Dyk kursları,corona ,kararsızlık

Ders programını idare sizinle anlaşarak yapmak zorunda artık. Eskisi gibi ders programıyla ezme yok.

Ders programını idare sizinle anlaşarak yapmak zorunda artık. Eskisi gibi ders programıyla ezme yok.
Evet teoride öyle ama pratikte olmuyor. Hatta bizim idare bize veriyor, buyrun siz yapın diye. Mesela geçen yıl bir arkadaşın süt izni ve bir diğer arkadaşın yüksek lisans günü için günlerce ben uğraştım. Kafayı yedim. Rüyamda bile progmatic gördüm. Mutlaka birilerinin işi görülürken diğerlerininki kabul Edilemez derecede kötü oluyor.

Olamaz işte. Özelinize attım, kabul etmeyin. Kendinizi ezdirmeyin. Yazın dilekçenizi gerekirse

6 aylik evladinizi birakip yapmayin derim. Ortalik zaten hastaliktan kiriliyor bebeginiz icinekstra risk niye alasiniz ki. Buyuk ihtimal yine uzaktan olacak gibi ama ilk bir yas anne ile bebek ivin en onemli zaman cok zaruri olmadikca ben onermem.

O konu sahibi siz miydiniz? O konuda sizi savunurken (daha doğrusu aileniz için endişelenmenizin ne kadar normal olduğunu söylerken) resmen linç edilmistim..
Ben de üç senedir hiç kurs açmadım Hamilelik doğum vs derken Şimdi kızım iki yaşında ve başvuru yaptım 8.siniflar için Müdür bey hepimizin başvuru yapmasını istedi zaten
Her şey o kadar belirsiz ki..

Neye şaşırdım biliyo musunuz. İdare sizden bu kadar memnunken ve küçük bebeğiniz varken 1 yıl sizi idare edemiyolar. üstelik süt izniniz de var resmi olarak.

Hocam ben iyi niyetinizi anlayabiliyorum da hakkınızı yedirmenizi anlayamıyorum. Süt izniniz varken programda önceliklisiniz pratikte de bu böyle olmalı. Ben de çok çetin bir idareyle hakkımı aldim gerekirse dilekce de yazarim en üste kadar giderim dava bile acmaya gider bu iş. Süt iznimi bana okulda kkmsenin olmadığı 8 9 arasi öğlen arasi ve aksam 4 5 arasi kullandirmaya kalkan bir idareyle karşı karşıyayım. Sizin yerinize kurs başvurusu yapan idare sizi her seye mecbur etmeye hazır siz de kabul edip mağdurum demeyin. Çocuğunuza yazık ne gereği var.

Aynen bizde de aynı durum oldu. Anlatamıyorum işte. Adam dün gece 11de aradı. Senin başvurunu göremedim diye. Ben böyle olacağını başından beri biliyordum. Okullar açılırsa hiç şansımız yok bulaşacak. Bizim okulun mahallesi tamamen kırmızı. Neler düşünüyorum. Öğretmen mamasının önüme kasiyer gibi şeffaf branda mı yapsak, sürekli maske ile nasıl konuşacağız, öğretmen sandalyesini her ders dezenfekte etsek olmaz uzun sürer,... Kafamda deli sorular. Böyle okul kurs test konu aklıma gelince seviniyorum, mutlu oluyorum. Bir süre sonra korona geliyor. Resmen omuzlarım çöküyor. Bebeğime bulaşırsa, anneme, babama bulaşırsa. Ya ben kursu kabul ettim diye olursa. Tabii ki kendi ailem öncelilikli. Benim görevim öğretmen. Arkadaşımız erken doğum yaptı, çocuk 750 gr doğdu. Amellyatlar geçirdi. Arkadaş eridi, bitti zaten o aşamalarda. O yıl dersine giremedi sınıfın. Ertesi yıl geri aldı sınıflarını, ilk veli toplantısında velilerden biri sizin çocuğunuz rahatsız olabilir ama bizimkileri bırakmaya hakkımız yok. Motivasyonları düştü diye şikayet etmişti. O andan sonra anladımki herkesin çocuğy, ailesi kendşen

Neye şaşırdım biliyo musunuz. İdare sizden bu kadar memnunken ve küçük bebeğiniz varken 1 yıl sizi idare edemiyolar. üstelik süt izniniz de var resmi olarak.
Süt izninin kursla bir ilgisi yok. Hatta idareler çok verme tarafı olmuyor. Biz 8-5 çalışan değiliz diye. Ne oluyor işte iki gün son iki saat boş. İki gün ilk iki boş gibi

Az önce programı yapan arkadaş aradı, bizde müdür yardımcısı program yapmayı bilmiyorda, süt iznini kapatınca oturmadı program Sıkntk oldu dedi. Hiç şaşırmadım.

Umarım müdürünüze uymamış kabul etmemişsinizdir bebeğinizi tehlikeye atmayın gelsin başka öğretmen, hem öğretmen daha gelmeden isteksiz olacaklar demek ne kadar doğru

Umarım müdürünüze uymamış kabul etmemişsinizdir bebeğinizi tehlikeye atmayın gelsin başka öğretmen, hem öğretmen daha gelmeden isteksiz olacaklar demek ne kadar doğru
Çünkü geçen yıl gelen depo öğretmen yine depo. O da isteksiz, yıllardır depo, hiç o sınıflara derse girmemiş, beni aradı kurslara girmek istemiyoru dedi. Depo öğretmen bu arada eş durumu ile il emrine gelmiş öğretmen.

Az önce programı yapan arkadaş aradı, bizde müdür yardımcısı program yapmayı bilmiyorda, süt iznini kapatınca oturmadı program Sıkntk oldu dedi. Hiç şaşırmadım.
Hocam genel taktik bu. Ben kabullenemiyorum sinirlerim kaldirmiyor gercekten.

Aman ne güzel bahane bulmuş depo öğretmenim isteksiz verimsizim bana iş vermeyin ne ala Hiç mi okullarda ihtiyaç olmuyor gitmiyor bulmuş iyi yerden torpili galiba

Hocam genel taktik bu. Ben kabullenemiyorum sinirlerim kaldirmiyor gercekten.
Bizim okulda yüksek lisanslar sıkıntı. 4 kişi var. Birer günleri kapalı. 26 saat dersleri var. Onlar programı bir sıkıştırıyor, geçen yıl günlerce uğraştım, yine başka bir arkadaşın. Süt izni için ama saçlarım beyazladı o derece. Hatta bir gece oturup ağladım sinirden. Gerçekten olmadı.

Aman ne güzel bahane bulmuş depo öğretmenim isteksiz verimsizim bana iş vermeyin ne ala Hiç mi okullarda ihtiyaç olmuyor gitmiyor bulmuş iyi yerden torpili galiba
Torpili mi bilmiyorum ama şanslı. Eşi doktor, 15 yıllık öğretmen.2 yıl derslere girmiş sonra hiç denk gelmemiş. Geçen yıl birinci dönem destek eğitime geldi, zaten tek öğrenci, tek saat, ikinci dönem benim yerime girdi doğum iznin deyken o da iki hafta sürdü, tatil oldular. Derin bir ohh be çektim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…