düzgün huylu erkekler nerede

Bende kız arkadaşımın düğününe gittiğimde damadın yakın arkadaşı oluyordu kendisi ama evlenen arkadaşımda 1 sene geçmeden bir kaç ay içinde boşandı artık şans mı şanssızlık mı bilemiyorum :KK14:
ayy:) hadi yav..resmen sizin tanışmanız icin evlemis gibiler. Bende düğünde buldum konu sahibi:) bende düğünü olan arkadaşımla su an görüşmüyorum mesela :)) o ara küsmüş olsaydık tanisamiycaktim nisanlimla.

Şu tarz konularda böyle yorumlara da hastayım. Kız kendi için sormuş anladığınız üzere napsın sizin yanınızda uyuyan kocanızı mesela, nispetin yeri mi🤦🏻‍♀️

yeri tabii, fırsat kaçar mı? koltukta uyumasından başka övünecek başka bir şey yoksa mesela :KK53:

Benim de düzgün sanıp ilişki diye başladıklarımın hiçbiri yürümedi, üzerimde ne var bilmiyorum ama kısa süreli flörtler hiçbir zaman ciddi uzun ilişkiye dönmedi şu son 3 senemde. O 3 senenin öncesinde de evlilik yoluna girdiğim ancak benim yüzümden biten/bitmek zorunda kalan bir ilişki yaşadım. O büyük travmaydı, sanırım bedelini şuanki kısmetsizliğimle ödüyorum.

Benim de düzgün sanıp ilişki diye başladıklarımın hiçbiri yürümedi, üzerimde ne var bilmiyorum ama kısa süreli flörtler hiçbir zaman ciddi uzun ilişkiye dönmedi şu son 3 senemde. O 3 senenin öncesinde de evlilik yoluna girdiğim ancak benim yüzümden biten/bitmek zorunda kalan bir ilişki yaşadım. O büyük travmaydı, sanırım bedelini şuanki kısmetsizliğimle ödüyorum.

Niye öyle düşünüyorsunuz? Düşünceler hayatı şekillendiriyor. Eminim iki taraflı suç vardır o ciddi ilişkinizin bitmesinde.

Düzgün ve düzen erkekleri bana gore yasanilmasi zor insanlar. Genellikle de asosyal olurlar.Evet evinden baska bir seyi dusunmezler, fazla baglilardir.ama takintili bir yapiya sahiptirler ve oyleleriyle yasamak kolar degildir .
Onlarin yaninda cok hataya yer olmaz. Ömrunüz törpülenir
Sekil; esim.
Birakin serseri ruhlu olsun
Hatalardan korkmasin
Hata yapsin
Yeri gelince sorumsuz olsun
Cunku hepimiz insaniz ve hayatta her sey insanlar icin.

ayy:) hadi yav..resmen sizin tanışmanız icin evlemis gibiler. Bende düğünde buldum konu sahibi:) bende düğünü olan arkadaşımla su an görüşmüyorum mesela :)) o ara küsmüş olsaydık tanisamiycaktim nisanlimla.
Bende pek görüşmüyorum o arkadaşımla tırsıyorum kızdan :KK53:

Valla daha yaşım o kadar ileri değil ama şimdiden inancımı kaybettim öyle insanların varlığına dair

Doğru erkek yok mu nerde bulucaz dertliyim teselli verin ...

Cevaplar
-Benim kocişim yanımda uyuyor
-Bende var fosur fosur uyuyo musmutluyum
-Ben cok erken kaptım bile birini
-İyi erkekler kapılmış çürükleri kalıyor
-İçerde ütü yapiii kocişim

Konuyu hiç açmasan daha mı moralli olurdun acaba?

Ironi yaptım ama anlamayanlar da olmuş. :KK70: Anlayanların gulen emojisine teşekkürler.🤗
Bazı arkadaşlarınki ironiydi ve komikti, seninki ironi değil bayıklık, emin ol buradaki hatunlar eline verir anlama konusunda, litfen zorlama istersen tşk kalp kalp kalp 🥰🤗
Öeh sahtelikten yine baydım

Back
X