- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
Peki bu haftasonu bile köye gittiniz miMerhaba kizlar. Biraz uzun yazcam simdiden kusura bakmayin.
5yillik evliligimde artik ne yapcagimi bilemez duruma geldim. Esimle severek evlendik hala cok seviyorum Evliligimin 6.ayinda hamile kaldim. Ve ayni aylarda esimin memleketine tayinimiz cikti. O gunden itibaren de hep sorunlarimiz basladi. Her hafta sonu 2gunumuzu esimin ailesinin yaaadigi koyde geciriyoduk. Hafta ici calsip hafta sonu da orda olunca ne evimin isine nede birbirimize vakit kalmiyor dolayisiyla. Ilk zamanlar hep kavgamiz bundandi. Ama bi turlu vazgecmiyodu. Bende bu durumu kabullendim. Artik her hafta sonu orda hafta ici de is ve cocuk derken gunden gune yiprandim. Ama huzursuzluk olmasin diye susmayi tercih ettim. Ve oglum 23 aylikken supriz bi sekilde kizima hamile kaldim. Ve o surecte sorunlarda daha cok basladi. Esim aksam 5te eve geliyodu bi yemek yiyip siteye iniyodu. Orda komsularla vakit geciriyidu. Once bu durumdan rahatsiz oldum. Hamileyim cocuk ilgi bekliyo kucagima alamiyorum desemde bu durumdan vazgecmedi. Dogum yaptim ben hastaneden ciktigimiz gun bile aksam evde yoktu. Annem kendi evine dondukten sonra hersey normale dondu dedigim anda amcasinin ogullariyla biz evlenmeden once küslerdi onlarlada baristilar. Bu sefer de surekli onlarla gorusmeye basladi. 2cocuk ev isim hafta sonu köy derken ister istemez daha cok yoruldum. Ve cinsel anlamda uzaklik basladi. Bunun sebebini yorgunlugum oldugunu yardim istedigimi soyledim ama asla anlamak istemedi. Oda beni kendince once sarilmayi keserek sonrada evde oldugu surecte sohbet etmeyerek cezalandirdi bu arada kuzenleriyle gorustukten sonra sigaradan daha zararli bi madde icmeye basladi.. 2ay once bosanmayi konustuk ama cocuklar icin ve sevdigimiz icin yapamicagimizi anladik. Duzeltmeye calisalim dedik. Ama onun istedigi cinsellikken ben ondan sohbet istedim tekrar biseler paylasmak istedim. Her sey cok iyi gitti 1ay. 1aydir o mereti gunluk icmeye basladi. Yalvardim yapma diye guzellikle konustum olmadi. Yine evin tum sorumlulugu bende yine o disarda. Ben yoruluyorum cocuklarimla ilgilenme telasi. Oda benim ondan istediklerimi onemsemeye basladi. Bende kendimi geri cektim. Cunku sadece beni kullandigini dusunmeye basladim benim yapma gitme dedigim hic biseye dikkat dahi etmedi cunku. 3gundur nerdeyse hic iletisimimiz yok.Evim de huzurum kalmadi. Sevgide bi yere kadar. Cocuklarim olmasa 1dk dusunmezdim evli kalmayi bu sartlarda ama cocuklar beni en cok dusunduren 2 ev arasinda daha da rezil olcak cocuklar. Bu sekilde de nasil kurtarabilirim evliligimi.( Kesinlikle terapi kabul etmiyor.)
Herseyin fazlasiyla farkindayim. Zaten 1aydir olan bi durum bu. Oncesinde de son 3aydir tek tek vardi. Belki birakir umuduyla su an savas veriyorum zaten. Eger birakmazsa zaten devam etmicek bu evlilik.Çocuklarınızı böyle bir adamdan uzak tutmanız gerektiğinin ne zaman farkına varacaksınız acaba...
Bunu dusunuyorum zaten. Bu gune kadar hep sorun vardi ama bu madde kullanimi son nokta artik. Yani evliligi sonlandirmam gerektigini dusunduren en buyuk olay bu2 cocugunuz var bence düşündügunuz tek şey, bağımlılıgı olmalı, bagımlı bır baba. Onu ızleyen ve takıp edecek olan cocuklar. Siz esınıze, cocuklar ıcın senden boşanmıyorum demeyın, {cocuklarım ıcın, senınle ayrılmalıyız, cunku sen bagımlısın, ve kötü örnek olursun dıyebılırsınız.}
Insallah ustesinden gelebilirimKorkularinla yuzlesmek zorundasin. Zaten hayati tekyasiyorsun su an. Pek degisen birsey olmayacak.
Ben ne zaman boyle cikip gidebilcem cok merak ediyorum. Boyle giderse sonum bu ama ondan h9c suphem yok.En zoru karar verme aşaması canım. Karar verene kadar benim canım çıkmıştı. Ama o kararı verince aldım elime valizimi cıktım gttm. Bak sana yemin olsun ne evden ayrıldıgım gün, ne evine son kez bakarken ne de mahkeme günü gözümden bir damla yaş akmadı. Benim psikolog um bana şunu demişti. Karar vermeye kendini zorlama, karar kendiliğinden gelecek. Hakkaten bende öle oldu. Bunaltma kendini dua et bol bol
Kendi ailemle aram iyi degil. Zaten onlara acinca da ilk diyecekleri sey sen isteyerek evlendin. Kendi ailesine bu konu icin degil ama baska sorunlar icin hafif citlattim ama cok degisen bise olmadiKendi anne babanıza ve onun anne babasına anlatın bence. Abisi vs varsa ona da. İşin ciddiyetini anlasın, ve boşanırsanız da cümle alem nedenini bilsin üzerinize gelmesinler. Çekindiği kimse yok demeyin belli etmese de çekinir artı yarın boşanırken içiniz daha rahat olur kimse ağzını açamaz size
Evet gittik. Cumartrsi aksami dönduk.pazarda tekrar sorun basladiPeki bu haftasonu bile köye gittiniz mi
Zaten öyle bir adama 3. Çocuğu hak ediyormusun demek lazım adam 2siyle İlgisiz KenO en buyuka sorunum zaten. Onunla savas veriyorum. Ama tek basima esim bu durumdan rahatszi degil. Onun bu durumundan kimseye bahsedemiyorum. 2.cocuk supriz geldiginde belki duzelir demstim ama ben 2cocukla bu kadar yorulurken 3.cocuga asla tek basima gucum yetmez. Ustelik cocuklarimda biri 3.5 yasinda digeri 1yasinda cok kucukler henuz
Merhaba kizlar. Biraz uzun yazcam simdiden kusura bakmayin.
5yillik evliligimde artik ne yapcagimi bilemez duruma geldim. Esimle severek evlendik hala cok seviyorum Evliligimin 6.ayinda hamile kaldim. Ve ayni aylarda esimin memleketine tayinimiz cikti. O gunden itibaren de hep sorunlarimiz basladi. Her hafta sonu 2gunumuzu esimin ailesinin yaaadigi koyde geciriyoduk. Hafta ici calsip hafta sonu da orda olunca ne evimin isine nede birbirimize vakit kalmiyor dolayisiyla. Ilk zamanlar hep kavgamiz bundandi. Ama bi turlu vazgecmiyodu. Bende bu durumu kabullendim. Artik her hafta sonu orda hafta ici de is ve cocuk derken gunden gune yiprandim. Ama huzursuzluk olmasin diye susmayi tercih ettim. Ve oglum 23 aylikken supriz bi sekilde kizima hamile kaldim. Ve o surecte sorunlarda daha cok basladi. Esim aksam 5te eve geliyodu bi yemek yiyip siteye iniyodu. Orda komsularla vakit geciriyidu. Once bu durumdan rahatsiz oldum. Hamileyim cocuk ilgi bekliyo kucagima alamiyorum desemde bu durumdan vazgecmedi. Dogum yaptim ben hastaneden ciktigimiz gun bile aksam evde yoktu. Annem kendi evine dondukten sonra hersey normale dondu dedigim anda amcasinin ogullariyla biz evlenmeden once küslerdi onlarlada baristilar. Bu sefer de surekli onlarla gorusmeye basladi. 2cocuk ev isim hafta sonu köy derken ister istemez daha cok yoruldum. Ve cinsel anlamda uzaklik basladi. Bunun sebebini yorgunlugum oldugunu yardim istedigimi soyledim ama asla anlamak istemedi. Oda beni kendince once sarilmayi keserek sonrada evde oldugu surecte sohbet etmeyerek cezalandirdi bu arada kuzenleriyle gorustukten sonra sigaradan daha zararli bi madde icmeye basladi.. 2ay once bosanmayi konustuk ama cocuklar icin ve sevdigimiz icin yapamicagimizi anladik. Duzeltmeye calisalim dedik. Ama onun istedigi cinsellikken ben ondan sohbet istedim tekrar biseler paylasmak istedim. Her sey cok iyi gitti 1ay. 1aydir o mereti gunluk icmeye basladi. Yalvardim yapma diye guzellikle konustum olmadi. Yine evin tum sorumlulugu bende yine o disarda. Ben yoruluyorum cocuklarimla ilgilenme telasi. Oda benim ondan istediklerimi onemsemeye basladi. Bende kendimi geri cektim. Cunku sadece beni kullandigini dusunmeye basladim benim yapma gitme dedigim hic biseye dikkat dahi etmedi cunku. 3gundur nerdeyse hic iletisimimiz yok.Evim de huzurum kalmadi. Sevgide bi yere kadar. Cocuklarim olmasa 1dk dusunmezdim evli kalmayi bu sartlarda ama cocuklar beni en cok dusunduren 2 ev arasinda daha da rezil olcak cocuklar. Bu sekilde de nasil kurtarabilirim evliligimi.( Kesinlikle terapi kabul etmiyor.)
çocuklarla ilgilenmeyin diyemem ama ev işine daha az zaman ayırıp o enerjiyi eşinize ayırsanız. evde temizliği, yemeği çok iyi yapmasanız da olur bu süreçte. istediği gibi bekleyin, cinselliği yaşayın.Tabi ki cinselligin onemini biliyorum ama birazda olaya benim acimdan bakmasi gerekiyo. Ben cogu zaman ondan once uyaniyorum ogleye kadar cocuklarla ogle sonu okuldayim aksam tekrar eve gelince yemek bulasik cocuklari uyutma her sey benim ustume. Tabi ki cocuklar uyuyinca bende pert bi sekilde uyuyorum. O disardan geliyo genelde 12 civari. O saatte kendini beklmemi istiyor. Madde kullanimi icin hic kavga etmeden hep guzellikle konustum ama yok yani fayda etmiyo
Siz tek başınıza hiç bir şeyi kurtaramazsınız, sorunların sebebi siz olsaydınız tek, o zaman kurtarabilirdiniz.Bu sekilde de nasil kurtarabilirim evliligimi.( Kesinlikle terapi kabul etmiyor.)
Çocukla evlilik mi düzeltilir yapmayın ya. E noldu adam duzelmedi aksine daha da kötü oldu. Simdi 3. Çocuğu yapsan boşanmayı kısa sure ertelersin en fazla. Yazik etme 3. Çocuğu asla yapma. Aileye danış terapiste ikna edinO en buyuka sorunum zaten. Onunla savas veriyorum. Ama tek basima esim bu durumdan rahatszi degil. Onun bu durumundan kimseye bahsedemiyorum. 2.cocuk supriz geldiginde belki duzelir demstim ama ben 2cocukla bu kadar yorulurken 3.cocuga asla tek basima gucum yetmez. Ustelik cocuklarimda biri 3.5 yasinda digeri 1yasinda cok kucukler henuz
Babaları onlara zaten babalık yapmıyor farkında mısınız? Madde bağımlılığı ciddi bir konu, çocuklara yazık size yazık.Tek basima yetemekten korkuyorum. Baba olamam sonucta babalari onlardan da uzaklasir diye korkuyorum
eee sizde amaKeske ailede cekindigi bi buyuk olsa da ondan korksa bu durumda ilk ona acardim konuyu. Ama yok oyle biri maalesef.
Eşiniz le konuşup madde kullanmasına engel olun ikna edin. 2. Si cinsellik sizin için önemli değil belki ama bence bir evlilikte en önemli olaydır cinsellik... Bunu ben muhabbet istedim o cinsellik istedi diye küçümsemeyin belki guzel bir cinsel hayatınız olsa çoğu şeyi tolere edebilirdiniz , daha bağlı tutkulu bir çift olabilirdiniz ama en önemlisi madde kullanması inşallah eşiniz ikna olur ....
İyi de size BÖyle davranan adamın gönlünü hala hoş ederseniz neden size saygı duyup anlayışla yaklaşsın ki. Zaten onun en büyük isteklerinden birini yapıyorsunuz her haftaosnu. Neden rest çekip ben gelmiyorum demediniz şu durumda bileEvet gittik. Cumartrsi aksami dönduk.pazarda tekrar sorun basladi
Öyle demek istemedim , evet erkeğin pipisi var ama bunun konumuzla ne alakası var??Belki eşi konu sahibini dinlese, onu önemli bulsaydi, her hafta sonu köye süreklemese, ev işlerinde yardim etse, çocuklarina babalik yapsa,.. o cinsellikte olur demi?
Ama yook o pipili ya, o hiç çaba sarf etmek zorunda değil. Kadin robot gibi olacak, hem ev temiz, hem çalişip, hem yatakta süper harika olacak! Kim demiş sex duygu ile oluyor demi?!
E Elif2780 Şimdi bile babalik yapmayan biri, yani kendini kandirma çocuklar 2 ev arasi mekik dönecekler diye. O çocuklar her gün psikolojik zarar görüyorlar, yipranmiş bir anne ile, olmayan bir baba ile. Boşanmaktan başka çare yok.
Farkındaysanız lütfen çocuklarınızı bu bataklıktan çekip alın size de çok yazık iş ev çocuk bide ailesi arasında koşulturuyorsun. Sende rahat edersin.Herseyin fazlasiyla farkindayim. Zaten 1aydir olan bi durum bu. Oncesinde de son 3aydir tek tek vardi. Belki birakir umuduyla su an savas veriyorum zaten. Eger birakmazsa zaten devam etmicek bu evlilik.
Bunu dusunuyorum zaten. Bu gune kadar hep sorun vardi ama bu madde kullanimi son nokta artik. Yani evliligi sonlandirmam gerektigini dusunduren en buyuk olay bu
Insallah ustesinden gelebilirim
Ben ne zaman boyle cikip gidebilcem cok merak ediyorum. Boyle giderse sonum bu ama ondan h9c suphem yok.
Öyle demek istemedim , evet erkeğin pipisi var ama bunun konumuzla ne alakası var??konu sahibi cinselligi butun konularin gerisinde goruyor o nedenle bunu soylemek istedim anyalan anladı , ben ne demek istediğimi biliyorum, sizde oyle anlayın napim
bence bir süre ailenizin yanına gidin. kendine çeki düzen verene kadar dönmeyeceğinizi söyleyin madde kullanması çok sakıncalı daha da artarsa size ve çocuklarıniza zarar verebilir. bi an önce gidin bnceMerhaba kizlar. Biraz uzun yazcam simdiden kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?