- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Dertliyim 44
-
Aynen bebegimiz nasil gece nasil gecti iyimisiniz vs diye bebekli tarafin aranmasi gerekir yeri geliyor esim eve gec geliyor isdeyken mesaj atiyor uyudumi naptiniz iyimisiniz diye olmasi gereken bu ama esi normalde dusunceli bir adamsa belki yogunlukdan aklindan cikmistirYeni taşındığı kimseyi tanımadığı yerde evde bebeğiyle yalnız olan bir kadından bahsediyoruz farkındasınızdır umarım
Evet Kadın evde ama ... yeni taşındığı kimseyi tanımadığı 11 aylık bebeğiyle yalnız olarak evde..Merak etmesi gereken taraf Karşı taraf yani :/Siz evlisiniz artık bu çekişmelere ne gerek var? Siz de onu aramamışsınız. Eşiniz sabaha kadar çalışmış siz evdesiniz. Hiç merak etmediniz mi?
Bu konuda hemfikiriz zaten. Benim de küçük çocuklarım var anlıyorum yani. Ama diyorum ki normal zamanlarda böyle değilse demekki başka bişey vardır. Ben olsaydım merak edip arardım.Evet Kadın evde ama ... yeni taşındığı kimseyi tanımadığı 11 aylık bebeğiyle yalnız olarak evde..Merak etmesi gereken taraf Karşı taraf yani :/
Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
Sonuçta evlisiniz çocuğunuz var flört etmiyorsunuz sen ben mi var allah aşkına bebeğiniz var diye bu kadar nazlı olmayınBenim değil onun düşünüp araması gerekir
Artik sevgili degilsiniz,
Demişsiniz ya Sevgili olmakla Evlilik arasında ne gibi bi fark var ki o şekilde yazdınız (sadece merak ettim)Fistiklicikileta
Ama Evlilikte bir Sabır işi değil mi ?? Asıl evliyken Naz yapma ve Naz çekme durumunun olması gerekmez mi ??Sevgiliyken insanlar daha heveslidir, nazlandırmaya kapris çekmeye daha müsaittir. Evlenince insanların evlilik olgunluğuna erişmesi gerekir. Evliliğin bir yarış olmadığını anlaması gerekir. Bunları beceremezse bu konudaki gibi iletişim derslerinde kötü örnek olarak anlatılacak evlilikler ortaya çıkar.
Ama Evlilikte bir Sabır işi değil mi ?? Asıl evliyken Naz yapma ve Naz çekme durumunun olması gerekmez mi ??
Ne dükkanı ki adam 48 saat eve gelmiyorMerhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
şimdi aradım açmadıAdam işinin başında, acil işleri var, kimbilir belki bi tarafından ter akarak çalışıyor ama hanım kızımın nazlandırılmayı bekliyor. Allah yardım etsin kocalarınıza.
Şimdi aradım açmadıesinizi merak edip aramaliydiniz. Allahaskina esiniz yokken basiniza ne gelmis olabilir ? Eger supheli davranislari yoksa isinde gucunde bir adamsa biraz empati yapmak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?