- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi dertlidunya
Odada uyuyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu izolasyon zımbırtısı bitsin özelden bir görüşelim ashfhahhatırlıyorum tabii
Olur hangi şehirdesiniz
Oğlumuz iflah olmaz bi romantik ama ay sıkıldım falan derseniz iade kabul etmiyoruz gdhchgcjgchtcjtd
Şu izolasyon zımbırtısı bitsin özelden bir görüşelim ashfhah
Kuzum herşey kaderle alakalı nasip kısmet belki nasibinde yok yada ileride çıkıcak şuan üzülmem için erken değil mi? Anı anına göre yaşaman için fırsatın var bugünü yaşa kısaca erkekleri merkezin yapma zorunlulukta değiller kimilerimiz yalnız yaşayacak belki ama bu kötü birşey değil tabiki biriyle olmak çok güzeldir iyi hissettirir ama daha kötü şeylerde yaşayabilir Allah korusun kısaca yakınma belki yakındığı şeyler sana zarar getirecek olan şeylerdir bide böyle düşün sağlıklı ve mutlu kal bu zamanda stresli olmamaya çalış kuzum malum karantinadayiz şuan sağlıklı olduğuna şükret umarım güzel bir hayat yaşarsın neşem bol olur28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana .
Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ?
Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani ama kaçıyor benden
Gerçekten anlamıyorum neden böyle oluyor ? Size de aynısı oldu mu ?
Bende düğünde buldumBoy pos aramıyor konu sahıbı, sevecek aldatmayacak ilgilenecek bırını arıyor, sayet bigun ben bulursam nice yagız delikanlılar var derim
Konu sahıbı kac yasındasınız, calisiyor musunuz sosyal cevrenız var mı yani?
İşte bak sansBende düğünde buldumYani o beni buldu
Düğünler cidden işe yarıyormuş tecrübeyle sabit
![]()
Msj tekrarı olmusBende düğünde buldumYani o beni buldu
Düğünler cidden işe yarıyormuş tecrübeyle sabit
![]()
Bende kız arkadaşımın düğününe gittiğimde damadın yakın arkadaşı oluyordu kendisi ama evlenen arkadaşımda 1 sene geçmeden bir kaç ay içinde boşandı artık şans mı şanssızlık mı bilemiyorumİşte bak sans
Benim gıttıgım tum dugun ler arkadaslarımın cocuklarının sunnet dugunlerı oldugu ıcın sansım yuzde bir falan
Mutsuz oldular demek, su asama da bosanmaları da sans. Bosanmayıp yuva kolay kurulmuyor dıyıp ıttıre ıttıre goturebılırdıler.Bende kız arkadaşımın düğününe gittiğimde damadın yakın arkadaşı oluyordu kendisi ama evlenen arkadaşımda 1 sene geçmeden bir kaç ay içinde boşandı artık şans mı şanssızlık mı bilemiyorum![]()
Baya olaylıydı arkadaşımın içinden canavar çıktı desem yeridir en son çocuk annesinin saçlarını karısının elinde gördüMutsuz oldular demek, su asama da bosanmaları da sans. Bosanmayıp yuva kolay kurulmuyor dıyıp ıttıre ıttıre goturebılırdıler.
Yok artık, boyle sansta olmaz olsunBaya olaylıydı arkadaşımın içinden canavar çıktı desem yeridir en son çocuk annesinin saçlarını karısının elinde gördü![]()
Hee bir de öncesinde kv nin pencelerini indirdi oğluyla görüştüğü içinYok artık, boyle sansta olmaz olsun![]()
İflah olmaz bir romantik deyince ben de bir yükseldimhatırlıyorum tabii
Olur hangi şehirdesiniz
Oğlumuz iflah olmaz bi romantik ama ay sıkıldım falan derseniz iade kabul etmiyoruz gdhchgcjgchtcjtd