinle paylaşmak istedim :) İçinizde benim gibi aşkı arayan var mı bilmiyorum ama vardır ya da olacaktır düşüncesiyle yazıyorum :) Kendime yeni bir defter aldım ve bu defterin sayfalarını ''gelecekteki sevgiliye'' adamaya karar verdim :) Yani gelecekti sevgilime her gün yazacağım. Onunla kurduğum hayalleri, beraber yapmak istediklerimi, kendimi ve onu anlatacağım... Her gün onu düşündüğümü, onu beklediğimi, onu bulmak için verdiğim çabaları... Hayalimde ki adamı bulduğumu hissettiğim an da bu defteri ona hediye edeceğim. :) Her bir sayfaya da El Fettah (Bütün kilitli kapıları açan, açıcı demek) olan Allah'ın adıyla başlıyorum. Yazılarıma hayallerim de eşlik ediyor elbette, önce zihnimde canlandırıp daha sonra da yazıya döküyorum :) Dilerseniz kendinize şirin bir kutu alıp, mektup yazıp, mektubunuzu da o şirin kutuya postalayabilirsiniz ve aradığınız aşkı bulduğunuzda gönderdiğiniz postalar eline ulaşmış olur :) İlla defter olması şart değil ya da illa konunun aşk olması şart değil. Dileğiniz her neyse ona mektuplar yazabilirsiniz :) Bakalım işe yarayacağını düşünüyorum. Bugün ilk sayfamı yazdım ve sanki hayatımın aşkı karşımda oturuyormuşta ona anlatıyormuş gibi heycanlandım :)
ne demek kuzumm :)
her şeyin bi nedeni var
hiç bişey tesadüfen olmaz :)
bunun aynısını 2 sene çnce ağustos ayında ''evrene mesaj yollayın'' adı altında,her gece aynı saatte balkona çıkıp ,gökyüzüne bakarak rabbimle konuşuyordum..cümlelerim hep aynıydı..sonuç ise mükemmel :)
%100 düşünce gücü adlı kitabıda edinin. güzel bir kitap o da...kendimi iyi hissettigim kitaplardandır.
Oyyy ne guzel seyler olmus oyle darisi basina :)bbende etkilerini goruyorum hatta bgn bi haber aldim aslinda ters tepki vermem gereken bir durumdu ama oturdum akil verdim :) yavas yavas oluyoruzz galiba :)Son 1 haftadır olanları yazıyorum:
Hepsi benim sayemde oldu,çevremdeki insanlar resmen enerjimden nasiplendi inşallah sıra bana da gelecek :)))
*Annem bugün ev alıyor(uzun zamandır arayıp bulamıyordu,sonunda karar verdi)
Ben para takviyesi yapacağım ve evini alacak...
*Kuzenim uzun zamandır istediği işe girdi(patronu arkadaşım olduğu için müjdeyi ben verdim :))
*Diğer kuzenim ki yaşı baya var,benim eşimin bir arkadaşı onunla tanışmak istedi,içim kıpır kıpır,içimden bir ses bu defa oldu diyor...
istedikten sonra yapılmayacak bişey olmadığına inanıyorum :)başarabilmene sevindim canım ne güzel :)) darısı başıma :))
oooww süpermiş senin adına çok güzel haberle bunlar :)Son 1 haftadır olanları yazıyorum:
Hepsi benim sayemde oldu,çevremdeki insanlar resmen enerjimden nasiplendi inşallah sıra bana da gelecek :)))
*Annem bugün ev alıyor(uzun zamandır arayıp bulamıyordu,sonunda karar verdi)
Ben para takviyesi yapacağım ve evini alacak...
*Kuzenim uzun zamandır istediği işe girdi(patronu arkadaşım olduğu için müjdeyi ben verdim :))
*Diğer kuzenim ki yaşı baya var,benim eşimin bir arkadaşı onunla tanışmak istedi,içim kıpır kıpır,içimden bir ses bu defa oldu diyor...
valla çöktüCokmesin pofucum guzel enerjiler gondericem sanaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?