Bu kuantum,bilincalti,enerji olayini bilincalti kabul ettigi zaman artik hayatimizdaki hersey enerjiyle calisiyor hale geliyor iyi ya da kotu :) Bilincaltinin iyisi kotusu yok ama biz soyle kodlayabiliriZ enerjim dusse bile ben koruma altindayim,cok sansliyim filan diye :) Kotu bir sey okuyayim,duyayim aninda etkilenebilme potansiyelim var. Daha once cok konusuldu, o siralarda yazip enerjiyi dusurmek istemedim.Ne zaman ikizlere hamileyim yazilarini okudum ikizlerime hamile kaldim kendiligimden,sonra ustune bebegimi kaybettim kismini okudum resmen o ruh haline burundum bebeklerimin kalbi durdu.Sonra kimyasal gebelik yasadim.Kizim dogmadan once erken doguma takildim kk da ne isim vardi ki anlamiyorum kizimi kucucukken dogurdum.Sonra 2 ay once takip ettigim hamilelik grubunda tutturmuslardi suram agriyor,buram agriyor sanci gibi hemen takibi biraktim;ama etkilendim iste 2 gun sonra sancilarim basladi cektim yine yani.Ama simdi cozumu hic takip etmemekte buldum cok rahatim;cunku cok fena empati kurabiliyorum,direk o moda giriyorum.Kimisi hic etkilenmez mesela, boyle mistik olaylara da ilgisi de yoktur zaten :) Diyorum ya fitratta da olacak.
Ben de oldum olası başka insanlardan duyup gördüğüm negatif olaylar,kötü deneyimler karşısında hep bana bişey olmaz,böyle şeyler hep başkasının başına gelir çünkü ben şöyle şöyleyim,ya da aaa ne kadar kötü yazık ama çok şükür ben böyleyim derim...Bu kuantum,bilincalti,enerji olayini bilincalti kabul ettigi zaman artik hayatimizdaki hersey enerjiyle calisiyor hale geliyor iyi ya da kotu :) Bilincaltinin iyisi kotusu yok ama biz soyle kodlayabiliriZ enerjim dusse bile ben koruma altindayim,cok sansliyim filan diye :) Kotu bir sey okuyayim,duyayim aninda etkilenebilme potansiyelim var. Daha once cok konusuldu, o siralarda yazip enerjiyi dusurmek istemedim.Ne zaman ikizlere hamileyim yazilarini okudum ikizlerime hamile kaldim kendiligimden,sonra ustune bebegimi kaybettim kismini okudum resmen o ruh haline burundum bebeklerimin kalbi durdu.Sonra kimyasal gebelik yasadim.Kizim dogmadan once erken doguma takildim kk da ne isim vardi ki anlamiyorum kizimi kucucukken dogurdum.Sonra 2 ay once takip ettigim hamilelik grubunda tutturmuslardi suram agriyor,buram agriyor sanci gibi hemen takibi biraktim;ama etkilendim iste 2 gun sonra sancilarim basladi cektim yine yani.Ama simdi cozumu hic takip etmemekte buldum cok rahatim;cunku cok fena empati kurabiliyorum,direk o moda giriyorum.Kimisi hic etkilenmez mesela, boyle mistik olaylara da ilgisi de yoktur zaten :) Diyorum ya fitratta da olacak.
Ya benim kocam gördüğünüz gibi tam hödük,ben gibi olmasa da kopmam ben ondan aaaaO kadar cabaladigim insanlar oldu guzel dusunsun guzel yasasin diye,sonra baktim kendimi yoruyorum.Olmayinca olmuyor,biraz da fitrat meselesi,icinde olacak insanin.Sonralarda okudum bir yerde ama;siz kendiniz icin yapin etrafiniza zaten bulasacaktir,ya siz gibi olacak ya da o kisilerden kopacaksiniz ayni enerjiye sahip olamayacaginizdan diyordu.Her zaman da oyle oldu :)
Ben de oldum olası başka insanlardan duyup gördüğüm negatif olaylar,kötü deneyimler karşısında hep bana bişey olmaz,böyle şeyler hep başkasının başına gelir çünkü ben şöyle şöyleyim,ya da aaa ne kadar kötü yazık ama çok şükür ben böyleyim derim...
Kötü olayı asla kendime kondurmam,nedense ben Allah'ın sevgili kuluyum bana göre :))
Kötü şeyler hep başkalarının başına gelir diye düşünürüm hayret ederim :))
Demekki ben doğuştan kuantumcuyum
Bi de kendim Hakkı'nda başkalarına söylemesem de hiç mürevazi değilim,iş yerinde bana göre en başarılı,en istenen kişi benim,en tatlı,sağlıklı çocukları ben doğurdum,kiloma dikkat ederim,spor da yaparım en güzel pastayı da,ortamlarda hep aranılan çağırılan kişiyimdir,farklı şehirlerden bir sürü dostum diyebileceğim arkadaşım vardır,hepsiyle görüşür bağımı koparmam,en güzel ben giyinirim(herkes nerden aldığımı sorar,bazen pazardan bile alırım) kocamla aramı hep dengede tutarım o beni benim onu sevdiğimden daha çok sever,kıskanır.tanıdoğım en iyi araba kullanan kadın benim,en iyi anne benim,tanıdığım en disiplinli ve aynı zamanda en yerinde insiyatif kullanan insan benim...
İşte bu yüzden benim başıma kötü birşey gelmezkendime herkesten çok güvenirim,toplum önünde hiç hazırlık yapmadan bile konuşurum,hatta ben konuşayım diye atlarım
Evet egoist manyağımama gerçekten böyle
Esler arasinda olmaz canim kolay kolay sanmiyorum,cunku surekli enerji gonderimi,yukseltmesi oluyor : )) Mesajinda bahsetmistin sinavla ilgili olan da,bak o da bir sey istr
Ya benim kocam gördüğünüz gibi tam hödük,ben gibi olmasa da kopmam ben ondan aaaa
Ay kuzummm beni tanıyan birinin de -hele de senin gibi tahlil yeteneği iyi olan-böyle alenen tasdiklemesi çok hoşuma gitti
Eziklik hiç yakıştırmam kendime,ben sürünsem de kuyruğum dik gezerim,çok güçlüyümdür,hem ruhen hem de bedenen bu arada anladım ben seni. İşte biraz da bu yüzden şımarıklık mı ediyorum diyorum ya,herşeyim var daha ne diyorum anladın sen
Nazardan korunmak için ne yapıyorsunuz peki?Ben de oldum olası başka insanlardan duyup gördüğüm negatif olaylar,kötü deneyimler karşısında hep bana bişey olmaz,böyle şeyler hep başkasının başına gelir çünkü ben şöyle şöyleyim,ya da aaa ne kadar kötü yazık ama çok şükür ben böyleyim derim...
Kötü olayı asla kendime kondurmam,nedense ben Allah'ın sevgili kuluyum bana göre :))
Bi de kendim Hakkı'nda başkalarına söylemesem de hiç mürevazi değilim,iş yerinde bana göre en başarılı,en istenen kişi benim,en tatlı,sağlıklı çocukları ben doğurdum,kiloma dikkat ederim,spor da yaparım en güzel pastayı da,ortamlarda hep aranılan çağırılan kişiyimdir,farklı şehirlerden bir sürü dostum diyebileceğim arkadaşım vardır,hepsiyle görüşür bağımı koparmam,en güzel ben giyinirim(herkes nerden aldığımı sorar,bazen pazardan bile alırım) kocamla aramı hep dengede tutarım o beni benim onu sevdiğimden daha çok sever,kıskanır.tanıdoğım en iyi araba kullanan kadın benim,en iyi anne benim,tanıdığım en disiplinli ve aynı zamanda en yerinde insiyatif kullanan insan benim...
İşte bu yüzden benim başıma kötü birşey gelmezkendime herkesten çok güvenirim,toplum önünde hiç hazırlık yapmadan bile konuşurum,hatta ben konuşayım diye atlarım
Eşler birbirinden çok etkilenir aslında. Peki hayallerinizi, imajinasyonlarınızı eşlerden nasıl gizleyebiliyorsunuz? Aynı hayali iki kişi paylaşıp istese daha kuvvetli bir enerji olmaz mı? Hani hayallerimi eşim bile bilmez demişsiniz.Esler arasinda olmaz canim kolay kolay sanmiyorum,cunku surekli enerji gonderimi,yukseltmesi oluyor : )) Mesajinda bahsetmistin sinavla ilgili olan da,bak o da bir sey istr
Bana nazar değmez diyorum en başta,sonra diyorum ya ben böyle hissediyorum ama dışarı karşı "mükemmel" hayatımı çok yansıtmam,içimden acırım,yazık olmuş diye düşünür sonra ama bana olmaz çünkü ben....yım diye mantığa bürürüm kendimce,hem de dualara inanırım,nazar değecek gibi bir hisse kapıldıysam o an felak-nas surelerini içimden okurum,bana bişey olmaz çünkü ben dualarımı ediyorum derim meselaNazardan korunmak için ne yapıyorsunuz peki?
Ne güzel canım,etkilenmişsen süper,aman diyim olumsuz olaylardan da böyle çabuk etkilenme,bunu başarabildiysem bunu da yaparım de kendi kendine,olumlu düşün hepSelam kızlar hepinize
Evett size diyeceklerim var şöyle anlatayım....
Kim yazmıştı hatırlamıyorum mobilden girince eski sayfalara bakmak zor oluyor malum
Rüyalarimizi yönetmek tarzı birşeyler okumuştum.
Yanii o bayağı ilgimi çekmişti zaten okurken....
Bu gece yine hemen hemen her gece gördüğüm bir kabusum var yaşadığım gerçek bir olayın devamını veya aynısı farklı şekillerde görüyorum hep sıkıntı içinde uyanirim
Ama dün gece rüyamda bayağı bir sıkıntıdaydım çok bunalmistim ve pes edecekken birden rüyada olduğumu farkettim ve bir güç geldi " bu bir rüya gerçek değil korkma dedim " kendime.
Çok şükür kii kurtuldum...
Daha olumlamalara tam olarak başlamadım ama beynimde zihnimde bayağı bir yer alıyor bu aralar....
Okuduğum yazı bile beni etkilemiş gibi gözüküyor inşallah devam eder ve kabuslarim biter.
Ve inşallah duâlarımla beraber olumlamalara da başlarım.
Paylaşmak istedim
Ne güzel canım,etkilenmişsen süper,aman diyim olumsuz olaylardan da böyle çabuk etkilenme,bunu başarabildiysem bunu da yaparım de kendi kendine,olumlu düşün hep
o konuda ben de müzdaribim,içimde ne varsa söylerdim herkese ama yeni yeni saklamayı başarıyorum.Eşler birbirinden çok etkilenir aslında. Peki hayallerinizi, imajinasyonlarınızı eşlerden nasıl gizleyebiliyorsunuz? Aynı hayali iki kişi paylaşıp istese daha kuvvetli bir enerji olmaz mı? Hani hayallerimi eşim bile bilmez demişsiniz.
Nasıl gizlenerek yapılıyor imgelemeler kızlar bana da öğretin hayrınıza.
Yapacağımız her şey benim ve eşimin dilimizde de. Hele eşim çok konuşur her ortamda.. Yazın bunun acı tecrübelerini o da yaşadı.
Ben de oldum olası başka insanlardan duyup gördüğüm negatif olaylar,kötü deneyimler karşısında hep bana bişey olmaz,böyle şeyler hep başkasının başına gelir çünkü ben şöyle şöyleyim,ya da aaa ne kadar kötü yazık ama çok şükür ben böyleyim derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?