düzgün huylu erkekler nerede

28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana .
Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ?

Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani ama kaçıyor benden

Gerçekten anlamıyorum neden böyle oluyor ? Size de aynısı oldu mu ?
Kuzum herşey kaderle alakalı nasip kısmet belki nasibinde yok yada ileride çıkıcak şuan üzülmem için erken değil mi? Anı anına göre yaşaman için fırsatın var bugünü yaşa kısaca erkekleri merkezin yapma zorunlulukta değiller kimilerimiz yalnız yaşayacak belki ama bu kötü birşey değil tabiki biriyle olmak çok güzeldir iyi hissettirir ama daha kötü şeylerde yaşayabilir Allah korusun kısaca yakınma belki yakındığı şeyler sana zarar getirecek olan şeylerdir bide böyle düşün sağlıklı ve mutlu kal bu zamanda stresli olmamaya çalış kuzum malum karantinadayiz şuan sağlıklı olduğuna şükret umarım güzel bir hayat yaşarsın neşem bol olur

Boy pos aramıyor konu sahıbı, sevecek aldatmayacak ilgilenecek bırını arıyor, sayet bigun ben bulursam nice yagız delikanlılar var derim 😂😂

Konu sahıbı kac yasındasınız, calisiyor musunuz sosyal cevrenız var mı yani?
Bende düğünde buldum :olamaz:Yani o beni buldu:KK76: Düğünler cidden işe yarıyormuş tecrübeyle sabit:KK70:

Bende düğünde buldum :olamaz:Yani o beni buldu:KK76: Düğünler cidden işe yarıyormuş tecrübeyle sabit:KK70:
İşte bak sans 🥰
Benim gıttıgım tum dugun ler arkadaslarımın cocuklarının sunnet dugunlerı oldugu ıcın sansım yuzde bir falan

İşte bak sans 🥰
Benim gıttıgım tum dugun ler arkadaslarımın cocuklarının sunnet dugunlerı oldugu ıcın sansım yuzde bir falan
Bende kız arkadaşımın düğününe gittiğimde damadın yakın arkadaşı oluyordu kendisi ama evlenen arkadaşımda 1 sene geçmeden bir kaç ay içinde boşandı artık şans mı şanssızlık mı bilemiyorum :KK14:

Bende kız arkadaşımın düğününe gittiğimde damadın yakın arkadaşı oluyordu kendisi ama evlenen arkadaşımda 1 sene geçmeden bir kaç ay içinde boşandı artık şans mı şanssızlık mı bilemiyorum :KK14:
Mutsuz oldular demek, su asama da bosanmaları da sans. Bosanmayıp yuva kolay kurulmuyor dıyıp ıttıre ıttıre goturebılırdıler.

Çok şükür bu forumda denk gelmedim. Nefes açmakla düzelir, secret uygula, çekim yasası yap vs diye söyleyeni... Kısmet bu işler biraz da uyanık, gözü açık olmak lazım. Erkenden kapılıyor, pazardaki gibi seçmeleri kalıyor. Benim tanıdığım ne kadar harika erkek arkadaşlar varsa hepsinin liseden kız arkadaşı veya ilk bir ikinci sınıfta başlayan, evliliğe giden ilişkileri oldu. Hepsine de çok saygı duyardım, örnek çocuklardı, aile terbiyesi almış, kibarlardı...

Şu erken evlendim, hayatımı yaşayamadım diye şeytana uymaya çalışan erkekleri bahane edenlere duyurulur... Bu çocukların hiç birinde en ufak bir yanlış, hiç birimiz görmedik...

hatırlıyorum tabii😂
Olur hangi şehirdesiniz
Oğlumuz iflah olmaz bi romantik ama ay sıkıldım falan derseniz iade kabul etmiyoruz gdhchgcjgchtcjtd
İflah olmaz bir romantik deyince ben de bir yükseldim 🤣 Evlenemeyen erkekler bu foruma gelse kendilerine iki günde kısmet bulur 🤣

Back
X