herkese hayırlı cumalar :) bu ara fazla bişey yazamadım ama takipteyim okuyorum tam umutsuzluğa kapıldığım anda bana umut veriyosunuz :)
ek olarak;o an o var..onu yaşadığınızda ki duygular..canlandırma..hepsini yapıyorum..sonrada kutuma atıyorum..kısacası uçup gitsin ve bana dileklerimi getirsin diye serbest bırakıyorum :)Nefs kuzum yazarken o anı yaşıyor gibiyim..
mesela bi arabam var..diyorum arkasına çok güzel minik koyu lacivert bi arabam var..çok seviyorum bunu..falan diyorum
zaman kaybetmeden başlamanı tavsiye ediyorum...hayatında çok şeyin değiştiğine kendi gözlerinle şahit olacalsın :)Merhabalar.
Güzel enerjilerle dolu insanlar gibisi var mı?
Ara ara okuyordum ama herkes o kadar pozitif ki müsait olduğum ilk an 1. sayfadan itibaren okuyup faydalanmayı düşünüyorum.
Hepinize güzel günler dilerim.
kızlarr bişey demek istiyorum
forumda mesajları yenilediğimde hep bi derdim var köşesindeki yazılar çıkıyor karşıma
başlıklar ise aynen şöyle: ''çok kötüyüm'',''bunalımdayım'' ,''çok yalnızım ''.... cidden artık okumuyorum ya,içim şişiyor baktıkça
kızlarr bişey demek istiyorum
forumda mesajları yenilediğimde hep bi derdim var köşesindeki yazılar çıkıyor karşıma
başlıklar ise aynen şöyle: ''çok kötüyüm'',''bunalımdayım'' ,''çok yalnızım ''.... cidden artık okumuyorum ya,içim şişiyor baktıkça
aynen yaHiç okumadım,okumam da
Etrafta o kadar çok olumsuzluk,köyü niyet,beyin yakan olay var ki,haberleri bile çok yüzeysel takip ediyorum,değişen bişey yok
Haber yerine,yorumları okutuyorum sadece
Ben artık bdv ye hiç girmiyorum...Enerjimi aşşagıya çekiyor bazı konular. Bakmıyorum o yüzden... Tv de izlemiyorum, magazin proglarınıda, benim stilimi hergün izlerdim mesela ayyy ne fena bir programmış negatif..izlemiyorum onuda..ekşi sözluk okurdum onada bakmıyorum artık..cok art niyetli yazılar cok orda..enerji kaybı resmen..facebook da yok artık..bana ne insanların yaşamından herkes birbirinin gözüne birşeyler sokmaya çalışıyor orada da...
Artı...kim ne yapmış, kim ne giymiş, kim nasıl davranmış hiç umrumda da degil...insanları artık eleştirmiyorum...etrafımdakiler için diyorum bunu...
tamamen kendime döndüm içime...you tube işime yarayacak videolar arayıp onları seyrediyorum. internet radyoyu açıp yabancı müzik dinliyorum. dinlerken hayaller kuruyorum. bir de burda sizinle takılıyorum :)
Arındım ve kendimi mutlu hissediyorum artık.
Sevgilipofu gerçekten millet olarak yakınmayı, surat asmayı, sürekli bir şeylerden şikayet etmeyi öyle seviyoruz ki... Elbette herkesin türlü sıkıntıları var ama bunu sürekli anlatarak ve düşünerek büyütmenin ne anlamı var. Ben de bakmak istemiyorum ama o kadar çok başlık var ki ve o kadar çok cevap veriliyor ki en fazla bdv konuları çıkıyor karşımıza. Ben bazen diğer konulara bakmıyorum bile direk konumuzu bulup burayı güncelliyorum. @audrey_24 ün aktardığı hikaye ne kadar doğru, kendi içimize bakmıyoruz mutlu olacak bir sürü sebep varken nasıl yapsamda mutsuz olsam, bugün acaba kendime neyi dert edinsem diye kendimizi paralıyoruz, kendi yakın çevremde buna dahil. Bizim düşünce sistemimizi değiştirmemiz gerekiyor, inşallah toplum olarak bunu başarabiliriz.
Ben çevremde mutlu insanlar görmeyi istediğimden sürekli şikayet halinde olanlarla mümkün mertebe görüşmüyorum. Burasınıda okuyunca motive oluyorum, daha da umutla bakıyorum geleceğime. Benzer benzeri çeker evet bizde birbirimizi çektik, İyiki varsınız kızlar
vee bu sayfayı tesadüfen trend konularda gördüm.ilgimi çekti paylaşılanlar...içimdeki boşluk ve mutsuzluk beni sardıgı anda birden karşıma çıkıverdiniz işte :)
Okuyupta yazmayanlar da biliyorum. Birgün onlarda gelip dahil olacaklar biliyorum.
Buraya her girdigimde sizlerden bir söz bir ses işitmek beni mutlu ediyor. Birbirimize pozitif birşeyler söylememize o kadar çok ihtiyacımız var ki...Ülke olarak herkes mutsuz, herkes birbirine çatmak isteyen, birbirini umarsızca eleştiren ve herkes o kadar negatif ki...herkes sag duyusunu kaybetmiş...taş altında kalır laf altında kalmam diyen o kadar çok insan var ki...siz ve sizin gibilerine çok ihtiyacım var ihtiyacımız var.
doğrudur canımKızlar Merhaba çok şükür Allahima bugün de mutlu huzurlu sağlıklı uyandim burayı buldugum icinde çok şükür :) iyiki varsınız
Ben şimdilik rahat uykuta dalmak derin uyumak mutlu huzurlu sakin neşeli olmak adina yapiyorum olumlamalarimi dogru mudur syflari okuyorum bayagi okudum vakit buldukça okumam gereken kitaplarida alırım çok seviyorum kitap okumayı
Kıııız felsefe grubu gibi oldu ya burası
erkekler fazla odun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?