düzgün huylu erkekler nerede

Aşkolsun, ben varım ya önünde. Beni nasıl unuttun? Beni beni Bihterini :KK70:
Konuyu ben açtım sandım zaar :KK70:

Ahaha, onları sen arayıp tarayıp buluyon ama, konu sahibi aramıyomuş onlar geliyormuş. Bi de sana “düzgün” erkekler geliyo sen beğenmiyon, illa serseri olsun, illa serseri.

Bende şaşkınlıkla okuyordum şaşırt beni piliiss:110:

Konu sahibi evet var ben birini kapattım fxfxgxgc

Elimizde 1 adet kuzen var, isterseniz tanıştırayim. Efendi yakışıklı boylu poslu bir oglusumuzdur kendisi :KK53:
Boy pos aramıyor konu sahıbı, sevecek aldatmayacak ilgilenecek bırını arıyor, sayet bigun ben bulursam nice yagız delikanlılar var derim 😂😂

Konu sahıbı kac yasındasınız, calisiyor musunuz sosyal cevrenız var mı yani?

28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana .
Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ?

Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani ama kaçıyor benden

Gerçekten anlamıyorum neden böyle oluyor ? Size de aynısı oldu mu ?
Ben de 28 de evlenmedim.nasip değilmiş demkki zamanın var .. eşimin kuzeni 40 da evlendi o zamana kadar bulamado begenemedi işi gücü olan biri bir de hoş güzel.biiri bunun şansla alakası var kesinlikle

Boy pos aramıyor konu sahıbı, sevecek aldatmayacak ilgilenecek bırını arıyor, sayet bigun ben bulursam nice yagız delikanlılar var derim 😂😂

Konu sahıbı kac yasındasınız, calisiyor musunuz sosyal cevrenız var mı yani?

Efendi dedik ya onun içine o özellikleri paket halinde veriyoruz😂

Ahaha, onları sen arayıp tarayıp buluyon ama, konu sahibi aramıyomuş onlar geliyormuş. Bi de sana “düzgün” erkekler geliyo sen beğenmiyon, illa serseri olsun, illa serseri.
Bana kendi gelen de öyle geliyor ama :D
Aman kaç tane düzgün geldi, birkaç tanedir saysan. Evrene mesajımı gönderdim ben artık efendi adam istiyorum diye, beklemedeyim :D

Bende şaşkınlıkla okuyordum şaşırt beni piliiss:110:

Konu sahibi evet var ben birini kapattım fxfxgxgc

Elimizde 1 adet kuzen var, isterseniz tanıştırayim. Efendi yakışıklı boylu poslu bir oglusumuzdur kendisi :KK53:
Konu sahibi ilgilenmezse ben de değerlendirebilirim.
Erkek arkadaşının ev arkadaşının evden çıkmayan mor saçlı satanik sevgilisi konusunda az yazışmadık sizinle, göz aşinalığınız vardır bana :D

Konu sahibi ilgilenmezse ben de değerlendirebilirim.
Erkek arkadaşının ev arkadaşının evden çıkmayan mor saçlı satanik sevgilisi konusunda az yazışmadık sizinle, göz aşinalığınız vardır bana :KK70:

hatırlıyorum tabii😂
Olur hangi şehirdesiniz
Oğlumuz iflah olmaz bi romantik ama ay sıkıldım falan derseniz iade kabul etmiyoruz gdhchgcjgchtcjtd

Back
X