- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi dertlidunya
Listeyi bana da yolla beraber desifre edelim :)şu "koltukta uyuyor" yazıp düşman çatlatan hanımların niklerini not aldımiki güne bdvde görürsem çok pis alay etcem bilin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeyi bana da yolla beraber desifre edelim :)şu "koltukta uyuyor" yazıp düşman çatlatan hanımların niklerini not aldımiki güne bdvde görürsem çok pis alay etcem bilin
![]()
İflah olmaz bir romantik deyince ben de bir yükseldimEvlenemeyen erkekler bu foruma gelse kendilerine iki günde kısmet bulur
![]()
Oy kıyamam gelsin ablasına ahahaEvet bizim oglusumuzda çapkın kizlar arasında harcanıyor işte dtcgcgf hayat![]()
Oy kıyamam gelsin ablasına ahaha![]()
Çok şükür bu forumda denk gelmedim. Nefes açmakla düzelir, secret uygula, çekim yasası yap vs diye söyleyeni... Kısmet bu işler biraz da uyanık, gözü açık olmak lazım. Erkenden kapılıyor, pazardaki gibi seçmeleri kalıyor. Benim tanıdığım ne kadar harika erkek arkadaşlar varsa hepsinin liseden kız arkadaşı veya ilk bir ikinci sınıfta başlayan, evliliğe giden ilişkileri oldu. Hepsine de çok saygı duyardım, örnek çocuklardı, aile terbiyesi almış, kibarlardı...
Şu erken evlendim, hayatımı yaşayamadım diye şeytana uymaya çalışan erkekleri bahane edenlere duyurulur... Bu çocukların hiç birinde en ufak bir yanlış, hiç birimiz görmedik...
Bukadarda olurşu "koltukta uyuyor" yazıp düşman çatlatan hanımların niklerini not aldımiki güne bdvde görürsem çok pis alay etcem bilin
![]()
Liste başı benim sanırım.şu "koltukta uyuyor" yazıp düşman çatlatan hanımların niklerini not aldımiki güne bdvde görürsem çok pis alay etcem bilin
![]()
Yakmayalım adamın başını. Sıkılır bizim kızhatırlıyorum tabii
Olur hangi şehirdesiniz
Oğlumuz iflah olmaz bi romantik ama ay sıkıldım falan derseniz iade kabul etmiyoruz gdhchgcjgchtcjtd
Ben de lisede tanisip evlenmenin saglikli oldugunu dusunmuyorum, hepso degildir elbet ama disariyi baskalarini merak etme bu tarz ilişkilerde daha sık gordum sadece.
Ben de olsam koca ömür ilk gozumu actigim insanla geçirmem zor olurdu iyi ki oyle birsey yapmamisim.Bu demek oluyor ki ben duzgun degilim.
Herkes farkli zamanlarda O kişiyi buluyor, herkes farkli yaşlarda ne istedigini anlayabiliyor. Duzgunluk icin illa lisedeyken yer kapmak gerekmiyor bence.
Eşim kusursuz degil, cunku ben de degilim zaten oyle bir beklentim olmadi hiç karsidan ama duzgun huyludur diyebilirim tanistigimizda 29 yaşinda boştaydi![]()
![]()
Şu tarz konularda böyle yorumlara da hastayım. Kız kendi için sormuş anladığınız üzere napsın sizin yanınızda uyuyan kocanızı mesela, nispetin yeri miŞu an uyuyor yanımda bir tanesi.![]()