- 8 Mayıs 2019
- 315
- -19
- 98
- 31
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Benim değil onun düşünüp araması gerekirSiz onu aramayı denediniz mi?
Normalde böyle değilse eğer işleri çok yoğundur. Siz arayın. Yani ben merak edip çoktan aramıştım.Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
O erkek ya ilk önce onun araması gerekirBenim değil onun düşünüp araması gerekir
Benim değil onun düşünüp araması gerekir
Sıkıntı orda zaten unutmasında..Arayıp neden aramadığını sorun belki çok stresliydi unuttu
Ee nasıl bir sebep, kadının erkeği unutmasını gerektiriyor peki? Ne olur çoğu yerde kadın erkek eşit diye naralar atarken bu konuları da gözetin.Sıkıntı orda zaten unutmasında..
Hiç bşy eşini ve 11 aylık bebeğini unutturmamalı konu sahibi de ondan muzdarip
Yeni taşındığı kimseyi tanımadığı yerde evde bebeğiyle yalnız olan bir kadından bahsediyoruz farkındasınızdır umarımEe nasıl bir sebep, kadının erkeği unutmasını gerektiriyor peki? Ne olur çoğu yerde kadın erkek eşit diye naralar atarken bu konuları da gözetin.
Siz evlisiniz artık bu çekişmelere ne gerek var? Siz de onu aramamışsınız. Eşiniz sabaha kadar çalışmış siz evdesiniz. Hiç merak etmediniz mi?Benim değil onun düşünüp araması gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?