Tabi ki bunun uygun olmadgini biliyirum. Ama nasil biraktirabilirim dusuncesindeyim. Cunku bu adam bi anda gudne 3paket sigarayi daha dogmamis cocugu icin biraktiçocukların olduğu için zaten madde kullanan adamla 1 dk bile onları aynı evde tutmaman gerekiyor.yüksek gerilim hattı gibi, madde tüketimi de olan evde çocukların büyümesinin daha mı sağlıklı olduğunu zannediyorsunuz gerçekten?
Seviyorsunuz ama, kabullenmesenız sevginız biterdi. Seviyorum yazmıssınız.Madde kullanimini kabullenemiyorum. Benim istedigim hic biseyi onemsememesini asla kabullenemiyorum.
Evet evliligimin ozeti bu ah bilsem ne yapcagimi.
Evet seviyorum ama bu kadar olaylarin cogu son 1sene icinde oldu. Severek evlendgim bi adamdan bi anda zaten kopamamSeviyorsunuz ama, kabullenmesenız sevginız biterdi. Seviyorum yazmıssınız.
Cesaretin gelecek belirsizliginden dolayi yok ya da evliligi belki de prestij olarak goruyorsun.Cesaretim yok sanirim bilmiyirum
2.cocugu bu sartlarra hic dusunmezdim ama kendi geldi o kadar sıki korunmama ragmen geldi. Dedim belki duzelir 2cocuk sorumlulugyla ama olmadi iste
Tek basima yetemekten korkuyorum. Baba olamam sonucta babalari onlardan da uzaklasir diye korkuyorum
Bosanma ve bosanmadan hemen sonraki sureci yasicak gucum yok aslinda. Faydasi yok ki oda ortadaCesaretin gelecek belirsizliginden dolayi yok ya da evliligi belki de prestij olarak goruyorsun.
Otur eline bir kagit kalem al ve artilari bir tarafa, eksileri bir tarafa yaz. Alt alta topla. Ona gore kararini vermen kolaylasir. Adamin ya da bu evliligin sana ne faydasi var? Ne zarari var?
yerinizde olsam evi toplar cocuklari alir cikar giderdim evden. eger size ve cocuklarina bagi devam ediyorsa gelir sizi bulur af diler ve o maddeyi birakir. ne kadar esinizi sevseniz de cocuklarinizi madde kullanan kisi ile babalari dahi olsa ayni evde barindirmanizi aklim almiyor alamiyor. Ya suurunu hepten kaybetse ve cocuklara isteyerek/istemeden bir zarar verse o zaman napacaksiniz? kendinizi suclamayacak misiniz? Allah yardimciniz olsun.Tabi ki bunun uygun olmadgini biliyirum. Ama nasil biraktirabilirim dusuncesindeyim. Cunku bu adam bi anda gudne 3paket sigarayi daha dogmamis cocugu icin birakti
Cok haklisiniz bunlari yasayan benim. Ama yinede korku var cocuklarim icinZaten tek başına değil misiniz, zaten ilgisiz olduğunu, onları görmediğini, tek başına ilgilendiginizi, hem para kazanıp hem evle ugrastiginizi , üstüne de onun ve ailesinin paşa gönlünü hoş tuttugunuzu yazmadiniz mi siz ?
Iste burda gitcek hic bi yerim yok. Ustelik cocugum okula gidiyo. Kizimin bakicisi belli benim isim belli bulmasi bizi zor degilyerinizde olsam evi toplar cocuklari alir cikar giderdim evden. eger size ve cocuklarina bagi devam ediyorsa gelir sizi bulur af diler ve o maddeyi birakir. ne kadar esinizi sevseniz de cocuklarinizi madde kullanan kisi ile babalari dahi olsa ayni evde barindirmanizi aklim almiyor alamiyor. Ya suurunu hepten kaybetse ve cocuklara isteyerek/istemeden bir zarar verse o zaman napacaksiniz? kendinizi suclamayacak misiniz? Allah yardimciniz olsun.
Bosanma ve bosanmadan hemen sonraki sureci yasicak gucum yok aslinda. Faydasi yok ki oda ortada
Ben bosandim. Oglum ayrildigimizda 7 yasindaydi. Her ayrilik bir travma getirir elbet cunku aliskanliklar var, duzen degisiyor. Ancak dogum bile sancisiz olmuyor ki. Evden kedin gitse uzulursun, degil ki esten ayriliyorsun. Ancak uzulecegim diye omur boyu bu yuku de cekemezdim ben. Su an cok huzurluyum. Oglum da mutlu. Oglumla eski esten farkli bir sehirde yeni duzenimizde yasiyoruz. Travma bir sure sonra bitiyor ve oh be bile diyorsunuz.Bosanma ve bosanmadan hemen sonraki sureci yasicak gucum yok aslinda. Faydasi yok ki oda ortada
Bu cumleniz cok iyi geldi bana. Yarin son kez konuscam bi daha o maddeyi eline alirsa ben acacam davayiBosanirsaniz tökezlersiniz belki de düşersiniz, geçer ama düştünüz yerden aslan gibi kalkarsınız..
Cok haklisiniz bunlari yasayan benim. Ama yinede korku var cocuklarim icin
Tek cocuk varken daha kolay dusunuyodum ama 2cocukla dahads korkuyorumBen bosandim. Oglum ayrildigimizda 7 yasindaydi. Her ayrilik bir travma getirir elbet cunku aliskanliklar var, duzen degisiyor. Ancak dogum bile sancisiz olmuyor ki. Evden kedin gitse uzulursun, degil ki esten ayriliyorsun. Ancak uzulecegim diye omur boyu bu yuku de cekemezdim ben. Su an cok huzurluyum. Oglum da mutlu. Oglumla eski esten farkli bir sehirde yeni duzenimizde yasiyoruz. Travma bir sure sonra bitiyor ve oh be bile diyorsunuz.
Korkularinla yuzlesmek zorundasin. Zaten hayati tekyasiyorsun su an. Pek degisen birsey olmayacak.Tek cocuk varken daha kolay dusunuyodum ama 2cocukla dahads korkuyorum
En zoru karar verme aşaması canım. Karar verene kadar benim canım çıkmıştı. Ama o kararı verince aldım elime valizimi cıktım gttm. Bak sana yemin olsun ne evden ayrıldıgım gün, ne evine son kez bakarken ne de mahkeme günü gözümden bir damla yaş akmadı. Benim psikolog um bana şunu demişti. Karar vermeye kendini zorlama, karar kendiliğinden gelecek. Hakkaten bende öle oldu. Bunaltma kendini dua et bol bolBosanma ve bosanmadan hemen sonraki sureci yasicak gucum yok aslinda. Faydasi yok ki oda ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?