Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben memurum esim polis ulkede, burada esim gorevli olarak geldik.Ben su an ucretsiz izindeyim.Oglum abd vatandasi olacak dogumdan dolayi.Kizim gidiyor krese burda tabi uygun fiyatli burda bulmak zor.Sagolun guzel dilekleriniz icin,Rabbim dualarimizi kabul ettigi guZel bir gun olsun bugun.

Sana ozel olmali calistigin yer.Yazmaya basladigin an arksi gelir canim,madde madde yaz;nasil bir bina ya da 2 katli bir yer mi,nasil bir ic dizayni olmali; mobilyalarina kadar hayal et.Deri koltuklar olsun misal,dokun otur hisset yani.Tek basina mi calisacaksin yoksa calisanlar olcak mi.Nasil calisan istersin,arkadas gibi ekip isi yapan keyifli bir ortam mi yoksa sana hanimefendi diye hitap edilinen elit bir ortam mi? Yani hangisi.sana zevk verir.Onemli olan keyif almak O goruntuden.Seslerini isitin,size bir seyler ikram edilsin tadina bakin filan.Bilincalti gercek sanmali yani.Gerisi size kalmis,hisse odaklaniyoruz ozgurluk,cosku,nese...

Olumlamada 9.günüm.. Bekliyorum sabırla. Araya yurtdşına çıkışım girdiği için 2 gün sekteye uğrattım. Belki bu büyüyü bozmuştur bilemiyorum :) Deniyorum, deniyorum..

Ay ben olumlama yaparken komşumun bana kek getirdiğini,kapıda ona teşekkür ettiğimi falan hayal ediyorum
buttrfly sen defter tutmuş muydun? Hergün yazıyor muydun?

Ay ben olumlama yaparken komşumun bana kek getirdiğini,kapıda ona teşekkür ettiğimi falan hayal ediyorum
buttrfly sen defter tutmuş muydun? Hergün yazıyor muydun?
Defterim yok canim bir suru kagidim vardi cantamda,hepsi ulkede simdi.Dondugum de onlara bakip,gozlerimin doldugunun imajine ediyorum Rabbime sukran duygulariyla :)

Benim de çok tatlı bir defterim var,ama hergün yazmıyorum,böyle ilham veren cümleler olduğunda ya da canım şıkkında yazıyorum falan günlük gibi bişey birisi okuyacak diye de aklım çıkıyor

Olumlamada 9.günüm.. Bekliyorum sabırla. Araya yurtdşına çıkışım girdiği için 2 gün sekteye uğrattım. Belki bu büyüyü bozmuştur bilemiyorum :) Deniyorum, deniyorum..

Once kaliplarindan kurtulman lazim,daha once dedigim gibi.Sabirla demissin,umutla demen gerekir.Bilincaltin buram buram olmayacak yine olmayacak diyor,boyleyken olmasini bekleme zaten canim aci ama gercek.Büyü filan degil bu gayet fiziksel bir gercek bunu da kalipla kuzum.Deniyorum,deniyorum aynen bilincaltinin ayri bir olmayacagini ispatlayacagim diyor :) Tatlimmmm once kaliplari degistir,bol bol olumlamayla ilgili seni ikna edecek seyler oku.Once inan yani

Hayırlı kandiller herkese.

ilk 50 sayfayı okudum. bayağı bilgi paylaşımı var. Olumlama yapmayı anladım. Bakalım 21 günlük yapabilecek miyim!

.
yapabilecek miyim diye sorma..neden nasıl kalıpları olmasın..yapacaksın tabiki hatta yapıyorsun bile :)

hoş geldin canım..
herkesin herksten öğreneceği bişeyler oluyor..
asla kendini umutsuz sıkıntıda ve moralsiz görme
herşeyin çaresi vardır muhakkak

bozulan bi büyü olduğunu sanmıyorum
ara vermek mecburiyetten olmuş sadece
o kadar takılma
kaldığın yerden devam et :)

Iyi aksamlar hayirli kandiller arkadaslar. Ben cok olumsuz düsünen biriyim ve su an hayatim cok mutsuz ve huzursuz .son 2 senedir esimle cok problerimiz var ve ben gelecekle ilgili hep kötü seyler düsünüyorum bazen umutlaniyorum ama bi kac hafta sürüyo sonra tekrar umutsuzluga düsüyorum. Ve gittikcede kötülesiyo iliskimiz. Bana yardimci olablirmisiniz nasil yapicam bu olumlu düspnmeyi ve iliskimizin düzelmesinde gercekten faydasi olurmu?

Canım olumsuz düşünceler,vesveseler düşünmeye başladığın an "dur" de kendi kendine ve en sakin,en Mutlu olduğun anlardan birini tekrar yaşıyor gibi düşünmeye başla,hatta yüzündeki gülümsemeyi saklama...
1-2 haftalık bir uygulama değil bunu hayata geçir,yaşam tarzı haline getir...
Can sıkıntısı durumları bazen hiç istemesek de düşünmek çözüm bulmak zorundayız,çözüm ararken de olayı tekrar yaşamayalım,objektif olarak dışarıdan bakarak değerlendirelim,çözüm arayalım,olayı sinir küpü olarak tekrar yaşamayalım

biz seninle konuştuk mu daha önceden?
hatırlıyor gibiyim...

Ben zaten yapi olarak herseyin en kötüsünü düsünüyorum ve galiba cekiyorumda deniyorum aslinda olumlu düsünmeyi ama sonra bu nasil düzelirki diyorum mesela esimle aram cok kötü beni sevmiyo artik diye düspnüyorum sonra olumlu düspnmeye calisiyorum hersey güzel olacak esim tekrar eskisu gibi olacak diye birden nasil sevsinki sevgisi bittiyse diyorum nasil mutlu oluruzki diyorum kendimi ksndiruyorum diyip basliyorum kendimi yemiye aglamaya.

İdolümsün kız buttrfly
Daha önce de başka bi yerde söylemiş mıydım bunu sana :))

Yine rakibemsin valla son 3 kilomu sana saklıyorum,bende ki kalıp da bu
Sagol canim benim ne mutlu bana o zaman :)
Biliyorsun tatlim hedefimiz 55 ti ama simdi ben daha da asagi cektim, burdaki zayif narin hemcinslerim sagolsun; bol gazli zayiflama gunleri bizi bekliyor insallahhh :)

Kızlar aklıma bir fikir geldi ve hemen sizinle paylaşmak istedim :) İçinizde benim gibi aşkı arayan var mı bilmiyorum ama vardır ya da olacaktır düşüncesiyle yazıyorum :) Kendime yeni bir defter aldım ve bu defterin sayfalarını ''gelecekteki sevgiliye'' adamaya karar verdim :) Yani gelecekti sevgilime her gün yazacağım. Onunla kurduğum hayalleri, beraber yapmak istediklerimi, kendimi ve onu anlatacağım... Her gün onu düşündüğümü, onu beklediğimi, onu bulmak için verdiğim çabaları... Hayalimde ki adamı bulduğumu hissettiğim an da bu defteri ona hediye edeceğim. :) Her bir sayfaya da El Fettah (Bütün kilitli kapıları açan, açıcı demek) olan Allah'ın adıyla başlıyorum. Yazılarıma hayallerim de eşlik ediyor elbette, önce zihnimde canlandırıp daha sonra da yazıya döküyorum :) Dilerseniz kendinize şirin bir kutu alıp, mektup yazıp, mektubunuzu da o şirin kutuya postalayabilirsiniz ve aradığınız aşkı bulduğunuzda gönderdiğiniz postalar eline ulaşmış olur :) İlla defter olması şart değil ya da illa konunun aşk olması şart değil. Dileğiniz her neyse ona mektuplar yazabilirsiniz :) Bakalım işe yarayacağını düşünüyorum. Bugün ilk sayfamı yazdım ve sanki hayatımın aşkı karşımda oturuyormuşta ona anlatıyormuş gibi heycanlandım :)

Bir kez daha herkesin huzurunda yol gosterici nitelikteki degerli arklarimiz pofu ve buttrfly a tesekkr etmek istiyorum, iyi ki herkes ve bu topik var :)
Rica ederim canim,insallah senin de bol enerji dolu,pozitif mesajlarini okur;mucizelerini konusuruz.Seninki daha guzel olur valla neydim ne oldum diye : )

Maşallah. Bu şartlar altında hakikaten kuantum başarısı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…