Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kızlar kandilimiz mübarek olsun. Akşam bol bol dua edelim Kuran-ı Kerim okuyalım, inşaallah çok güzel değerlendirebiliriz bu geceyi. Kandil gecelerinde yaptığınız farklı şeyler varsa paylaşır mısınız, bizlerinde yapmasına vesile olursunuz hemde.

kızlar diger bir topikte okudum...Tibetin 5 hareketi diye...uygulayan var mı? memnun kalanlar olmuş...nette araştırdıgım kadarıyla...

pofu maSallah iyi, yüksek bir enerjiyle geldin tü tü tü

haydi sinerji oluşturalım yuppiii

ayrıca bugün mevlit kandili dualarınız, dilekleriniz arşa degsinnn
hehe çok güzel rüyalar görüyorum,esmaları okuyup yattıktan sonra :) sanırım ondan bu enerjimmmm :)tamda olumlamalarıma cvp aldım bugün :)ben okuyamıycam maalesef regl oldum dün...ama tabiki dileklerim isteklerim hazır :)

ya kızlar bişey dicem
benim ilk okul arkadaşım var ,küçük yaşta vefaat etti,yani ortaokuldayken kaza sonucu vefaat etti,evlerimiz de yakındı,dün birden onu hatırladım ama sadece hatırladım ve içimden benden dua istediği geçti..sizce hissettiğim şey doğru mudur?

anılmak istemiştir.et bebegım dua maalesef bende hala kapalıyım sanırım yarın oburgun bıter ....

bu arada herkese tünaydın hava mis gibi resmen bahar havası var dısarda :)
bu arada dün gece en uzun geceydı ya yalan uyumalara doymadım resmen :)

acayıp miskin ama keyıflıyım sankı mıs gıbı bır pazarmısta yatagıma kahvaltım gelmıs opucuklerle uyandırılmısım
gibiyim muazzam rüyalar gordum allah hepımıze gonlumuzden ne gecıyorsa nasıp etsın ınsallah

Hava mükemmel,harika bir işim var,çocuklarım ve eşim sağlıklı,maddi durumum her gün daha da iyiye gidiyor,birazdan enfes yemekler yiyeceğim.allah beni seviyor ve kayırıyor,yaşam bana hep şans ve güzellik getiriyor.
Geçmişte ne olduysa tam da olması gerektiği gibi olmuş,"şimdi"olanlar yanı düşüncelerin de geleceğimi ışıl ışıl aydınlatıyor...
Ben çok şanslıyım,bana aşık bir eşim ve iki dünya güzeli bebem var.
Allah isteyen herkeseeee benim eşimden daha aşık bir eş,benim işimden daha kazançlı bir iş,benim çocuklarımdan daha da güzel evlatlar versin...

Benim de geleydi kitabım ya
Bekliyorum hala,çok gaza geldim
Sana da hayırlı Kandil'ler

Ayy resmen etrafta enerji vampirleri var

Ben mutlu mesut yaşarken tüm modumu düşürdüler. Nefret ediyorum bu insanlardan.
Şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Allah'ım bize kibar, görgülü, dediği ile yaptığı bir olan insanlarla çalışmayı nasip etsin. Bu tür insanlarla hayırlısıyla nasibimizi kessin. AMİNNNN

Hayırli kandiller diliyorum kizlarcim...Bugunun o harikaligini hissederek,o muazzam gül kokularini icimize cekerek,coşup duran kalbimizin heyecani ve o heyecanla bedenimizden ayrilmis semada dans eden ruhumuzla bol enerjili dualar edelim canlar kendimize,birbirimize.Rabbim dualarimizi kabul etsin Ya Mucib Ya Kadir adiyla...

Bugun size cok guzel gecen aksamimdan bahsedeyim ruya gibiydi,dajavu gibiydi...Gecen sene kuantum alanim olan bu alanda bu aksam hayalini kurdugum bir ortamdaydim...Hayal panomun icindeki gibi bir yerdi...O ortama girdim icimdeki coskuyu anlatamam size,ben de istiyorum ben de diyordu ama can atarak...Iste o benim sinandigim noktaydi, bu durumlarda ya iteceksiniz ya cekeceksiniz.Icim oyle ferahtiki o an,o hayata sahip insanla iki iyi arkadas gibiydik zate ona bol bol transfer yaptim enerji,Rabbim daha cok versin dedim :) Ama size ruhsal boyutu anlatamam,tum hayallerim gerceklesmeden onceki beni arkadan iten bir guc ve iste bu iste bu diyen icimde haykiran bir ses :) Rabbime binlerce kez sükür dun icim bir tuhafken kulum sen sıkılma diye oyle bir isaret gonderdeki o benim canim canimmm Rahmanim Rahimim :)

Iste boyle anlarda o özgürlük,ferahlik hissini imajinasyon yaparak cok daha iyi hissedeceksin ki hayalindeki isi bol bol besleyeceksin tatlim.Krizi hemen firsata cevir,al kagidi eline.Once sıkintini yaz,yirt at sonrada hayalindeki olmasini istedigini;onu saklayabilirsin canim :)

Hayırlı kandiller herkese.
ben sana anlatırım ama sen ilk olarak ilk sayfadan biraz okumaya başla ..orada daha detaylı bilgiler mevcut
ilk 50 sayfayı okudum. bayağı bilgi paylaşımı var. Olumlama yapmayı anladım. Bakalım 21 günlük yapabilecek miyim!

İlk sayfalardan dikkatimi çekti 2 ya da 4 yıl kalacağız demişsiniz. Fellowship ya da post doktora için mi oradasınız?
Sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum. Bebeğiniz Amerikan vatandaşı olacak aynı zamanda. Diğer çocuğunuz kreşe mi gidiyor? Ohio da arkadaşım var. Onlar ev alıp yerleştiler. Bebek içinde kreşler vardı uygun fiyatlı.

İlaç gibi geldi yazın, hemen toparlanmam özellikle de bu akşam kendimi dileklerime vermem lazım. Canım mesala ben kendi kendimin patronu olacağım, sevdiğim bir iş yapmak istiyorum. Bunu sen olsan nasıl imgelersin, neler yaparsın. zahmet olmazsa bana biraz ayrıntılı yazar mısın

Hemen yaptım, sıkıntımı yazdım bir hışımla yırttım attım ohhh. Akşamda şu okyanus ritüelini yapacağım
Dileğimide yazdım hem de mor renkte, bilgisayarımda kayıt altına aldım, İnşallah tez zamanda ve hayırlısıyla gerçekleşir.

Merhaba arkadaşlar birkaç gündür takip ediyorum harika bir topik çok güzel şeyler paylasmissiniz bayıldım her gün açıp bakiyorum neler yazmışsınız diye :) yüreğinize sağlık.
Bu arada Kandilimiz mübarek olsun Allahim gonlumuzdekini versin inşallah
Bende geçen sene bu zamanlar zor şeyler yaşadım bi düşük yapmıştım ondan öncesinde bir sürü tedavi vs neyse .... su aralar aklima geliyor üzülüyorum ama geçti geçiyor bir kaç gündür modum düşünce açıp burayı okuyorum nefes egzersizi yapıyorum daha iyi oluyorum.
Sizlerden öğreneceğim çok şey var ben de uygulayabilirim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…