- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
- Konu Sahibi sunshine44
-
annemi dinlemedim duygularıma güvendim mutsuz oldum bide böyle denicem inşallah geri adım atmam da bu konu böyle kapanır gider desteğine çok çok teşekkür ederim canım
ay cnm valla annelerin söyledikleri çıkıyo mutlaka dinle anneni.benim de erkek arkadaşıma karşı çıkmıştı önce hiç istemedi benim istediğimi görünce bişi demedi ama ayrılınca anneme çok hak verdim.ne de olsa koruma iç güdüsüyle tepki veriyo.annelerin hakkı hiç bi zaman ödenmez.
boşanıyosun yani hiçbi düzelme gelişme olmadımı
bu hastalık ataklarla gelen hastlık yani dönem dönem doktor her sene 1 kere tekrarlıyacak demiş şimdi eve gidersem eşim daha rahat davranıp ilaçlarını kullanmıcak herşey eskisiye dönecek
sen neden ayrılmıştın peki canım?
Allah yardımcın olsun durumunu en iyi sen bilirsin ben bile evli olmadığım halde aynı şehirde olmadığım halde çok etkilendim seni tahmin edemiyorum sen zaten son ana kadar sabretmişsindir sorumluluğunu yerine getiremiyosa seni mutlu etmek için bile ilacını kullanması gerekirdi rabbim onunda yardımcısı olsun çok zor bi süreç bundan inşallah yüzün güler hep mutlu olursun
Senin için zor olucak arkadaşım ama bence ayrılmalısın.dengesiz biriyle hayat çok zor geçer.bugün sana hakaret eden yarın sana el kaldırır.yarın pişman olucağına yüreğin yansada bence bırak onu.birde anne sözü dinlemeyen pişman olur benden sana tavsiye..yinede Rabbim hakkında hayırlar versin..
benim olaylar çok karışıktı yaa hepsi üst üste gelmişti
önceden beni üzmmemek iin elinden geleni yapardı ama 3 senedir çok değişti sadece kendini düşünür hale geldi ilacını içmezse hastaneye yatacağını beni kaybedeceğini bilebile içmedi atak zamanında ilacını içirmek için çok uğraşırdım ağlaya ağlaya içirirdim eşim sanki ben ona mecburmuşum gibi yapıyordu ne yaparsam yapayım beni bırakmaz diye düşünüyordu çok sorumsuz kendisi 3 ay hiç aramadı sonra msj attı seni özledim diye ben cvp vermedim 5 gün aradı sonra bidaha aramadı hala inanmyorum bensiz 1 saat duramayan adam hastaneden çıkınca koşa koşa okey oynamaya gitmiş ben eşimle aynı mahallede oturuyorum bide bu beni çok zorluyor markete gitse camdan görüyorum çok kötü oluyorum bende mutlu olmak istiyorum
sende şanslılardansın o zaman erkenden farketmişsin inşallah bundan sonra çok mutlu olursun
ah canım ya hepsi hastalığın etkisi işte hastalık olmasa adam yine aynı adam aslında herkesin imtihanı farklı farklı işte ordan taşınma şansın yokmu kendine yeni bi hayat kursan?
4 yıl sonra fark ettim ama erken mi geç mi bilmiyorumhakkımızda hayırlısı olsun cnm inşallah sen de çok mutlu olursun.ama böyle uzun ilişki yaşayanların şanslı olduğunu düşünüyorum en azından nerde nasıl davranması gerektiğini biliyolar olgunlaşıyolar.tabii bunun farkında olanlar için söylüyorum.
eşiminde benimde taşınma şansımız yok malesef ben boşansamda hep mutsuz olucam boşanmasamda yaşayan ölü gibiyim yani
4 yılmı çokmuş yaaa korktuminşallah öyle olmuştur seçimlerimizi daha doğru yaparız belkide yada seçim yapılcak biri çıkarmı oda tartışılır:)
öyle deme canım ya herşeyde vardır bi hayır hayat hep aynı gitmez sen mutsuz zamanını tamamladın sırada yeni bi başlangıç yapıp mutlu olma zamanı umudunu kaybetme dua et..
o kadar çok şans verdikki birbirimize yıprandım artık hiç umudum kalmadı güveneceğim bana değer verecek birini bulamayacağım galiba ama en azından kötü bir evlilik yapmaktan iyidir sanırım hakkımızda hayırlısı olsun sagol canım
eskiden artıları baskın gelirdi ama artık değil sadece bencilliği veya başka bişeyi olsa hoş görebilirdim ama hepsi bütün olunca içinden çıkılmaz bi hal aldı beni bezdirdi sende iyi düşün canım evlilik gerçekten ciddi bi mesele sorunlarını evlenmeden halletmeye çalış mutluluklar:)
o 4 yıl var ya bana 40 yıl gibi geldiben her gün dua ettim benim için hayırlı değilse karşıma engel çıksın diye ve her seferinde engel çıktı.ama ben herseferinde bunu da atlatırız dedim ama en son artık öyle olmadı.o yüzden üzmüyorum kendimi.o zamanlar çok kötü günler geçirmiştim ama çok şükür atlattım.o yüzden dua et sonra Rabbime bırak.zaten sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu görüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?