- Konu Sahibi doktorcum_
-
kapalı kadın bana şöyle dedi açık kadın bana şöyle dedi mevzularından artık bana daral geldi, bir de
lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler demişsiniz ya hani bence gerçekten böyle düşünseydiniz eczacı bir de bayan olacak tarzında yazardınız onun kapalı olmasından ziyade.
aaa ona ne ya ,allah allah ,müşteri ne istiyorsa verirsin ,sorgulamak ona mı kalmış ,
bende bi ara habire gebelik testi alıyordum ,hemde erkek eczacıdan ,sorsa bana bi gün ,''bu ayda mı olmadı yenge'' diye hoşmu ,paralarım valla ,ay çok sinir oldum ,kendini bilmez ,akıl veriyo aklı sıra ..
ay elim ayagıma dolaştı neye ugradıgımı sasırdm
az once eczaneye gttim ağdada cok canm yanıyo diye uyusturucu spreylerden alıcaktım burda arastırmıstım neyse..
girdim kapalı bi bayan gulumsedi hemen yoneldim iste bi iki isim verdm ne için alacaksın dedi
bayan diye rahatca epilasyon için dedim. sen misin bunu diyen
once beni bi süzdü zaten tepem attı orda. dediki gençsin ne var dayan acısına dedi. afalladım dedim beceremiyorum tenim hassas falan dedim. cehennem ateşi ten falan dinlemez ama bak canım Allah kadınlara kıl tüy vermiş evet rahatsız oldugunca almayada musaade etmiş . ama ne var ki o acı Allah tan gelir tatlı acıdır boyle boyle rahata alışıyor gencler falan dedi cok hatırlamıyorum
beynim durmustu dinlerken
duvara baktım ruhsata falan evet kadın eczacı yani bildigin.acaba sakamı yapıyo dedim ama yok
sorunları mı vardı nedirama suratı görseniz utanmasa suratıma bi tane tokat atıp yollycak hadi evine diye
neydi bu anlamadımallah allah zihniyete bak ne insanlar var
hala acaba saka mıydı diyorum ama yok yani değildi
lütfen yanlış anlasılma olmasın kapalı veya acık diye özel bi belirtme yapmadım anlatmak istediğim bi bayan olarak sarfettiği sözler :26:
lafı carpıtmaya calısmayın ben hayatm boyunca ne kapalı acık ayrımı yaptm ne baska bişey. bence siz ve sizin gbiler her lafı bu şekilde bi uca cektiği için yanlıs anlasılmalar cıkıyor ortaya.
açık seçik olupta yobazın onde gideni olan cok insanda tanıyorum. meslee bu dğil. betimleme adına kapalı bi bayan dedim.
normal seyleri polemikleştirmekten vazgecin.
Ben evliyken mahalledeki eczaneden her ay gebelik testi alıyordum son ay eczacı "üzülmeyin olur inşallah" dedisoka girmiştim kendim icin aldığımı nerden biliyosun be adam alnımda mı yazıyo
ne kapalı ne de açık ayırımı yapmadığınız beni tanımadan siz ve sizin gibiler ifadesini kullanmanızdan belli oluyor zaten.
Cehennem atesi vs. ne alaka????
Iyi, sakin olabilmissiniz.
Bu yobazlarin dili iyice cozuldu. Neden acaba?!!!!!
pekala, düşünemedim. düzelttim. kapalı bayan demem hoş olmamış :26: aslında ne bileyim özellikle demedim ama kusuruma bakmayın
Mesleği farketmiyor canım millet akıl vermeye meraklı. Spreyi almadan çıkmasaydın...
pekala, düşünemedim. düzelttim. kapalı bayan demem hoş olmamış :26: aslında ne bileyim özellikle demedim ama kusuruma bakmayın
anlayışınız için teşekkür ederimburda arkadaş yasadıgı bir şeyi yazmıs.siz olayı kapalı acıga getirmissiniz ya helal olsun kız bir de gelmesin diye not yazmıs altına.neyse bence o kadın kendince sana yol göstermiş.bazı insanların üslubu ne yazık ki böyle.onun sizin aldıgınız seye karısma hakkı yok.istediğini alırsın onaneyse.sorunlu sanırım o kadın
Durumu tasvir icin kullandığınızdan eminim ben.
Kondom falan alsaydınız 3 cocuk fln dicekti herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?