duygu mu mantık mı?

arkadaşım bi önceki konunu okumuştum sevglin ilaç kullanıyordu herhalde bu durumun katkısı oldumu ayrılmanıza

evet canım o dönem ayrılmıştık sonra barıştık ilaç kullanmasıyla daha iyi oldu ama çok değişik bir insan haline geldi saygısız sadece kendini düşünen umursamaz hepsi hastalığının sonucu sanırım..ben hastalığını bile kabul etmiştim ama o davranışlarıyla beni her defasında daha çok üzdü

hastalığının teşhisi konulmuşmuydu biliyormusun çok değişken umursamaz kendini düşünen aynı benim eşimi yazmışsın eşim bipolar o zamanda söylemiştim maşa varken elini ateşe uzatma diye evlendikten sonra daha zor oluyor ayrılmak

haklısın canım hatırlıyorum tavsiyelerini ben onu bile kabul edecek kadar seviyordum teşhisi panik ataktı sanırım çok ilaç değiştirdi hala ilaç kullanıyor artık iyileştim ama ilacı bırakmıcam diyodu sorunumuz hastalığı değildi anlıcağın

hakkında hayırlısı olsun canım zararın neresinden dönersen kardır demişler bundan sonra güzel günler seninle olsun..

canım kesinlikle ve kesinlikle mantık diyorum.saygı saygı diyip duruyorlar nedir bu saygı takmış millet derdim daha toyken. ama ilişkide hele ki evlilik düşündüğün bir ilişkide saygı ve mantık olmalı.ondan sonrası cidden geliyor.evlilik başka bi alem. öyle romantizmle kuru lafla yürüyecek bişey değil.ağzı iyi laf yapan adamdan kork.üzüp üzüp af dileyen adamı boşver gitsin.aşktan kimse ölmemiş sende atlatacaksın bu dönemi muhakkak ve neden daha önce yapmadım diye kendine kızacaksın :) hele ki sana hakaretler etmiş bu adam o lafları söyleyen birinin sevgisine de inanmam ben tatlım...

canım seni anlıyorum insan bazen duygumu mantık mı die arada kalıyor. bu durumda yapılabilincek en doğru şey lafa değil icrataa bakamakkk :):):) bak bakalım sana neler yapmış bi nasılsın diyememiş kişilik mevzusu değil bu insan önemsediği insanı sorar konuşturur. şimdi iki güzel laf demiş deee bi tekerleme yazmışta yaptıkları geleceğinizin göstergesi... En acıdığım kadın kocasının saygı göstermediği kadınlardır... gül gibii dalında salınırken boynunu bükme şu çocuğa.... ne şimdi nede gelecekte.....

inşallah dediğin gibi olur herşey canım onun bana vermediği değeri ben kendime verip bitirdim bu işi sevgininde çözemediği şeyler varmış

icraate bakarsak yandık canım:) üzüldüğüm şey önceden kendinden çok beni düşünür mutlu olmam için elimden geleni yapardı artık o adamı göremediğim için hayal kırıklığı yaşıyorum

inşallah canım.bi karar verirken dua etmeyi de eksik etme sakın.verdiğin kararlar seni doğruya ulaştırır eminim.

seni çokk iyi anlıyorum,inşallah hakkında hayırlısı olur..

inşallah canım.bi karar verirken dua etmeyi de eksik etme sakın.verdiğin kararlar seni doğruya ulaştırır eminim.

inşallah canım dua ediyorum belkide Allah beni koruyordur daha kötü şeyler yaşamaktan olumlu bakılcak o kadar şey varki bu aralar çok aciz hissediyorum kendimi arkadaşlarımın içinde ağlıyorum kendimi tutamıyorum zoruma gidiyo tüm olanlar

insan hak etmediği bişeyle harşılaşınca zoruna gider elbet ama belki Rabbim de bunları görmen için sana şans verdi.gene kendi kararın.mutluluk da üzüntü de bizim yaptıklarımızla mümkündür.

insan hak etmediği bişeyle harşılaşınca zoruna gider elbet ama belki Rabbim de bunları görmen için sana şans verdi.gene kendi kararın.mutluluk da üzüntü de bizim yaptıklarımızla mümkündür.

annemi dinlemedim duygularıma güvendim mutsuz oldum bide böyle denicem inşallah geri adım atmam da bu konu böyle kapanır gider desteğine çok çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…