düzgün huylu erkekler nerede

Kızlar çok eğlenerek okudum mesajlarınızı 😍
İnsan çevresindeki insanların ortalamasıdır derler belki sizin çevrenizdeki insanlar serseridir veya düzgün değildir?
Sonuçta bu işler ya ortak arkadaşla oluyor ya okul iş arkadaşıyla falan.. e onları da siz seçiyorsunuz

Çok şükür bu forumda denk gelmedim. Nefes açmakla düzelir, secret uygula, çekim yasası yap vs diye söyleyeni... Kısmet bu işler biraz da uyanık, gözü açık olmak lazım. Erkenden kapılıyor, pazardaki gibi seçmeleri kalıyor. Benim tanıdığım ne kadar harika erkek arkadaşlar varsa hepsinin liseden kız arkadaşı veya ilk bir ikinci sınıfta başlayan, evliliğe giden ilişkileri oldu. Hepsine de çok saygı duyardım, örnek çocuklardı, aile terbiyesi almış, kibarlardı...

Şu erken evlendim, hayatımı yaşayamadım diye şeytana uymaya çalışan erkekleri bahane edenlere duyurulur... Bu çocukların hiç birinde en ufak bir yanlış, hiç birimiz görmedik...

Ben de lisede tanisip evlenmenin saglikli oldugunu dusunmuyorum, hepso degildir elbet ama disariyi baskalarini merak etme bu tarz ilişkilerde daha sık gordum sadece.
Ben de olsam koca ömür ilk gozumu actigim insanla geçirmem zor olurdu iyi ki oyle birsey yapmamisim. 🙄 Bu demek oluyor ki ben duzgun degilim. 🤣

Herkes farkli zamanlarda O kişiyi buluyor, herkes farkli yaşlarda ne istedigini anlayabiliyor. Duzgunluk icin illa lisedeyken yer kapmak gerekmiyor bence. 😬

Eşim kusursuz degil, cunku ben de degilim zaten oyle bir beklentim olmadi hiç karsidan ama duzgun huyludur diyebilirim tanistigimizda 29 yaşinda boştaydi 😁 👍

şu "koltukta uyuyor" yazıp düşman çatlatan hanımların niklerini not aldım :mapus: iki güne bdvde görürsem çok pis alay etcem bilin :KK53::KK53:
Liste başı benim sanırım. 🤦🏻‍♀️ Bundan sonra Allaam kocam beni üzmesin litfen litfen diye dua etçem. Allaaam bdvlere düşürme beni diycem. :KK70:

Bende burada lise aşkları, naif kocalarının aldatma hikayelerini okudukça erkeklerden soğudum. Herkes kocasına güveniyor ama sonra başkalarıyla yazışmasını yakalıyor.

Bence 40dan sonra evlenmeli. Erkeklerin belki gözü o zaman kaymaz dışarı.

Ben de lisede tanisip evlenmenin saglikli oldugunu dusunmuyorum, hepso degildir elbet ama disariyi baskalarini merak etme bu tarz ilişkilerde daha sık gordum sadece.
Ben de olsam koca ömür ilk gozumu actigim insanla geçirmem zor olurdu iyi ki oyle birsey yapmamisim. 🙄 Bu demek oluyor ki ben duzgun degilim. 🤣

Herkes farkli zamanlarda O kişiyi buluyor, herkes farkli yaşlarda ne istedigini anlayabiliyor. Duzgunluk icin illa lisedeyken yer kapmak gerekmiyor bence. 😬

Eşim kusursuz degil, cunku ben de degilim zaten oyle bir beklentim olmadi hiç karsidan ama duzgun huyludur diyebilirim tanistigimizda 29 yaşinda boştaydi 😁 👍

Benim gözlemlediklerimden bahsettim. Genelleştirmekten ziyade gözlemdi. Erken yaşta evlendim diye saçma sapan ilişkilere yürüyenlere “bunun genel geçer bir kural ve bahane olmadığını” söylemek istedim.

Yorumumda erken yaşta evlenmeyi övmüyorum, geri kalanların kusurlu olduğu değil de karşılaşma olasılığının düşük olduğunu söyledim. Sonuçta bahsettiğimiz ideal tip olarak kafamızda canlandırdığımız kişiler. Yaş aldıkça tecrübelerden, kişiliğimizin gelişmesinden ilişkilerden beklentilerimiz ve karşıdaki kişideki dikkat ettiğimiz detaylar da değişiyor.

Back
X