eskiden çirkin kız-yakışıklı çocuk yada tam tersi çirkin çocuk-güzel kız gördüğümde ayyy ne kadar da uyumsuzlar derdimHepsine birebir sahidim,enerjimi yukselttigim an cevrem bambaska boyuta giriyor :) Yeni enerji pesindeyim bakalim kimler cikacak karsima.Yakin zamanda sizler ciktiniz mesela,diger bir grubum vardi cok sevdigim onun ki bitti mesela frekansi.Enerjime enerji kattiniz sagolun varolun bu arada:)
Ozellikle cok güzel kizlarin yaninda hep cirkin erkekler oluyor :) Daha gecen gun dedim su sarisin barbie ler hep mi zenci erkeklerle : )))eskiden çirkin kız-yakışıklı çocuk yada tam tersi çirkin çocuk-güzel kız gördüğümde ayyy ne kadar da uyumsuzlar derdim
sonra bu frekans olayını öğrendim
bi kitapda daha detaylı okudum
artık o şekilde yaklaşmıyorum
zaten insan kendi hayatına bakınca da bu durumu özetleyebileceği ilişkileri mutlaka vardır
okuduğum kitapta şöyle yazıyordu
''her insanda bir çift anten vardır..bu antenler uygun frekansları bulur ve onunla uyum içinde olur..dışardan baktığınızda güzel bir kızın yanında çok çirkin bi erkeğin olması onların frekanslarının tamamen uyum içinde olmasından kaynaklıdır!!''
:))) bunu çok sevmiştim o zaman :) hala daha artık böyle bişeyle karşılaşırsam,antenleri uygun bunların diyorum
Ama ortaya cikan cocuk muazzam guzellikte oluyor : ))))renkli gozlu melez bebekler, cocuklarr.Ozellikle cok güzel kizlarin yaninda hep cirkin erkekler oluyor :) Daha gecen gun dedim su sarisin barbie ler hep mi zenci erkeklerle : )))
işte tamamen frekans meselesi..yoksa o kişiler aptal değillerdir herhalde kendilerine eziyet eden ,onları değersiz kılanionları sevmeyen birinin koluna girmek istesinlerOzellikle cok güzel kizlarin yaninda hep cirkin erkekler oluyor :) Daha gecen gun dedim su sarisin barbie ler hep mi zenci erkeklerle : )))
yok kuzum ne saçmasıpofu kuzum vıdeoları ızledım paylaştıklarının hepsını okuycam yarın sabaha bıraktım =))
su anda kıtap okuyup yatma modundayım =)) her gün olumlama yapmaya alıstım ama ben yarın nasıl olucak bakalım =)) ama yınede esmalarımı okuycam :)
Bu arada pofum bu cakra acma durumu sırayla mı yapılmalı yoksa kendı ıhtıyacın olan cakrayı mı temızlemek bır cozum ( sacma bır soru sormus olabılırımbu konudakı bılgım sıfır )
buttrfly sence bu bağ kesme olayını her gün yapmalı mıyız hoş bakalım kesebilecek miyim bağı..bazı yorumlarda zorlandıklarını yazanlar olmuş
Ay ben yaptım şimdi,öylesine üstün körü başladım ama sonunda sarıldım,affettimbuyrun hatunlar
hani şu eski sevgilisinden kurtulmak isteynler
yada birinden zarar görenler
yada geçmişi unut önüne bakıp mutlu olmak isteynler :)) güzel bi çalışma daha sunuyorum size
Canımızı yakan durum ya da kişilerle olan ile görünmez savaşlar yaşamak yerine, o durum ya da kişiden özgürleşmek için bağ kesme meditasyon çalışmasını kolayca uygulayabilirsiniz.
Bir kişi ya da durum canınızı acıttığında, ona nefret ya da olumsuz hisler duyduğunuzu hissettiğiniz her an yapabileceğiniz etkili ve güçlü bir çalışmadır. Anlamalı ve kabul etmeliyiz ki hiçbirimiz, birbirimizden ayrı değiliz. “Başkası” dediğimizde bizim bir yüzümüzü, yönümüzü bize gösteren, içimizde bir duruma işaret eden aynalardan başka bir şey değil. Ne kadar hoşumuza gitmese, canımızı acıtsa da bunun onun görevi olduğunu ve bizim şifalandırılmaya ihtiyaç duyan yanımıza dikkat çektiği için teşekkürü hak ediyor. Şimdi o durum ya da kişi ile görünmez savaşlar yaşamak yerine, o durum ya da kişiden özgürleşme zamandır.
Derin bir nefes alıp, gözlerinizi kapatın.
Burnunuzdan nefes alıp, ağzınızdan yavaşça nefesinizi verin.
Bedeninizin birkaç dakika gevşemesine izin verin.
Şimdi karşınızda o kişi ya da durumu hayal edin.
Gözlerinin içine sevgiyle bakın.
Ve içinizden şunu söyleyin…
“Sevgili …., bana bu yüzümü, yanımı gösterdiğin için sana teşekkür ederim. Seninle çok güzel deneyimler paylaştık. Benim artık buna
ihtiyacım yok. Ben artık bu yükü taşımak istemiyorum. Seni ve kendimi özgür bırakıyorum. Teşekkür ederim”.
Şimdi bedenleriniz arasında eterik bir kordon hayal edin.
Bu eterik kordon ile aranızda negatif enerjiler gidip-geliyor.
Bunlar sizde negatif duygular uyandırıyor.
Şimdi sağ elinize büyük altın bir makas alın.
Ve bu aranızda ki eterik kordonu, altın makas ile kesin.
Şimdi kordonun her iki tarafının da kuruyup düştüğünü imgeleyin.
Ve yeniden o kişinin gözlerinin içine bakın.
Ona yeniden teşekkür edin ve onu sevdiğinizi söyleyin.
Onu ve kendinizi sonsuza dek serbest bıraktığınızı ifade edin.
Ona sarılın ve sonra gitmesine izin verin.
Bu çalışma oldukça etkili ve güçlü bir çalışmadır. Bir defa yapmanız tüm negatif bağları kesmeniz için yeterlidir. Böyle olduğuna inanın, böyle olduğunu bilin.
Sevgi bağları kesilen bağlar değildir. O yüzden endişeniz olmasın. Bu çalışma sadece ve sadece negatif enerjilerin gidip-geldiği, size yük olan bağları keser. Ve sizi sonsuza dek özgürleştirir. Kendinizi hiç olmadığınız kadar rahatlamış ve hafif hissedersiniz. Her türlü durum ya da kişi ile bunu çalışabilirsiniz.
Şifa olsun.
alıntıdır.
O eski gruptan aynı frekansta olduğun kimseler yok muymuş? AcebaaaaaHepsine birebir sahidim,enerjimi yukselttigim an cevrem bambaska boyuta giriyor :) Yeni enerji pesindeyim bakalim kimler cikacak karsima.Yakin zamanda sizler ciktiniz mesela,diger bir grubum vardi cok sevdigim onun ki bitti mesela frekansi.Enerjime enerji kattiniz sagolun varolun bu arada:)
Frekansi devam edenlerle kopma olmuyor canim iste, aynen boyle isteAy ben yaptım şimdi,öylesine üstün körü başladım ama sonunda sarıldım,affettim
Arkasını dönüp giderken Bi de öpücük attım iyi mi
O eski gruptan aynı frekansta olduğun kimseler yok muymuş? Acebaaaaa
Ben bu affetme ve özgürleşme olayını düşünüyorum düşünüyorum mesela,bende eski aşk vs çıkmıyor,hepsine Zaman'ında acımı çektikten sonra s***tir çekmişim. Benim de tabi ki kırgınlıklarım var ama çoğunlıkla anneme,babama ve kardeşime onlarla da kin tutmamışım,canımdır deyip affetmişim hep.
Tırtılın Yolun Sonu Dediğine ; Kelebek , Allah dermis ...
Bu söz bana yaşama amaci gücü sevinci verir baş edemediğim zamanlarda .
Sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar huzurlu geceler ♡♡♡♡♡♡♡♡
Öncelikle zaman zaman enerjimizin düşebileceģini kabul et canim,sonra da mutlaka canini sıkan enerjni dusuren seyi mutlaka kagida yaz.Sonra o kagidi yirt at.Mutlu olmaya,güzel bir gün gecirmeye niyet et.Guzel manzara,doga resimlerine bak.Bunlarin siyah beyaz oldugunu hatta hic olmadigini düsün,Yaradan in o guzel sanatinin bir daha farkina var;esmalarla da şükürlerini sunarsa o güzel esmalarin enerjisi sana fazlasiyla geri doner.Ya Kuddüs Ya Berr in anlamlarina bakabilirsin,videolar da oluyorKızlarım günaydın 2 gündür enerjim inanılmaz düştü kendimi bu dünyada degil gibi hissediyorum lütfen birwz enerji gönderin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?