- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Muhtemelen adamda eşim beni hiç merak etmiyo ,akşam eve gelemedim bi arayıp sormadı diye düşünmüştür.Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Muhtemelen adamda eşim beni hiç merak etmiyo ,akşam eve gelemedim bi arayıp sormadı diye düşünmüştür.
Yani iki gün olmuş haber yok başına bisey gelmiş olmasın benim aklıma ilk bu gelir hiç normal değil.şimdi aradım açmadı
Yani iki gün olmuş haber yok başına bisey gelmiş olmasın benim aklıma ilk bu gelir hiç normal değil.
Böyle içli içli düşünüp dertlenecek adam varsa bize de söyleyin yahu, nerede onlar?
Benim çevremde gördüklerim genelde ne bahane bulsam da evden çıksam, çocukla ilgilenmesem diye düşünüyor
Bi tane varmış demek ki o da ben de şükür
Konu sahibi ne oldu dönmedi tekrarşimdi aradım açmadı
Önce ben arardım. Şayet cevap gelmezse hele de 48 saat geçse parça pinçik ederdim onu. Beni merakta bırakmaya hakkı yok onun.şimdi aradım açmadı
Ee neden aramamis bu kadar zaman telefona bakmamışEvet geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?