- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.814
- 158
- Konu Sahibi dertlidunya
-
Yapar mıyım oyle bisey
Aşkolsun, ben varım ya önünde. Beni nasıl unuttun? Beni beni Bihterini
Konuyu ben açtım sandım zaar
yagız delikanlılar
yağız delikanlılar
Boy pos aramıyor konu sahıbı, sevecek aldatmayacak ilgilenecek bırını arıyor, sayet bigun ben bulursam nice yagız delikanlılar var derimBende şaşkınlıkla okuyordum şaşırt beni piliiss
Konu sahibi evet var ben birini kapattım fxfxgxgc
Elimizde 1 adet kuzen var, isterseniz tanıştırayim. Efendi yakışıklı boylu poslu bir oglusumuzdur kendisi
Ben de 28 de evlenmedim.nasip değilmiş demkki zamanın var .. eşimin kuzeni 40 da evlendi o zamana kadar bulamado begenemedi işi gücü olan biri bir de hoş güzel.biiri bunun şansla alakası var kesinlikle28 yaşında sayılırım. Bugune kadar teklif eden erkeklerin hepsi serseri ruhlulardı ama düzgün normal iyi erkekler hiç teklif etmedi bana .
Arada sırada denk geldigim düzgün huylu erkekler de kendilerini kapatmışlar. Neden böyleler ?
Bakıyorum adam çok iyi , düzgün huylu , yuva kurulur yani ama kaçıyor benden
Gerçekten anlamıyorum neden böyle oluyor ? Size de aynısı oldu mu ?
Boy pos aramıyor konu sahıbı, sevecek aldatmayacak ilgilenecek bırını arıyor, sayet bigun ben bulursam nice yagız delikanlılar var derim
Konu sahıbı kac yasındasınız, calisiyor musunuz sosyal cevrenız var mı yani?
O zaman bir cay ıcsınler derım benEfendi dedik ya onun içine o özellikleri paket halinde veriyoruz
O zaman bir cay ıcsınler derım ben
Hayranım size tşk
Bana kendi gelen de öyle geliyor amaAhaha, onları sen arayıp tarayıp buluyon ama, konu sahibi aramıyomuş onlar geliyormuş. Bi de sana “düzgün” erkekler geliyo sen beğenmiyon, illa serseri olsun, illa serseri.
Konu sahibi ilgilenmezse ben de değerlendirebilirim.Bende şaşkınlıkla okuyordum şaşırt beni piliiss
Konu sahibi evet var ben birini kapattım fxfxgxgc
Elimizde 1 adet kuzen var, isterseniz tanıştırayim. Efendi yakışıklı boylu poslu bir oglusumuzdur kendisi
Duygularımız şelale tşk. ❤Hayranım size tşk
Konu sahibi ilgilenmezse ben de değerlendirebilirim.
Erkek arkadaşının ev arkadaşının evden çıkmayan mor saçlı satanik sevgilisi konusunda az yazışmadık sizinle, göz aşinalığınız vardır bana
Corona beni erkeklerden acaip soğuttu. Düzgün erkek kimlere deniyordu unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?