Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Super olurdu,huzura ererdık orası kesın :)
Bende bir ciziyorum bir buraya bakiyorum, ciziyorum video ariyorum yazi okuyorum hahahahah :) olur oylee arada benimde su anda isim pek yoğun degil hafiflettim ondan rahatim :)

İyiki burası var işim olmayınca hemen buraya bakıyorum kim ne yazmış diye, sıkılmıyorum. Daha fazla yazılsa çokk memnun olurum

Topik kurucusu pofu zaten cevabını vermiş. Bende yeniyim daha.

Iyi akşamlar arkadaşlar bugün yine cok güzel şeyler paylasmissiniz yüreğinize sağlık

Ben de uygulamalari yapmaya baslayali daha pozitifim kucuk seylere takilip sinirlenmedigimi fark ettim bir de dun bir sey yasadim ders oldu resmen kucuk elekrikli bir soba alicam marketten kutu bayagi yuksekteydi iki tane kalmisti ondekini zorla yetisip aldim kutunun bir iki yeri az ezilmis tasinirken herhalde Allah vere bozuk cikmasa dedim acelem de var kasadaki gorevliye sordum kutu biraz yipranmis sobada sorun yoktur dedi Neyse eve geldim sobanin bir cubugu tam yanmiyor Al iste dedim bozuk ben tahmin etmistim diyince kafama dank etti agzimdan cikan sozler ...
Nasilda alistirmisim kendimi agiz aliskanligi daha cok yolum var duzeltilecek bir suru yanlis soylemlerim ogrencegim cok sey var ....
Ogrenmeye ve hayatimi Guzellestirmeye niyet ettim insallah sizlerle.

İslam peygamberi a.s. miraç ta daha yatağı soğumadan, madde enerjiye dönüşmüş başka alemleri dolaştıktan sonra enerji olarak tekrar maddeye dönüşerek seyahatini tamamlamıştır.

İslam peygamberi a.s. miraç ta daha yatağı soğumadan, madde enerjiye dönüşmüş başka alemleri dolaştıktan sonra enerji olarak tekrar maddeye dönüşerek seyahatini tamamlamıştır.
nasıııllll yaniiiii
bunu nerden biliyorsun belirli bi kaynak var mı
bu dediğin tam olarak boyut atlama çünkü
kaynak varsa paylaşır mısın lütfen

hoş geldin canım :) biraz geç oldu karşılamam ama idare et :)

Endiseyi birakin, bir seyler olsun diye cabalamayin,nasil olur demeyin kendinizi o harika,eşsiz olanaklar deryasina açin tüm kalbinizle,beyninizle Görelim Mevlam Neyler Neylerse "En"güzelini eyler deyin ve ennn güzeli olsun.
evet sana katılıyorum
endişe olduğu anda zaten yapılan olumlama sıfırlanıyor
çünkü siz hala bilinçaltınızı temizlemiş ve güzel şeylerle doldurmuş olmuyorsunuz...
hani diyorum ya hep dilek kutuma yazıp atıyorum bir daha da dönüp bakmıyorum onun uçup gidip beni bulacağı yerde olması için :)

imgeleme yaparken 3. göz olarak bakma olaylara
tamamen kendin ol
kendin hareket et
basit imgelemelerle başlayabilirsin
örneğin bi bardak suya konsantre olup sonra gözlerini kapatıp o bardağı canlandır
sonra o bardağı aldığını dokunduğunu hissettiğini...vs
bu şekilde her gün çalışırsan sonra sonra kendini o olayların içine atabilirsin :)

Cok sagol canim vakit ayirip sorularima cvp verdigin icin yeniyim cunku olumlama islerinde kafam karisik o yuzden :)

ne demek her zaman
bizim bile hala eksiklerimiz var :)
sorarak paylaşarak öğreniyoruz

kuzum öncelikle bi olumlama ile devam et
beynini ve kendini yorma
önce bi konuyu halletmen lazım
gün içinde kendini sev şımart esma oku bunlar normal ama yoğunlaşmanı sabah uyanınca ve gece uyumadan az evvel o konu üzerinde yapman gerek..
imajinasyonu da eklemen gerek..beynin sinyalleri ile sana onu daha çabuk getirsin ..
ama içinde acabalar keşkeler olmasın :)
imajinasyon yaparken kasmamalısın kendini

Aynen öyle Peygamber Efendimizin ışınlandığı olarak yorumlanmaktadir miraçta mesela.Peygamberlerin mucizelerini teknoloji olarak ilerleyen zamanlarda yasanilacagi düsüñuluyor.Bunlardan biri de ısınlanma iste,kuantumla hem de.

Canim cok soru sordum vallaa her zaman esma okumaya calisiyorum ama bu olumlama islerinde yeni oldugum icin sorma ihtiyaci duydum cok sagol zamanini ayirip cvp verdigin icin
Icinden geldigi gibi oku; soylesi daha mi iyi boylesi daha mi iyi diyip vesvese verme kendine.Sadece anlamlarini düsün,o huzuru hisset.Kalplarden,düsüncelerden gecenleri Allah biliyor zaten

ışınlanma olayını boyut atlamada yapabileceğimizi biliyor musunuz?
bunu okuduğumda çok şaşırdım
hatta tüm dünyayı gezme,piyangoyu kazanma,bişrylere müdahele edebilme ..vs
özellikle sormuştum boyut atlama konusunu :) işte tam bu yüzdendi...

Cok detaylarini bilmiyorum canim sanirim egom su an korkmus durumda hic o konulara girme diyor : ))) Aklima gelmisken bu manyak ego var yaaa büyümekten,gelismekten cok korkar;hep biir bahanesi vardir :)

Cok detaylarini bilmiyorum canim sanirim egom su an korkmus durumda hic o konulara girme diyor : ))) Aklima gelmisken bu manyak ego var yaaa büyümekten,gelismekten cok korkar;hep biir bahanesi vardir :)
şuan için boyut değiştirme bana da uzak ama sanırım bi kaç defa yaptım..tam emin değilim..burdan anlatılacak gibi değil ama onu biliyorum
ama cidden bunu yapmak son aşama gibi geliyor..zaten bunu yaparsak olay bitmiştir..

Selamlaaarrrrrr
ne boyutlara geçmişsiniz,kuantum sıçramaları yapmışsınız
başka alemlere akmışsınız ben yokken
Ben bu aralar dualara ve kitaplarıma verdim kendimi,
buraya gelemesem de enerjim tavan arada yine takipteyim ama...

Durun sizinle beğendiğim aklımda kalan bi kaç bilgi paylaşayım:

Olumsuz,yıkıcı ve kötü düşünürseniz,bu düşünceler ifade edilmesi ve bir çıkış yolu bulması gereken yıkıcı duygular ortaya çıkarır.Olumsuz doğaya sahip bu duuygular sık sık ülser,kalp sorunları,gerginlik ve anksiyete olarak vuku bulur...

Benim annem herşeyin en olumsuzunu,en kötüsünü düşünür dilinde duadan çok kahır,lanet vardır (yıllarca yaşadığı zorlukların eseri olduğunu düşünüyorum) ve ülseri var,sık sık sinir ve anksiyete nöbetine girer mesela...Bu olumsuz duygular bir şekilde dışarı çıkmak istiyor,bilinçaltı bunlardan kurtulmak istiyor,ancak kökü olumsuz olduğu için sinir patlaması olarak dışarı çıkıyor demek ki...

hoş geldin cnm
sende bi yeşil olmuşsun :)
kalp çakrası yeşili sever biliyor musun :)

olumsuz düşünen,dilinde beddua küfür olan insanların yüzlerine ve hayatlarına bakın!!hep kötüdür hep sorundur..
birde tam tersi olanların yüzlerine ve hayatlarına bakın!!miss gibi berraktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…