- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.938
- 683
- Konu Sahibi dertlidunya
Nisbet nisbeett üstüne masallahBende düğünde buldumYani o beni buldu
Düğünler cidden işe yarıyormuş tecrübeyle sabit
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisbet nisbeett üstüne masallahBende düğünde buldumYani o beni buldu
Düğünler cidden işe yarıyormuş tecrübeyle sabit
![]()
ayy:) hadi yav..resmen sizin tanışmanız icin evlemis gibiler. Bende düğünde buldum konu sahibi:) bende düğünü olan arkadaşımla su an görüşmüyorum mesela :)) o ara küsmüş olsaydık tanisamiycaktim nisanlimla.Bende kız arkadaşımın düğününe gittiğimde damadın yakın arkadaşı oluyordu kendisi ama evlenen arkadaşımda 1 sene geçmeden bir kaç ay içinde boşandı artık şans mı şanssızlık mı bilemiyorum![]()
Şu tarz konularda böyle yorumlara da hastayım. Kız kendi için sormuş anladığınız üzere napsın sizin yanınızda uyuyan kocanızı mesela, nispetin yeri mi![]()
Bu hep yapılırdı baktım henüz yapan yoktu ben yapmak istedim. TşkŞu tarz konularda böyle yorumlara da hastayım. Kız kendi için sormuş anladığınız üzere napsın sizin yanınızda uyuyan kocanızı mesela, nispetin yeri mi![]()
Benim de düzgün sanıp ilişki diye başladıklarımın hiçbiri yürümedi, üzerimde ne var bilmiyorum ama kısa süreli flörtler hiçbir zaman ciddi uzun ilişkiye dönmedi şu son 3 senemde. O 3 senenin öncesinde de evlilik yoluna girdiğim ancak benim yüzümden biten/bitmek zorunda kalan bir ilişki yaşadım. O büyük travmaydı, sanırım bedelini şuanki kısmetsizliğimle ödüyorum.
" kemalim yapmaz "Şu an uyuyor yanımda bir tanesi.![]()
Linç len dim" kemalim yapmaz "![]()
Benim kocam senin kocanı döver hıhEvet kocasını övecek arkadaşları piste alalım tam firsati![]()
Bende pek görüşmüyorum o arkadaşımla tırsıyorum kızdanayy:) hadi yav..resmen sizin tanışmanız icin evlemis gibiler. Bende düğünde buldum konu sahibi:) bende düğünü olan arkadaşımla su an görüşmüyorum mesela :)) o ara küsmüş olsaydık tanisamiycaktim nisanlimla.
görüyor ve arttırıyorum : içerde ütü yapıor.
Ben daha da arttiriyorum ayaklarimi öpüyor şuan.![]()
Ben bastım sıkıntı yok. Üff bi yerden sonra bayıyor yani böyleleri de.Beğenmedime basacaktım kıyamadım, nispetin böylesi![]()
Ironi yaptım ama anlamayanlar da olmuş.Şu an uyuyor yanımda bir tanesi.![]()
Bazı arkadaşlarınki ironiydi ve komikti, seninki ironi değil bayıklık, emin ol buradaki hatunlar eline verir anlama konusunda, litfen zorlama istersen tşk kalp kalp kalpIroni yaptım ama anlamayanlar da olmuş.Anlayanların gulen emojisine teşekkürler.
![]()