- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
ay siz arayın ne olacak sanki. adam işten başını kaldıramıyor belli ki. saatlerce çalış, iş yerinde sabahla, telefon etmedin diye eş tribi ye. erkeklerin işi de zor cidden.
aynen dükkanda değildi ve konu sahibini aldatıyodu kesin.Iyide adam dukkanda calisiyor. Dukkanda ne olabilir ki sabahlasin? Hangi iste sabahlaniliyor? Mesai olsa neyse, gece saat 1de 2de gelebilir. Ancak hic simdiye kadar sabahlamadiysa, bu isin parcasi degil ise, bence o adam iste degildi. Karisinin trip atmasida isine geldi tabiki. Hatta araninca bile telefonu acmamis.
aynen dükkanda değildi ve konu sahibini aldatıyodu kesin.
evetDalgami geciyorsun? :)
Çok açıklayıcı olmuşEvet geldi
Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
Sevgiliyken daha cok trip atardim . Önce onun aramasi , msj atmasi gerekirmis gibi düşünürdüm. Yani evliyken , ilk o arasin gibi bir sey aklima gelmiyor, aramiz limoni degilken.Artik sevgili degilsiniz,
Demişsiniz ya Sevgili olmakla Evlilik arasında ne gibi bi fark var ki o şekilde yazdınız (sadece merak ettim)Fistiklicikileta
Evliykende naz yapilir tabi . Ama fazla nazda asik usandirir , diye bir laf var.Yerine gore yani. Bu durumda illa esinin aramasini beklemesi yanlis benim fikrim .Ama Evlilikte bir Sabır işi değil mi ?? Asıl evliyken Naz yapma ve Naz çekme durumunun olması gerekmez mi ??
Aynen bebegimiz nasil gece nasil gecti iyimisiniz vs diye bebekli tarafin aranmasi gerekir yeri geliyor esim eve gec geliyor isdeyken mesaj atiyor uyudumi naptiniz iyimisiniz diye olmasi gereken bu ama esi normalde dusunceli bir adamsa belki yogunlukdan aklindan cikmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?