Düsunceleriniz benim icin cok onemli...

Kendi anne babanıza ve onun anne babasına anlatın bence. Abisi vs varsa ona da. İşin ciddiyetini anlasın, ve boşanırsanız da cümle alem nedenini bilsin üzerinize gelmesinler. Çekindiği kimse yok demeyin belli etmese de çekinir artı yarın boşanırken içiniz daha rahat olur kimse ağzını açamaz size

Peki bu haftasonu bile köye gittiniz mi

Çocuklarınızı böyle bir adamdan uzak tutmanız gerektiğinin ne zaman farkına varacaksınız acaba...
Herseyin fazlasiyla farkindayim. Zaten 1aydir olan bi durum bu. Oncesinde de son 3aydir tek tek vardi. Belki birakir umuduyla su an savas veriyorum zaten. Eger birakmazsa zaten devam etmicek bu evlilik.
Bunu dusunuyorum zaten. Bu gune kadar hep sorun vardi ama bu madde kullanimi son nokta artik. Yani evliligi sonlandirmam gerektigini dusunduren en buyuk olay bu
Korkularinla yuzlesmek zorundasin. Zaten hayati tekyasiyorsun su an. Pek degisen birsey olmayacak.
Insallah ustesinden gelebilirim
Ben ne zaman boyle cikip gidebilcem cok merak ediyorum. Boyle giderse sonum bu ama ondan h9c suphem yok.

Kendi ailemle aram iyi degil. Zaten onlara acinca da ilk diyecekleri sey sen isteyerek evlendin. Kendi ailesine bu konu icin degil ama baska sorunlar icin hafif citlattim ama cok degisen bise olmadi

Eşiniz de öğretmen mi? İhbar edin içtiği gün kanında çıkar. Yada en azından yapacağınızı söyleyin. Ya senin eşinin kişiliği gelişmemiş, sitede vakit geçiriyormuş, sonra amcasıgille barışınca kuzenlerle, bir de uyuşturucuya başlamış. Bir de her haftasonu aileye gitme durumu var. Ailen haklıymış istememekte. Ama senin kararlı olduğunu görürlerse bence destek olurlar. Ailenin yaşadığı yere tayin iste, davanı da aç. Adamın umrunda değilsin zaten, adam senin dışında kim olsa onunla vakit geçiriyor.

Zaten öyle bir adama 3. Çocuğu hak ediyormusun demek lazım adam 2siyle İlgisiz Ken

Pislik herif.. Baba olmanın sorumluluğunu bilmeyen, sorumsuz birisi ile evlisiniz maalesef.. Allah kurtarsın...

çocuklarla ilgilenmeyin diyemem ama ev işine daha az zaman ayırıp o enerjiyi eşinize ayırsanız. evde temizliği, yemeği çok iyi yapmasanız da olur bu süreçte. istediği gibi bekleyin, cinselliği yaşayın.

Bu sekilde de nasil kurtarabilirim evliligimi.( Kesinlikle terapi kabul etmiyor.)
Siz tek başınıza hiç bir şeyi kurtaramazsınız, sorunların sebebi siz olsaydınız tek, o zaman kurtarabilirdiniz.

Çocukla evlilik mi düzeltilir yapmayın ya. E noldu adam duzelmedi aksine daha da kötü oldu. Simdi 3. Çocuğu yapsan boşanmayı kısa sure ertelersin en fazla. Yazik etme 3. Çocuğu asla yapma. Aileye danış terapiste ikna edin

Tek basima yetemekten korkuyorum. Baba olamam sonucta babalari onlardan da uzaklasir diye korkuyorum
Babaları onlara zaten babalık yapmıyor farkında mısınız? Madde bağımlılığı ciddi bir konu, çocuklara yazık size yazık.
Size hiç bir faydası yok hatta sırtınızda ekstra yük bu adam

Keske ailede cekindigi bi buyuk olsa da ondan korksa bu durumda ilk ona acardim konuyu. Ama yok oyle biri maalesef.
eee sizde ama
onu yapamam bunu yapamam ne yapacaksınız?
atandık diyorsunuz eşiniz de öğretmen mi?
aman Allah ım diyorum

arkadaş eve almayın vs demiş neden gözünüzü karartmıyorsunuz
aileniz ne kadarını biliyor bu olayların?

Belki eşi konu sahibini dinlese, onu önemli bulsaydi, her hafta sonu köye süreklemese, ev işlerinde yardim etse, çocuklarina babalik yapsa,.. o cinsellikte olur demi?

Ama yook o pipili ya, o hiç çaba sarf etmek zorunda değil. Kadin robot gibi olacak, hem ev temiz, hem çalişip, hem yatakta süper harika olacak! Kim demiş sex duygu ile oluyor demi?!

E Elif2780 Şimdi bile babalik yapmayan biri, yani kendini kandirma çocuklar 2 ev arasi mekik dönecekler diye. O çocuklar her gün psikolojik zarar görüyorlar, yipranmiş bir anne ile, olmayan bir baba ile. Boşanmaktan başka çare yok.

Evet gittik. Cumartrsi aksami dönduk.pazarda tekrar sorun basladi
İyi de size BÖyle davranan adamın gönlünü hala hoş ederseniz neden size saygı duyup anlayışla yaklaşsın ki. Zaten onun en büyük isteklerinden birini yapıyorsunuz her haftaosnu. Neden rest çekip ben gelmiyorum demediniz şu durumda bile

Öyle demek istemedim , evet erkeğin pipisi var ama bunun konumuzla ne alakası var?? konu sahibi cinselligi butun konularin gerisinde goruyor o nedenle bunu soylemek istedim anyalan anladı , ben ne demek istediğimi biliyorum, sizde oyle anlayın napim

Farkındaysanız lütfen çocuklarınızı bu bataklıktan çekip alın size de çok yazık iş ev çocuk bide ailesi arasında koşulturuyorsun. Sende rahat edersin.
Tedaviyi kabul etmeyen birinin bırakma şansı yok denecek kadar az.

Evet cinsellik bir sonuçtur. Iyi bir ilişkinin, mutluluğunun, sevginin, aşkin, anlayişin bir sonucudur.

Cinsellik bu üstteki yazdiklarimi almak için bir araç değildir. Hali ile bu üstteki yazdiklarim cinsellikten daha önemlidir.

Bir ilişkide önemsenilmek önemli, hayati paylaşmak, yükü paylaşmak. Bunlar olmadan tabiki cinsellikte olmaz.

bnce
bence bir süre ailenizin yanına gidin. kendine çeki düzen verene kadar dönmeyeceğinizi söyleyin madde kullanması çok sakıncalı daha da artarsa size ve çocuklarıniza zarar verebilir. bi an önce gidin bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…