kızlar merhaba..kendimi o kadar iradesiz hissediyorum ki..sizinle paylaşmak istedim..1,5 yıl önce 27 kg verdim..üzerine çok istediğim ameliyatımı oldum.şu an 7 kg sunu geri almış bulunmaktayım..
sürekli kendimi mutsuz hissediyorum..her mutsuz anımda direk yemeğe saldırıyorum.insan canı acıyana kadar yemek yer mi?ben yapıyorum..yatağa girdiğimde karnım şiş ve mutsuzum uzun zamandır..her gün nerdeyse diyete girip akşamına ya da ertesi gün bırakıyorum..
diyetisyene gideceğim bugün..bir dönem psikologa da gittim.duygusal açlık olduğunu söyledi..neden bilmiyorum.kendime engel olamıyorum.canım her sıkıldığında sadece yemek yiyorum..midem çöplükmüş gibi..
98 kg dan 70 e kadar inmiştim oysa ki..şu an 78-79-77 gidip geliyorum.
psikolojimi düzeltmem gerek önce farkındayım..mutsuzluğumun en büyük nedeni sürekli düşündüğüm kilolarım..kendimi çok güçsüz,iradesiz,mutsuz hissediyorum..
hele ki adet öncesi psm dönemlerimde başka bir insan oluyorum..şu an olduğu gibi.erkek arkadaşım var beni çok seven..ailemle yolunda herşey..tek sorun şu lanet kilolar.ve ruh halim...nasıl düzeltebilirim bilemiyorum..sürekli mutsuz hissetmekten,yüzüm asık gezmekten çok sıkıldım..kimseyle değil sizinle paylaşmak istedim..