Hayırlı kandiller herkese.
ilk 50 sayfayı okudum. bayağı bilgi paylaşımı var. Olumlama yapmayı anladım. Bakalım 21 günlük yapabilecek miyim!
İlk sayfalardan dikkatimi çekti 2 ya da 4 yıl kalacağız demişsiniz. Fellowship ya da post doktora için mi oradasınız?
Sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum. Bebeğiniz Amerikan vatandaşı olacak aynı zamanda. Diğer çocuğunuz kreşe mi gidiyor? Ohio da arkadaşım var. Onlar ev alıp yerleştiler. Bebek içinde kreşler vardı uygun fiyatlı.
Sana ozel olmali calistigin yer.Yazmaya basladigin an arksi gelir canim,madde madde yaz;nasil bir bina ya da 2 katli bir yer mi,nasil bir ic dizayni olmali; mobilyalarina kadar hayal et.Deri koltuklar olsun misal,dokun otur hisset yani.Tek basina mi calisacaksin yoksa calisanlar olcak mi.Nasil calisan istersin,arkadas gibi ekip isi yapan keyifli bir ortam mi yoksa sana hanimefendi diye hitap edilinen elit bir ortam mi? Yani hangisi.sana zevk verir.Onemli olan keyif almak O goruntuden.Seslerini isitin,size bir seyler ikram edilsin tadina bakin filan.Bilincalti gercek sanmali yani.Gerisi size kalmis,hisse odaklaniyoruz ozgurluk,cosku,nese...İlaç gibi geldi yazın, hemen toparlanmam özellikle de bu akşam kendimi dileklerime vermem lazım. Canım mesala ben kendi kendimin patronu olacağım, sevdiğim bir iş yapmak istiyorum. Bunu sen olsan nasıl imgelersin, neler yaparsın. zahmet olmazsa bana biraz ayrıntılı yazar mısın
Defterim yok canim bir suru kagidim vardi cantamda,hepsi ulkede simdi.Dondugum de onlara bakip,gozlerimin doldugunun imajine ediyorum Rabbime sukran duygulariyla :)Ay ben olumlama yaparken komşumun bana kek getirdiğini,kapıda ona teşekkür ettiğimi falan hayal ediyorum
buttrfly sen defter tutmuş muydun? Hergün yazıyor muydun?
Olumlamada 9.günüm.. Bekliyorum sabırla. Araya yurtdşına çıkışım girdiği için 2 gün sekteye uğrattım. Belki bu büyüyü bozmuştur bilemiyorum :) Deniyorum, deniyorum..
yapabilecek miyim diye sorma..neden nasıl kalıpları olmasın..yapacaksın tabiki hatta yapıyorsun bile :)Hayırlı kandiller herkese.
ilk 50 sayfayı okudum. bayağı bilgi paylaşımı var. Olumlama yapmayı anladım. Bakalım 21 günlük yapabilecek miyim!
.
Merhaba arkadaşlar birkaç gündür takip ediyorum harika bir topik çok güzel şeyler paylasmissiniz bayıldım her gün açıp bakiyorum neler yazmışsınız diye :) yüreğinize sağlık.
Bu arada Kandilimiz mübarek olsun Allahim gonlumuzdekini versin inşallah
Bende geçen sene bu zamanlar zor şeyler yaşadım bi düşük yapmıştım ondan öncesinde bir sürü tedavi vs neyse .... su aralar aklima geliyor üzülüyorum ama geçti geçiyor bir kaç gündür modum düşünce açıp burayı okuyorum nefes egzersizi yapıyorum daha iyi oluyorum.
Sizlerden öğreneceğim çok şey var ben de uygulayabilirim inşallah :)
Olumlamada 9.günüm.. Bekliyorum sabırla. Araya yurtdşına çıkışım girdiği için 2 gün sekteye uğrattım. Belki bu büyüyü bozmuştur bilemiyorum :) Deniyorum, deniyorum..
Canım olumsuz düşünceler,vesveseler düşünmeye başladığın an "dur" de kendi kendine ve en sakin,en Mutlu olduğun anlardan birini tekrar yaşıyor gibi düşünmeye başla,hatta yüzündeki gülümsemeyi saklama...Iyi aksamlar hayirli kandiller arkadaslar. Ben cok olumsuz düsünen biriyim ve su an hayatim cok mutsuz ve huzursuz .son 2 senedir esimle cok problerimiz var ve ben gelecekle ilgili hep kötü seyler düsünüyorum bazen umutlaniyorum ama bi kac hafta sürüyo sonra tekrar umutsuzluga düsüyorum. Ve gittikcede kötülesiyo iliskimiz. Bana yardimci olablirmisiniz nasil yapicam bu olumlu düspnmeyi ve iliskimizin düzelmesinde gercekten faydasi olurmu?
biz seninle konuştuk mu daha önceden?Iyi aksamlar hayirli kandiller arkadaslar. Ben cok olumsuz düsünen biriyim ve su an hayatim cok mutsuz ve huzursuz .son 2 senedir esimle cok problerimiz var ve ben gelecekle ilgili hep kötü seyler düsünüyorum bazen umutlaniyorum ama bi kac hafta sürüyo sonra tekrar umutsuzluga düsüyorum. Ve gittikcede kötülesiyo iliskimiz. Bana yardimci olablirmisiniz nasil yapicam bu olumlu düspnmeyi ve iliskimizin düzelmesinde gercekten faydasi olurmu?
Ben zaten yapi olarak herseyin en kötüsünü düsünüyorum ve galiba cekiyorumda deniyorum aslinda olumlu düsünmeyi ama sonra bu nasil düzelirki diyorum mesela esimle aram cok kötü beni sevmiyo artik diye düspnüyorum sonra olumlu düspnmeye calisiyorum hersey güzel olacak esim tekrar eskisu gibi olacak diye birden nasil sevsinki sevgisi bittiyse diyorum nasil mutlu oluruzki diyorum kendimi ksndiruyorum diyip basliyorum kendimi yemiye aglamaya.Canım olumsuz düşünceler,vesveseler düşünmeye başladığın an "dur" de kendi kendine ve en sakin,en Mutlu olduğun anlardan birini tekrar yaşıyor gibi düşünmeye başla,hatta yüzündeki gülümsemeyi saklama...
1-2 haftalık bir uygulama değil bunu hayata geçir,yaşam tarzı haline getir...
Can sıkıntısı durumları bazen hiç istemesek de düşünmek çözüm bulmak zorundayız,çözüm ararken de olayı tekrar yaşamayalım,objektif olarak dışarıdan bakarak değerlendirelim,çözüm arayalım,olayı sinir küpü olarak tekrar yaşamayalım
Sagol canim benim ne mutlu bana o zaman :)İdolümsün kızbuttrfly
Daha önce de başka bi yerde söylemiş mıydım bunu sana :))
Yine rakibemsin valla son 3 kilomu sana saklıyorum,bende ki kalıp da bu
Bbiz seninle konuştuk mu daha önceden?
hatırlıyor gibiyim...
olabilir canim kafam o kadar doluki bi türlü toparlayamiyorum.biz seninle konuştuk mu daha önceden?
hatırlıyor gibiyim...
Rica ederim canim,insallah senin de bol enerji dolu,pozitif mesajlarini okur;mucizelerini konusuruz.Seninki daha guzel olur valla neydim ne oldum diye : )
Maşallah. Bu şartlar altında hakikaten kuantum başarısı olmuş.Ben memurum esim polis ulkede, burada esim gorevli olarak geldik.Ben su an ucretsiz izindeyim.Oglum abd vatandasi olacak dogumdan dolayi.Kizim gidiyor krese burda tabi uygun fiyatli burda bulmak zor.Sagolun guzel dilekleriniz icin,Rabbim dualarimizi kabul ettigi guZel bir gun olsun bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?