Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydın kızlar, hava çok güzel biz güzeliz, muhteşemiz çok şükür...

Dün iş çıkışı hemen kırtasiyeye gittim, dilek panomu ve defterimi altım hatta çok beğendiğim bir ev ve bu sene gitmek istediğim yerin resmini ekledim panoma. Bilinçaltının gücü kitabınıda aldım bu akşam okumaya başlayacağım. Akşam dualarımı ettim, uyumadan öncede olumlamalarımı dinledim, dinlerken de her zamanki gibi uyumuşum:)) Bugün dileğimi buttrfly nin dediği gibi ayrıntılı bir şekilde yazacağım, sonrasında imgelemekte daha kolay olur.

Hepimiz için çok mutluuu bir gün olsun

Bir kez daha herkesin huzurunda yol gosterici nitelikteki degerli arklarimiz pofu ve buttrfly a tesekkr etmek istiyorum, iyi ki herkes ve bu topik var :)

ne demek kuzumm :)
her şeyin bi nedeni var
hiç bişey tesadüfen olmaz :)

bunun aynısını 2 sene çnce ağustos ayında ''evrene mesaj yollayın'' adı altında,her gece aynı saatte balkona çıkıp ,gökyüzüne bakarak rabbimle konuşuyordum..cümlelerim hep aynıydı..sonuç ise mükemmel :)

günayddıııınnn bal böcükleri :)
güzel bir gün sizin olsun
olumlamamı yaptım..imgelememi de
dün gece dua okuyamadım ama dileklerimi yaradanımla güzel güzel sohbet edasında paylaştım
sanki karşımda oturup beni dinleyen biri var gibi konuştum onunla
içimdekileri anlattım
o da beni dinledi :) bunu hissediyordum..
biliyorum yakındır bana cevap olarak yolluycak bişeyleri :)

başarabilmene sevindim canım ne güzel :)) darısı başıma :))

%100 düşünce gücü adlı kitabıda edinin. güzel bir kitap o da...kendimi iyi hissettigim kitaplardandır.

Evet bende çok severek okumuştum ama topikteki bazı arkadaşlarda okumuş pek memnun kalmamış. Kitabı seven birini görmek güzel oldu benim için :)

Son 1 haftadır olanları yazıyorum:
Hepsi benim sayemde oldu,çevremdeki insanlar resmen enerjimden nasiplendi inşallah sıra bana da gelecek :)))
*Annem bugün ev alıyor(uzun zamandır arayıp bulamıyordu,sonunda karar verdi)
Ben para takviyesi yapacağım ve evini alacak...
*Kuzenim uzun zamandır istediği işe girdi(patronu arkadaşım olduğu için müjdeyi ben verdim :))
*Diğer kuzenim ki yaşı baya var,benim eşimin bir arkadaşı onunla tanışmak istedi,içim kıpır kıpır,içimden bir ses bu defa oldu diyor...

Kızlar okuyunca sizle de paylaşmak istedim;

Robin Sharma’dan Yaşamın 5 Altın Tavsiyesi:

1- Her sabah saat 5:00 gibi gün doğumundan önce uyanın. Erken kalkanlar sabahın bereketi ile yaşamdan çok daha fazlasını alırlar.
2- Gününüzün ilk 60 dakikasını gününüzün kutsal saati olarak ayırın. Bu zamanı dua etmek, meditasyon yapmak, günlüğünüzü yazmak, ilham verici kitap yada metinleri okuyarak değerlendirir. Yaşamınızı en üst seviyeye taşımak için güne ruhunuzu besleyerek başlayın.
3- Başkalarının sizden beklediğinin ötesinde ilgi, sevgi ve anlayış gösterin. Yeni dünyanın yaratılmasında yerinizi alın.
4- Sizden beklenilenin ötesinde bir mükemmellikle yapın işlerinizi ve faaliyetlerinizi. Böylelikle bolluk ve doyum size akacaktır.
5- Kendinizi bildiğiniz en sevgi dolu ve sevgi veren insan olarak hissedin ve böyle davranın. Mükemmel bir varlık olduğunuzu bilerek, bu dünyada yaşayan eşsiz bir varlık olarak yaşayın ve buna layık olarak davranın.

Oyyy ne guzel seyler olmus oyle darisi basina :)bbende etkilerini goruyorum hatta bgn bi haber aldim aslinda ters tepki vermem gereken bir durumdu ama oturdum akil verdim :) yavas yavas oluyoruzz galiba :)

dogayı seviyorummm

agacı yapragı seviyorummmm

her türlü hayvanı seviyorummm

toprak anayı seviyorumm

havayı oksijeni seviyorummm

insanları seviyorummm
onlarla sohbet muhabbet etmeyi seviyorummm

kainatı, evreni seviyorummm

sevmeyi seviyorummm

sevilmeyi seviyorummm

hiç birşey nedensiz degildir...bu işleyişte var olmayı seviyorummm

bu da benim buraya yazdıgım duam olsunnn

HİTİT DUASI

"Tanrım,

Beni yavaşlat,

Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...

Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telâşlı hızımı dengele...

Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükûnetini ver .

Sinirlerim ve kaşlarımdaki gerginliği,

belleğimde yaşayan akarsuların melodisiyle yıka, götür.

Uykunun o büyüleyici ve iyileştirici gücünü duymama yardımcı ol...

Anlık güzellikleri yaşayabilme sanatını öğret;

Bir çiçeğe bakmak için yavaşlamayı,

güzel bir köpek ya da kediyi okşamak için durmayı,

güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı,

balık avlayabilmeyi, hülyalara dalabilmeyi öğret...

Her gün bana kaplumbağa ve tavşanın masalını hatırlat.

Hatırlat ki yarışı her zaman hızlı koşanın bitirmediğini,

yaşamda hızı arttırmaktan çok daha önemli şeyler olduğunu bileyim...

Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla.

Bakıp göreyim ki, onun böyle güçlü ve büyük olması yavaş ve iyi

büyümesine bağlıdır...

Beni yavaşlat Tanrım ve köklerimi yaşam toprağının kalıcı

değerlerine doğru göndermeme yardım et.

Yardım et ki, kaderimin yıldızlarına doğru daha olgun ve daha

sağlıklı olarak yükseleyim.

Ve hepsinden önemlisi...

Tanrım,

Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,

Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,

İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ve HİKMET ver.

Her gece yatmadan önce böyle dua ederim bende.

oooww süpermiş senin adına çok güzel haberle bunlar :)

yerimde uyuycam acaip ağırlık çöktü üzerime

Günaydın kızlar, bugün dükkanı ben açıyorum, hadi canlanın birazz

Bugün harika bir gün, çok mutluyuz, beklemediğimiz güzel süprizler, hediyeler, hoş sözlerle karşılaşıyoruz. Dünyanın güzellikleri, bolluk bereketi, sevgisi bize akarak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…