Düsunceleriniz benim icin cok onemli...

Ailem cok sever esimi ama hep derler istediginiz kisiye evet dedik bosancaz diyerek gelmeyin diye.
Pislik herif.. Baba olmanın sorumluluğunu bilmeyen, sorumsuz birisi ile evlisiniz maalesef.. Allah kurtarsın...
Amin diyeyim.
Ne iş yapıyor eşiniz??
Ogretmen oda
Cocuklarim kucuk. Evi temizlemek zorundayim cunku oglum dokuyo. Kizim ne bulsa agzina atiyo. Yemekte zaten cocuklarim icin yapiyorum. Yani gun icinde cocuklarim icin olan kismi yapiyorum. O 7gibi gidip 12de gelince bende sabah 6da uyanip o saate kadar onu bekleyemem ki.
Ben onu baska birine cevap icin yazmistim bana kalsa 2.cocugu da yapmazdim o durumda. Evliligim 4 4luk olsa da 3.cocuga yetisemem zaten.
Babaları onlara zaten babalık yapmıyor farkında mısınız? Madde bağımlılığı ciddi bir konu, çocuklara yazık size yazık.
Size hiç bir faydası yok hatta sırtınızda ekstra yük bu adam
Evet bende farkindayim ama ogluma kahraman kol deyince babam diyo.
Hic birini. Cunku ailemle aram cok iyi degil uzun zamandir.
Cocuklarim su an hic biseyin farkinda degiller. Ama artik onlar anlamasin diye rol yapmaktan da yoruldum

Oglum icin. Cunku cocuk hep evin icinde en azindan orda acik temiz havada rahat rahat oyun oynuyo. Zaten havalar da sogudu artik gitmem zaten.
Bu aksam konuscam. Birakamam derse zaten baska yolum yok
Zaten daha oncesinde cinsellkte vardi. Ama onemsenmedigimi hissedince zaten bende de uzaklasma oldu.

Ailem farkli bi ilde gidemem suan calisiyorum. Zaten aramda iyi degil ailemle

Bırakmam diyecek haberin olsun. Suçlu olan o sen neden uğraşıyorsun ki işin gücün var ailen kabul etmezse etmesin sen kendine yetersin boşver at kapıya adamı

3. Çocuk diyenler olmuş sakın yapma öyle bir hata.

O madde Dediğiniz şey nedir ?

Eşinize ya tayin isteyelim o madde için tedavi ol ya da ayrılalım deyin.
Gerekirse aileleri araya sokun.

madde kullanan öğretmen???
ah konu sahibi ahh
tehdit bile edebilirsiniz aslında mebe şikayet ederim diye
meb duyarsa ne olur acaba?
E Elif2780

Esiniz sizi sevmiyor , sizin ona olan bagimli ve sagliksiz sevginiz de gozunuzu kor etmis maalesef
Adam sadece evde yemegim yapilsin , sevisecek kadin olsun diye evlenen cinsten , nasil bunu goremiyorsunuz? Yazik degil mi size ve cocuklariniza , cocuklarinizi uyusturucu bagimlisi bir adam ile ayni evde buyutuyorsunuz

üzüldüm sizin adınıza izin alamaz mısınız iş yerinden bnce böyle bi durumda ailenizle aranızı duzeltin
Ogretmenim ben. Ustelik matematik ogrwtmeniyim. Okulda sinava hazrladigim cocuklarim var. Simdi gidersem onlar magdur olcak

ailesinden kopamayan kendi ailesi olduğunu kabul etmeyen bir adam
madde bağımlısı olması yolunda ilerleyen bir kişi
ve size ve çocuklarına gerçek anlamda sevgisi ve ilgisi olmayan sizleri geri plana atan biri boşanmak için daha ne bekliyorsunuz ??

Ogretmenim ben. Ustelik matematik ogrwtmeniyim. Okulda sinava hazrladigim cocuklarim var. Simdi gidersem onlar magdur olcak
anladım. Ama eşiniz kolay kolay düzelecek bir adama benzemiyor çok bilmiyorum sizin tayin durumlarını ama ailenizin memleketine tayin isteyemiyor musunuz. eşinizde tamamen akıllanınca gelsin yanınıza ya bırakmam o meredi bırakamam derse siz onu bırakırsınız

madde kullanan öğretmen???
ah konu sahibi ahh
tehdit bile edebilirsiniz aslında mebe şikayet ederim diye
meb duyarsa ne olur acaba?
E Elif2780
Zaten onu hep diyorum bizim ornek olmamiz lazim diye. Ama maalesef. Sukur ki su an okulda calsmiyo. Milli egitimde calisiyo.
Kor degilim farkindayim herseyin. Ondan zaten bu kadar sorun yasiyorum

insanlar neden eşleriyle sorun yaşarken çocuk yaparlar ki hani çocuk olsun düzelir mantığı çok saçma değil mi?
asıl çocuksuz sessiz, sakin ortamlarla birbirine vakit ayırarak düzelir bence.

Hazirana kadar gidemiyorum maalesef. Gitsem de ailemin yanina gidemem. Kucuk bi ilcede cocuklarimi buyuturken onlara suncagim imkan daha az .

Madde kullanımı var evliliği devam ettirmek niye?

Hazirana kadar gidemiyorum maalesef. Gitsem de ailemin yanina gidemem. Kucuk bi ilcede cocuklarimi buyuturken onlara suncagim imkan daha az .
allah yardımcınız olsun umarım bir an önce sizin ve çocuklariniz için en iyisi neyse o olur

insanlar neden eşleriyle sorun yaşarken çocuk yaparlar ki hani çocuk olsun düzelir mantığı çok saçma değil mi?
asıl çocuksuz sessiz, sakin ortamlarla birbirine vakit ayırarak düzelir bence.
Kesinlikle katiliyorum. Bu sorunlar olsaydi ilk zamanlarda cocuk yokken ayrilirdim zaten. 2.cocugu da kendi gonlumle yapmazdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…