Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

hoş geldin kuzummm :))
aaahh bende diyorum neden sürekli herşeye gülüyorum
içim bi rahat

O kadar cabaladigim insanlar oldu guzel dusunsun guzel yasasin diye,sonra baktim kendimi yoruyorum.Olmayinca olmuyor,biraz da fitrat meselesi,icinde olacak insanin.Sonralarda okudum bir yerde ama;siz kendiniz icin yapin etrafiniza zaten bulasacaktir,ya siz gibi olacak ya da o kisilerden kopacaksiniz ayni enerjiye sahip olamayacaginizdan diyordu.Her zaman da oyle oldu :)

Bu kuantum,bilincalti,enerji olayini bilincalti kabul ettigi zaman artik hayatimizdaki hersey enerjiyle calisiyor hale geliyor iyi ya da kotu :) Bilincaltinin iyisi kotusu yok ama biz soyle kodlayabiliriZ enerjim dusse bile ben koruma altindayim,cok sansliyim filan diye :) Kotu bir sey okuyayim,duyayim aninda etkilenebilme potansiyelim var. Daha once cok konusuldu, o siralarda yazip enerjiyi dusurmek istemedim.Ne zaman ikizlere hamileyim yazilarini okudum ikizlerime hamile kaldim kendiligimden,sonra ustune bebegimi kaybettim kismini okudum resmen o ruh haline burundum bebeklerimin kalbi durdu.Sonra kimyasal gebelik yasadim.Kizim dogmadan once erken doguma takildim kk da ne isim vardi ki anlamiyorum kizimi kucucukken dogurdum.Sonra 2 ay once takip ettigim hamilelik grubunda tutturmuslardi suram agriyor,buram agriyor sanci gibi hemen takibi biraktim;ama etkilendim iste 2 gun sonra sancilarim basladi cektim yine yani.Ama simdi cozumu hic takip etmemekte buldum cok rahatim;cunku cok fena empati kurabiliyorum,direk o moda giriyorum.Kimisi hic etkilenmez mesela, boyle mistik olaylara da ilgisi de yoktur zaten :) Diyorum ya fitratta da olacak.

bende hemen etkileniyorum
onun için düşüncesi bile geldiği an ayy bi defol diyorum
zaten görmezden geliyorum duymak istemiyorum
kendimi başka yönlere verdim onlarla ilgiliyim
insan gerçekten ister istemez etki altına girebiliyor

Canimm cok sevindim mutlu olmanaaaa bende tesekkur ederim

ahh ahh bende aynısını yaşadım işte bebeğimi kaybettim kısmına bakmıyorum artık... ikizlere hamileyim yazılarını okuyayım bari :)

ahh ahh bende aynısını yaşadım işte bebeğimi kaybettim kısmına bakmıyorum artık... ikizlere hamileyim yazılarını okuyayım bari :)
Cagiriyoruz canim kendimiz bizzat iste,pozitif düşünecegiz,pozitif hikayeleri okuyacagiz,pozitif insanlarla konusacagiz.Sonuc tabiki Allahin izniyle pozitif olacak :) Aklima gelen basima geldi,korktugum oldu gibi cümleleri yasamayacaz :) Hamilelik,dogum demek hormonlar demek,hormonlarimiz duygu ve dusunceden direk etkileniyor zaten;bildigin enerjiyle calisiyor canim;Allahin esmalarini,mucizelerini,guzelliklerini hissedip enerjimizi yükselttigimizde hormonlara doping yapmis oluyoruz mesela :)

evet çok haklısın.. artık pozitif düşünüyorum ama yılların alışkanlığı işte bi anda olumsuz bişey geliyor aklıma hemen başka seyler düşünmeye çalışıyorum :) birde içimde ki korkular var. onları yenmeye çalışıyorum bu ara...

ek olarak;o an o var..onu yaşadığınızda ki duygular..canlandırma..hepsini yapıyorum..sonrada kutuma atıyorum..kısacası uçup gitsin ve bana dileklerimi getirsin diye serbest bırakıyorum :)

pofu canım alintilarken karıştı.
Tekrar Teşekkürler

Son düzenleme:
Allah bu güzel enerjini daim etsin. Seni okuyunca dahi bişeyler hissedebiliyorsak çevrendekilerin enerjilerine etkilerini düşünemiyorum :)
Sagol tatlim o gercekten senin de enerjinin guzelliginden :) Eger pozitifse,kendiyle barisiksa cevremdeki insan acayip gaz veriyorum,enerji doluyor.Ama hem negatif hem de egosu yuksek takintiliysa enerjim resmen küfür etkisi yapiyor : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…