düzgün huylu erkekler nerede

dertlidunya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
4
6
1
32
28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana .
Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ?

Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani ama kaçıyor benden

Gerçekten anlamıyorum neden böyle oluyor ? Size de aynısı oldu mu ?

28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana .
Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ?

Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani ama kaçıyor benden

Gerçekten anlamıyorum neden böyle oluyor ? Size de aynısı oldu mu ?
Şahsen dinozorlar gibi onların da neslinin tükenmiş olduğunu düşünüyorum :süslü:

Hep aynı tarz ilişkiler yaşıyorsan belki de bunu kendin cagiriyorsundur.
Ben buna inanıyorum açıkçası. Ya da ilişkilerin hep aynı şekilde bitiyorsa...dışarıdaki erkeklerden önce kendi iç dünyana-cocukluguna falan bak bakalım. Acaba hep serseri tipli adamları kendine çekmenin- bu tarz bir enerji göndermenin bir sebebi olabilir mi?
Benim de son 5 yıldır tüm ilişkilerim-flortlerim baslama sekilleri neredeyse birbirinin aynısı. Çok farklı olsalar da bir yönde hep ortak bir paydada bulusan insanlar. Ben bunu 5 yıl boyunca farketmemistim ama bu sene birden aydınlandim,hakkında düşündüm ve kendimce çok mantikli bir sonuca ulaştım 'neden hep bu insanlari çekiyorum' sorusuna cevap olarak.
Sana da tavsiye ederim

Back
X